Těhulky TP červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1138
9.10.15 20:11

Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS 1.9. Na gyndu jsem objednaná 12.10. Tak jsem zvědavá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
9.10.15 20:32

@Ajka.vl Vítej, tak to máš doktora za chvilku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
9.10.15 20:49

@Zupa Děkuji. Ano, to mám, už se těším. I když teda obavy jsou taky. Jak jsi na tom ty? Diskuzi jsem nečetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
9.10.15 20:56

@Ajka.vl jé já jdu až 27.10. zdá se mi to jako věčnost a hlavně mám strach aby tam bylo srdíčko, jinak jsem u doktora byla ve středu, viděla jsem bublinku a měla jsem z toho celkově takový hezký pocit :mrgreen: Dneska jsem 6+0tt, je to naše dlouho očekávané těhotenství, tak ty strachy prožívám opravdu silně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
10.10.15 08:25

Ahoj holky, můžu se přidat?=) včera jsem byla na kontrole u dr, jsem 6tt, vše v pořádku a máme už i :srdce: :-) termín 2. června=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
10.10.15 08:34

Jak na to tak koukám, tak červen 2016 bude docela bohatý na dětičky :-)

@KatkaKlcova gratuluji k miminku i k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.15 08:56

Ahoj holky, já mám dle těhotenské kalkulačky termín taky 2.6. :), a na kontrolu jdu příští čtvrtek. Pročetla jsem diskuzi a všem přeju super těhotenství. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
10.10.15 11:55

@_one_name_ děkuji=)

@Marťulíína takže poslední ms 27.8? to jsme na tom stejně=) no já doufám, že nebudu jak posledně 10 dní přenášet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
10.10.15 12:22

@KatkaKlcova me jedna kalkulacka ukazuje termin 1.6. a druha 2.6…tak schvalne co rekne doktor. ale jinak u prvni jsem taky prenasela stejne jak ty 10 dnu :D, taky mam holcicku, jen o 2 mesice mladsi :D :D

• Citovat
  • Upravit
1085
10.10.15 12:47

@mrs.gendy jé hurá tak nejsem jediná takovej blázen :lol: mi všichni říkají že jsem blázen že jak se chci starat o 2 děti 2 roky od sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
10.10.15 12:50

Tak jsem to holky zakřikla od včera je mi blbě a pokračuje to i dneska :roll: Příští týden jedu na návštěvu k tátovi a bráchovi, tak jsem zvědavá jak to budu maskovat. Rozhodla jsem se jim to totiž říct až po potvrzení srdíčka :mrgreen:

Zkušené mamky nemáte radu jak zmírnit nevolnosti? Popravdě si nedovedu představit že bych musela celý den sedět v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
10.10.15 12:53

@Zupa tak to ti nezávidím, mě ještě nic nedorazilo ale minule se objevila nevolnost až kolem 10tt tak stále čekám, kdy dorazí tentokrát :lol: jinak mě když bylo na zvracení tak jsem vždysnědla kousek rohlíku nebo něčeho a bylo líp…ale je to na prd no musela jsem se fakt hodně přemáhat abych to snědla, ale vždy se ulevilo…ale po ránu jsem teda blindila stejně, skoro 4 měsíce :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
10.10.15 13:10

@Zupa rozdejchavat.hluboky nadech a vydech a pit studenou colu, po troskach…to mi zabralo stoprocentne vzdy.drz se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1085
10.10.15 13:23

Jinak holky, dočetla jsem těch 12 předešlých stránek a abych vám taky napsala něco o sobě…tohle těhu je mé druhé, mám 18 měs holčičku, zadařilo se nám po 3 měsících od vysazení HA…k dr jsem byla objednaná až na 19.10. ale začla jsem ve středu krvácet, tak jsem volala a sestřička řekla že mám přijet, tak jsem byla na kontrole ve středu, mimi bylo hezky vidět, ale srdíčko ještě nebylo…dr řekla že se uvidí, buď bude konec nebo to nic není, a že mám dorazit v pátek…krvácení přestalo do večera a v pátek na kontrole už bylo hezky vidět :srdce: takjsem ráda, že je to ok=) na další kontrolu jdu až 12.11. a zároveň na odběr na testy…jo a je mi 23 a jsem z Hradce Králové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
10.10.15 13:53

@KatkaKlcova Ja mam deti 1r a 5m od sebe, tohle treti by bylo 1r a 9m od mladsiho :lol: Klid, ono to jde…musi ;) Zas je to fajn mit deti blizko k sobe, ti moji dva rarasi uz se paradne zabavi.
@Zupa Me pomahalo hned se rano najist. Ale fakt hned, muz mi daval snidani k posteli. Na nekoho funguje i zazvor, mela jsem udelany studeny caj a cely den jsem usrkavala… Holt se to musi prezit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí