Poradna duly
Jana Čurdová
Holky díky za rady, vyzkouším. Celý den mám po ruce misku s piškoty a tak průběžně je ujídám, včera jsem si dala lok kofoly a myslela jsem že je to můj konec to už neudělám
Zázvor se bojím po něm mi vždycky vyskočí opar ![]()
Ja zitra koncim 6tt a zatim mi neni temer nic. Obcas se mi udela na zvraceni, ale tak 2× za den a vzdy to rozdycham. Jen me zeda trapi zacpa
je to normalni takhle z kraje holky?
@_one_name_ Jo je to normální… A ke konci to přijde zas. Sušený svestky to jisti ![]()
@KatkaKlcova JJ, poslední MS 27.8.2015
Jinak mně je 26. Je to první mimčo a snažení se povedlo dá se říct hned ![]()
Me je dneska taky divne, ještě že je víkend. Ale mám podobný problém - zítra jdu na kazdonedelni návštěvu k prarodičům, kde bude mamka a ségra a tajit to chci do kontroly srdicka. Tak doufám, že se mi to povede. Nemůžu tvrdit, že mám chřipku měsíc ![]()
Zacpa me trápí také od začátku
prý je to, aby tělo mohlo vstřebat vic živin z jídla ![]()
Na mě v tomhle směru nefungují ani kompoty… :-/ Ale úplně z kraje mě proháněl jablečný džus, tak jsem ho koupila a uvidím, co se mnou pakk provede. Ale nejít tři dny je fakt unikum
![]()
Ahojda, jsem hodně na začátku a hodně vyplesklá, že te nám to tak brzy plánovaně podařilo
Jsem cca. 3-4 týden, 6,2 mm, koncem října jdu na přesnější určení
Blbě mi není, ale furt mě bolí břicho, jak když to mám dostat, prej je to normální, že hnízdí. Jsem těhotná, a co teď, ty bláho?
Do kdy to budete tajit rodině/přátelům, kdy budeme mít jistotu, že je všechno v pořádku? Zatím máme asi všechny „chřipku“, abysme nemusely pít alkohol, že?
Já sázím na „antibiotika na zánět močáku“, na kterej jsem dřív trpěla, takže to by mi mohli věřit ![]()
@Jabea ahoj já to plánuju říct hned po kontrole 27.10. a pevně věřím že to budou zprávy dobré.
Co myslíš tím 6,2mm?
@Jabea ja jsem taky chtěla počkat po kontrole 21.10 ale můj přítel to nevydržel a všude to rozhlásil
6,2 mm je super náš měl zatím 4 mm ![]()
@Zupa Určitě to budou dobré zprávy! Miminko má 6,2 mm, říkal doktor a je na první ultrazvukové fotce změřeno ![]()
Příspěvek upraven 10.10.15 v 18:38
@Lutadora Gratuluju
Jaký to je pocit pro tebe?
My jsme se domluvili, že dokud nebudeme vědět, že je všechno v pořádku, tak to vydržíme, musíme, chceme ![]()
Tak nás už tady je a dokonce hodně s malým věkovým rozdílem dětí, to mám radost
já při prvním těhotenství netrpěla vůbec na nic, ani špatně mi nebylo, ani zácpu jsem neměla, ani poslíčky, nic mě nebolelo. Prostě jsem měla jen břicho a pak začaly kontrakce. Přesně takhle to plánuju i teď
no vtip, bohužel to naplánovat nejde… Jinak my to plánujeme říct po tom srdíčku, bylo to tak i prvně. Jistota toho, že to bude ok není nikdy.