Těhulky TP červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
5.10.15 08:04

Blbě spím a když už nespím tak vozím přítele do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
5.10.15 08:08

@andys3 Jo tak :-)
Holky já včera odpadla už někdy v 18hodin nebo kolik přesně bylo a spala jsem až do rána teď :-)
Jinak. Jak silné máte čárky na testech?
Já jsem z toho taková rozčarovaná. Vpravo je první test z pátka dopoledne, uprostřed sobotní test z ranní moči a vlevo je dnešní ranní test. Přijde mi, že moc nesílí… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
5.10.15 08:35

@_one_name_ To víš, že sílí :palec: Já jsem taky nemohla na svých testech vykoukat, zda sílí, ale holky v jiné diskusi mi potvrdili, že sílí, no ale představovala jsem si, že bude jako víc sílit. Hlavně já tu čárku měla od prvního testu dost silnou, tak ono ta síla jde asi pak hůř vidět. Já mám teda hlavně problém s tím, že mi nic, ale vůbec nic není. Tak se bojím, aby to nedopadlo jako posledně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
5.10.15 08:37

@xslam116 Mě taky skoro nic není. Občas trochu bolest v podbřišku, ale to může a nemusí být dobře. Jen včera únava trochu a jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
5.10.15 08:41

@_one_name_ když mě nebolí ani ten podbřišek. Ze začátku mě tam aspoň trochu tlačilo, ale teď vůbec nic. No tak uvidím no, co se má stát se stane a stejně to nezměním. Ale to čekání a ta nejistota je tak ubíjející :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.10.15 10:19

Sílí pěkně :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
5.10.15 10:24

@_one_name_ podle mě ti testy sílí pěkně, já dělala jen dvakrát a vzhledem k tomu že jdu za 2 dny k doktorovi tak už testovat nebudu a uvidím co mi řeknou tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
5.10.15 10:42

@Zupa No Ty už máš ukázkovou tu druhou čárku :-) Ta je fakt krásná :-)

Budu držet palce, aby u doktora všechno dobře dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
5.10.15 10:43

@Zupa pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.10.15 16:30

Holky tak já se nakonec dneska objednala ale jdu k dr až na konci října, dřív nebyl volný termín.. tak už aby to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
5.10.15 16:36

@andys3 Ty brďo, to je docela pěkná doba. Doufám, že mě nečeká to samé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.10.15 17:11

To je.. teď jsem 4+6tt a půjdu tam 8+tt tak si hold počkáme no.. bohužel tam byl předtím volný už jen jeden termín a to zrovna nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
5.10.15 17:19

@andys3 To čekání je šílený. Já jsem dneska 5+0tt. Já to mám o to horší, že moje doktorka je u nás jen jeden den v týdnu. Takže se bojím toho, že budu také muset počkat. Ale tajně doufám, že když řeknu o těch kapačkách, vezme mě dřív nebo hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
5.10.15 17:45

Holky tak to koukám jaké máte čekací doby. Mě se nikdy nestalo že by mě do dvou dnů nevzali když jsem potřebovala 8o Kouká že mám teda štěstí na doktora :mrgreen:
Já se na středu těším neskutečně budu 5+5tt tak doufám že už něco uvidím :mrgreen:

@andys3 alespon už uvidíš krásně srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.10.15 04:47

@Zupa je fakt že mám čekačku ale na druhou stranu vím že pan doktor je kapacita.. nehledě na to, že nikdy nemusí nikam jezdit, jelikož má veškeré vyšetření u sebe v ordinaci :)
s tím srdíčkem si to taky říkám :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital