Těhulky TP červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1085
11.10.15 11:53

Už jsem tam taky poslala žádost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
11.10.15 12:31

Jste schvalene ;)

• Citovat
  • Upravit
142
11.10.15 13:17

Ahoj holky, můžu se taky ještě přidat? (posílala jsem žádost i do skupiny :)
Termín poslední MS jsem měla cca 15-16 září. bylo to jen takové špinění po anovulačním cyklu tak to ani nevím moc jistě:)
Podle kalkulačky bych ted měla být teprve 3+4 tt, ale v pátek na mamatestu duch, v sobotu rano slaboulinka carka, a vcera a dnes na ladymaxu postupně sílící čárečka :)
Jen je předpokládám na volání k doktorovi ještě straně brzo, stejně by mě tak měsíc nechal čekat že :( Jsem v červenci po SP s revizí tak mám strach, tenkrát to odešlo cca 5 tyden :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
11.10.15 15:26

Schváleno ;)

• Citovat
  • Upravit
1247
11.10.15 16:17

@mrs.gendy díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
11.10.15 16:42

@mrs.gendy Ahoj, co takhle milejší tón? :-) Potvrzuju, že nejsem trol, jsem těhotná poprvé a reprodukuju to, co mi řekl doktor na prohlídce ve fakultce. Mám hodně nepravidelnou menstruaci, poslední mi začala 22.9. a pak za dalších 14 dní jsem zase špinila. Takže jsem z toho jelen a dopočítám se teda správně až asi podle další prohlídky na konci října. Přikládám foto z ultrazvuku, kde je těch 6,2 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
11.10.15 16:55

@mrs.gendy Mohla bys mi tedy prosím tě pomoct správně pochopit ten ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
11.10.15 17:36

22.9.? To jsi dneska 2+5 tt = takže pět dni těhotná :think:

• Citovat
  • Upravit
179
11.10.15 17:39

@mrs.gendy No to je nesmysl :jazyk: Ale co teda ten ultrazvuk? :nevim: Jsme totálně zmatená, doktor mi řekne, že jsem v tom, tady si přijdu jak blázen, ale ten ultrazvuk z první kontroly fakt mám. Tak co? :-) Vím, že jste zkušený, ale jsem z toho teda fakt jelen… Nic, počkám na další kontrolu, tady to asi nevyřeším, jen budu dělat „trola“, že jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
11.10.15 17:47

No nemůže to byt nesmysl kdyz jsi mela minulej měsíc ms. Na netu jsou tehotensky kalkulačky. to si můžeš ověřit. spineni většinou signalizuje uhnizdovani. Prvně ti měl doktor spočítat jakému staří těhotenství odpovídá. to řekl co?

• Citovat
  • Upravit
179
11.10.15 17:54

@mrs.gendy Řekl mi, že jsem úplně na začátku, ale že je to tam, že je to tak 3. týden + pár dní, na ultrazvuku je změřeno 6,2 mm a že jsem ještě mimo tabulky. A citoval tabulku, kde 4 týdny + 5 dnů začíná na 9 mm. Co to je teda sakra za rozměry? To vůbec neodpovídá reálným rozměrům plodu např. na Babywebu.cz. Jsem fakt zmatená… Jedině snad chyba desetinný čárky, že to má teď 0,62 mm, to by bylo reálnější (http://www.babyweb.cz/…tenske-zmeny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
11.10.15 18:26

@Jabea Tak to urcite bude chyba v desetinné carce.pak uz by to odpovídalo. I kdyz teda je borec potvrdit ti těhotenství na základě tečky jeste před termínem další ms.bral ti krev?

• Citovat
  • Upravit
1085
11.10.15 18:32

@Jabea hlavně je nesmysl, že by ve 3 týdnu těhotenství něco viděl na ultrazvuku, někdy není nic vidět ani na začátku 5 týdne, 3. týden těhotenství je týden před tím než to máš dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
11.10.15 18:35

@Jabea a jak jsi přišla na to že bys měla bejt těhotná??normálně to člověk pozná tak, že mu nedorazí ms :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
11.10.15 18:36

@mrs.gendy @KatkaKlcova Krev mi nebral, prej až konce října na prohlídce. Pak sem písnu, až bude jasno :-) :think: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí