Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS 1.9. Na gyndu jsem objednaná 12.10. Tak jsem zvědavá ![]()
@Zupa Děkuji. Ano, to mám, už se těším. I když teda obavy jsou taky. Jak jsi na tom ty? Diskuzi jsem nečetla…
@Ajka.vl jé já jdu až 27.10. zdá se mi to jako věčnost a hlavně mám strach aby tam bylo srdíčko, jinak jsem u doktora byla ve středu, viděla jsem bublinku a měla jsem z toho celkově takový hezký pocit
Dneska jsem 6+0tt, je to naše dlouho očekávané těhotenství, tak ty strachy prožívám opravdu silně ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?=) včera jsem byla na kontrole u dr, jsem 6tt, vše v pořádku a máme už i
termín 2. června=)
Jak na to tak koukám, tak červen 2016 bude docela bohatý na dětičky ![]()
@KatkaKlcova gratuluji k miminku i k ![]()
Ahoj holky, já mám dle těhotenské kalkulačky termín taky 2.6.
, a na kontrolu jdu příští čtvrtek. Pročetla jsem diskuzi a všem přeju super těhotenství. ![]()
@_one_name_ děkuji=)
@Marťulíína takže poslední ms 27.8? to jsme na tom stejně=) no já doufám, že nebudu jak posledně 10 dní přenášet ![]()
@KatkaKlcova me jedna kalkulacka ukazuje termin 1.6. a druha 2.6…tak schvalne co rekne doktor. ale jinak u prvni jsem taky prenasela stejne jak ty 10 dnu
, taky mam holcicku, jen o 2 mesice mladsi
![]()
@mrs.gendy jé hurá tak nejsem jediná takovej blázen
mi všichni říkají že jsem blázen že jak se chci starat o 2 děti 2 roky od sebe ![]()
Tak jsem to holky zakřikla od včera je mi blbě a pokračuje to i dneska
Příští týden jedu na návštěvu k tátovi a bráchovi, tak jsem zvědavá jak to budu maskovat. Rozhodla jsem se jim to totiž říct až po potvrzení srdíčka ![]()
Zkušené mamky nemáte radu jak zmírnit nevolnosti? Popravdě si nedovedu představit že bych musela celý den sedět v práci ![]()
@Zupa tak to ti nezávidím, mě ještě nic nedorazilo ale minule se objevila nevolnost až kolem 10tt tak stále čekám, kdy dorazí tentokrát
jinak mě když bylo na zvracení tak jsem vždysnědla kousek rohlíku nebo něčeho a bylo líp…ale je to na prd no musela jsem se fakt hodně přemáhat abych to snědla, ale vždy se ulevilo…ale po ránu jsem teda blindila stejně, skoro 4 měsíce
![]()
@Zupa rozdejchavat.hluboky nadech a vydech a pit studenou colu, po troskach…to mi zabralo stoprocentne vzdy.drz se ![]()
Jinak holky, dočetla jsem těch 12 předešlých stránek a abych vám taky napsala něco o sobě…tohle těhu je mé druhé, mám 18 měs holčičku, zadařilo se nám po 3 měsících od vysazení HA…k dr jsem byla objednaná až na 19.10. ale začla jsem ve středu krvácet, tak jsem volala a sestřička řekla že mám přijet, tak jsem byla na kontrole ve středu, mimi bylo hezky vidět, ale srdíčko ještě nebylo…dr řekla že se uvidí, buď bude konec nebo to nic není, a že mám dorazit v pátek…krvácení přestalo do večera a v pátek na kontrole už bylo hezky vidět
takjsem ráda, že je to ok=) na další kontrolu jdu až 12.11. a zároveň na odběr na testy…jo a je mi 23 a jsem z Hradce Králové ![]()
@KatkaKlcova Ja mam deti 1r a 5m od sebe, tohle treti by bylo 1r a 9m od mladsiho
Klid, ono to jde…musi
Zas je to fajn mit deti blizko k sobe, ti moji dva rarasi uz se paradne zabavi.
@Zupa Me pomahalo hned se rano najist. Ale fakt hned, muz mi daval snidani k posteli. Na nekoho funguje i zazvor, mela jsem udelany studeny caj a cely den jsem usrkavala… Holt se to musi prezit ![]()