Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Tak já teď volala k doktorce a mám přijít už po 10té
Tak mám radost… ![]()
@_one_name_ ne už druhé a dohromady je to moje třetí těhotenství to úplně první skončilo SP. Tak doufám že to bude vše v pořádku.
Ahoj, já jsem dneska 5+6. termín mám podle kalkulačky 1/6/2016, což je krásný datum
na kontrolu jdu až 21/10 a vůbec to neutíká
potřebuju už mít alespoň nějakou jistotu
pořád jsem unavená a spala bych a motá se mi hlava. mám normálně nizký tlak a teď ještě nižší
místo ranních nevlností mi není nejlíp večer, ale zatím nic strašného. ale nevím čím to je, ale okamžitě se mi vyvalil pupek
přítel se mi směje, že to je jen vyžrané, ale tak velký jsem nikdy neměla
asi si tam dělá bublinka místečko ![]()
Ahoj,
muzu se taky pridat?
Vcera na testu vyskocily dve carky…ale skoro jsem ani testovat nemusela, je to uz nase treti, tak mi to bylo jasny
Jsem teda teprve 4+0
, tak jsem zatim velmi pokorna. K doktorovi jsem jeste nevolala, na prvni kontroly bere az v 8tt, takze casu dost.
Teda tady se to množí ![]()
@Lucinka_sf Máš asi nějaké divoké počty… já jsem dneska 6+1 a termí podle kalkulačky i podle logických počtů 6.6.2016
Jsi míň a rodit dřív - to je divné ![]()
No tak jsem to hodila do kalkulačky znovu a vážně
![]()
Váš předpokládaný termín porodu dle poslední menstruace je: 1.6.2016
nemůžu za to, tady to píšou
a když to píšou, tak to musí být pravda
![]()
tak uvidíme co u doktora, za 15 dní. (ne, já to nepočítám)
![]()
Já jsem 5+4 a termín mi ukazuje na 3.6.2015. Takže asi s @Lucinka_sf používáme stejnou kalkulačku
Protože to odpovídá.
@Lucinka_sf ahoj
já jdu na kontrolu 20.10. a taky mi to vůbec neutíká. Těhotenství mám teda potvrzené z krve
Bojím se, aby bylo vše OK, protože mi vůbec nic není…
Tak já se přidám se stejnou kalkulačkou, dnes 5+0, termín 7.6.2015
@xslam116 Jé tak to jsme stejně taky jsem dnes dnes 5+4tt a termín 3.6.2016.
![]()
@Lucinka_sf to jsem ráda že nejsem sama mě se taky strašně nafouklo břicho, ale dneska už to vypadá že se vrací do původního stavu ![]()
@_one_name_ tak to je super, dej vědět co jsi se u doktora dozvěděla, jsem zvědavá
![]()
Ahoj holky ![]()
Tak info od doktorky
Miminko je tam, kde má být, všechno vypadá v pořádku. Ukázala mi i žloutkový váček a tak
Další kontrola za dva týdny. To bych měla dostat první fotku a průkazku ![]()
@_one_name_ No super
Trochu závidím
já už chci také něco vědět ![]()