Těhulky TP červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1567
7.10.15 12:07

@_one_name_

Tak to závidím :palec: Mně už tři týdny nonstop bolí v podbřišku, hl. napravo, je to hodně nepříjemná bolest, občas se kvůli ní i budím.
Měla jsem to tak u obou těhotenství, takže mě to teď nepřekvapuje. Kolem 10.tt by to mělo ustávat. Snad.
A ještě mě bolí prsa.

Nevolnosti jsem mívala vždycky od toho 6.-7.tt, takže si ještě užívám, že mi zle není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
7.10.15 12:12

@TinaAn Prsa mám citlivá jen na zmáčknutí, jinak nic :-)
No jo, tak Ty už víš, co a jak :-) Zasloužila matka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.10.15 12:19

@_one_name_

No zasloužilá matka… ono tohle miminko nebylo v plánu, jsem v dost složité situaci.. rodinné, osobní… musím se přiznat, že jako první myšlenka, co mě napadla po pozitivním testu byla, že to dítě mít nemůžu…
Ale nemám „koule“ na potrat a vím, že bych si to celý život vyčítala.
Prostě se to nějak zvládne :-)

Jo, a mám strašnou chuť na kafe, každý den už tak 14dní. To jsem v předchozích těh. neměla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
7.10.15 12:21

Ahoj holky tak já se chystam zavolat na gyndu nejdříve za týden chci tam jít a aby už bylo vidět srdíčko. Jinak já jsem si těhotenství potvrdila teprve včera a je moje třetí do hromady úplně první skončilo SP a z druhého mám super klučinu 17mes. Dnes mám ale hroznou krizovku celý den bych jen spala, bohužel to s prckem není možné vím že se s tím moc dělat nedá ale přeci jen nemá někdo radu. Podle MS jsem 5tt+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
7.10.15 12:42

@TinaAn Chuť na kafe jsem vyřešila Karem. Ale nebudu lhát. Kafe je kafe :-( Ale nechci do sebe rvát kofein.

@konice20 To jsi úplně stejně jako já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
7.10.15 12:51

@_one_name_ jj to jsem a teď jak píšete o kávě asi vyzkouším usínám ve stoje a to nejde s prckem… A káva se může jen ne 4 za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
7.10.15 12:52

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :) Mám čerstvé //, tak bych to s někým chtěla sdílet :D Jinak všem moc gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.10.15 12:54

@_one_name_

Já si kafe dám klidně, slabé, 1 šálek denně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.10.15 12:57

@saramo

Já jsem zde ode dneška taky nová, ale snad tě taky můžu přivítat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
7.10.15 13:00

A holky kdo tu už jednoho nebo více dětí má???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.10.15 13:06

@konice20

Já mám dvě děti, tohle bude třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
7.10.15 13:12

@TinaAn To je mi lito, ze to neni uplne idealni, o to vic drzim palce a fandim ;)
Jak stare mas deti jestli se muzu zeptat? Ja mam 2,5 holcicku a rocniho klucinu, takze u nas to bude ficak :)
Taky si uzivam, ze je mi zatim fajn, jestli to bude jako u tech dvou predtim, nevolnosti a silena unava se dostavi co nevidet. A kafe bych se taky upila, tak se snazim omezit jen na jedno denne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
7.10.15 13:12

@TinaAn děkuju ;) @konice20 já mám jednoho raubíře, zítra mu bude 17měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.10.15 13:14

@Ptewin

Díky, musí se to zvládnout :-)

Já už mám velké děti: 4 a 7let :-) jen teda mají jiného tatínka než bude mít tohle mimčo.

A ty budeš mít hodně malý věkový rozestup u dětí, klobouk dolů!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
7.10.15 13:47

Já dneska usínám v práci. navíc se od včera hrozně rozčiluju a pak si vyčítám, že mi ta práce za ty nervy nestojí. musím se kvůli mímu hlídat :-) no ale ovládněte se :-) kafe jsem vyloučila, když teď tvoříme všechny ty důležitý orgány :-D ale chybí mi. to Karo mi vůbec nechutná a to mi dřív chutnalo. možná by mi nechutnalo ani kafe :-) přítel taky říká, že to přeháním, ať si ty svoje dvě kafička za den dám, ale mě to nestojí za ten pocit, že by se MOHLO to nebo to. takže kafe ne :-) mě bolí bříško jako při menstruaci. a taky na pravé straně víc, to mě bolí vždy při ovulaci, takže mě to taky nepřekvapuje. ublinkla jsem si zatím dvakrát :oops: při večerním čištění zubů. to mi dělá problémy a celkově mi večer vždy není úplně dobře. ale moc se těším :srdce: kontrola až za 14 dní. hrůůůůza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí