Poradna duly
Jana Čurdová
@Zupa Já už pár měsíců beru GS Mammavit. Tak asi budu pokračovat v tom. Nebo uvidím, co mi doporučí doktorka ![]()
Já bych raději chlapečka. Ale zdravé bude super
Ve finále je to jedno ![]()
Na ten jsem v lékárně taky koukala, bylo tam toho tolik, že jsem se skoro nedokázala rozhodnout ![]()
to je jasné nejdůležitější je aby bylo mimčo zdravé, tvoje je to taky první?
Ahoj holky
Můžu se k vám také přidat? Dnes jsem 5+1tt, miminko se nepovedlo prirozene, jsem po 2.IVF. Při 1.IVF se také zadařilo ale v 6tt se přestalo vyvíjet
ale teď věříme, ze bude vše OK. Na 1.ultrazvuk jdu az 20.10. Je to za hrozně daleko… ![]()
Ahoj, mohu se k vám přidat. Jsem taky 4+4tt, ale je to třetí, tak abych to tu nekazila.
Ano, moje také první
O to víc to samozřejmě prožívám ![]()
@xslam116 moooc držím palce, aby tentokrát bylo vše ok
![]()
@zoy Třetí nebo první… Vítej
![]()
@_one_name_ já pravidelně usinam po 21.hod. u TV ale treba jen na pul hodky a pak vecer nemuzu zabrat a rano se budim celkem brzo, no.
@xslam116 Vcera jsme byli na oslave u babicky a docela byla takova dotcena, ze jsem si nedala ani panaka, ani pivo nebo vino
Svedla jsem to na leky na bolest na zablokovana zada. ![]()
Moje je to druhé
první mám předchozího vztahu.. jinak beru železo s kyselinou listovou, celkem mi to začlo zabírat na únavu… no a spím špatně, nemůžu už spát na břichu a musím se pořád točit z boku na bok, tak snad se to zlepší ![]()
Mě to právě u první na začátku vůbec nevadilo
ale je to nezvyk ![]()
Měla jsem dneska jet k druhé babičce a ta má pro změnu chřipku. Tak se budu muset držet dál, abych něco nechytla ![]()