Těhulky TP červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
18.10.15 12:50

@_one_name_ Ahojky myslíš, že se mohu připojit do té vaší skupinky červnovek 2016? :-) porod 6/2016 díky moc :-) nemáte i na FC? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.10.15 13:40

Ahooj, ráda bych se k vám přidala. V pátek jsem si udělala test po 8mi dnech zpoždění a vykoukly na mě totální dálnice. 8o Je mi 22 manželovi 32 a chtěli a plánovali jsme to až tak za rok.. No nevadí. :lol: Měla bych být 5+5. V pondělí zavolám doktorce. :dance: Pořád to nechápu a nemůžu tomu věřit, čekala jsem, že se budem snažit třeba rok a najednou to dvakrát neuhlídáme a je to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.10.15 17:12

Já jsem zase otěhotněla při zánětu močových cest :D
Celou dobu nic a pak najednou,..a to mi ještě mudr říká,..sexovat můžete, ale s ochranou,..a já no jistě, nebojte a je to tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
19.10.15 08:22

Holky, vy rebelky :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
19.10.15 09:12

Ahoj, taky bych se k vám ráda přidala. V pátek jsem testovala a pozitivní :). Po 4 letech snažení. K doktorovi jsem objednaná na 2.11., nevim, jak to do tý doby přežiju :roll:. Už takhle jsem s nervama v háji, aby bylo všechno v pořádku, takže mam v plánu ob den testit, abych měla aspoň nějakou jistotu, že je vše ok :mrgreen:. Dneska jsem 4+5tt. Od rána do večera se mi motá hlava, bolí mě prsa, mam plnou pusu aftů a ještě do toho přitáhl syn ze školky nějakou chřipajznu o kterou se se mnou podělil :?. Termín dle kalkulačky bych měla mít 22.06.2016 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 09:29

Než jsem otěhotněla s dcerkou (které jsou teď skoro 3 roky) tak to trvalo asi 9m. Teď se zadařilo už druhý měsíc…ťuk, ťuk :)Do toho jsem dobírala globule na mykozu…sexovat jsme neměli po dobu léčby, ale poslední den, když už jsem byla několik dnů bez příznaků mykózy… jsme prostě na to měli chuť… a bum ho.Ono se zrovna zadařilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.10.15 10:14

Červen 2016

Ahoj holky :mavam: muzu k vam…potvrzovaci kontrola u MUDr me ale čeká až příští úterý :) nekonečné čekání. Podle MS jsem dnes 6+1. V 5tt mi najednou zmizel žaludek na vodě a bolesti břicha, včera mi ovšem začaly návaly pláče :lol: a dnes se zase vrací kocovina. Co me zatím nepotkalo je bolest prsou.

Jinak se u nás zadarilo po třech ovu, takže po dvou měsících, celkem rychlovka :) pořád tomu nějak nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
19.10.15 10:33

Ahojda holky, tak zítra mě čeká potvrzovací UTZ na gyndě…fakt se bojím, hrozně moc. I když vše je ok, testy poctivě sílily,5pozitivních testů, jeden digitální mi ukázal i týdny. Nemám žádné bolesti, žádné špinění ani krvácení, nic. Přesto se hrozně bojím, aby tam bylo něco vidět. Zítra budu 6+2 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
19.10.15 11:16

@dendule4 úplně stejný strach mam taky, ale budu muset ještě 2 týdny vydržet. Neboj, bude to dobrý, neni důvod, aby nebylo :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
19.10.15 11:37

@Ajma já jdu taky až 2.11. na první kontorlu. ted bych měla být 6+0:)) je mě dobře až na občasné bolení v podbříšku, ale ty prsa teda bolí dost:) a jak jinak vy se citite holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
19.10.15 11:41

@.Anje. taky ti připadá, že je to datum tak blízko, asi jako letní prázdniny? :mrgreen:.

Já osobně se cítim hrozně unavená :?. Jsem v práci a mam, co dělat, abych udržela otevřený oči. V noci mam problémy se spaním, budim se, že je mi zima a nebo naopak horko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
19.10.15 11:55

@Ajma doufám a věřím, že bude vše tak jak má :srdce:
jinak u mě teda šílená únava(ale fakt děsná) a občasné nevolnosti, bohužel nejen ranní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
19.10.15 12:00

Ahoj holky, tak doufám, že Vám všem je ok a všechno bude v pořádku. Já jsem teď 7+3, ale minulý týden jsem měla nějaké komplikace, takže jsem ležela od úterý v nemocnici, v pátek mě pustili. Měla jsem tam hematom. Ale na ultrazvuku už bylo v pátek krásně slyšet srdíčko. Tak snad už bude všechno v pořádku, ale už asi budu na rizikovém. No nejsem už nejmladší. Je mi 33, tak musím opatrně. Navíc mám nějaké zdravotní problémy, mám astma a do toho se mi vrátili srdeční arytmie, které jsem měla kvůli přechozené borelioze před cca 3 lety. :roll: Takže zatím děs :mrgreen: Doufám, že to s postupujícím časem bude lepší a lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
19.10.15 12:02

@dendule4 Já třeba ranní nevolnosti nemám, ale začíná mi to kolem poledne, pak to je trochu lepší a pak až večer…a je mi zle třeba celou noc. Je to dost hrozný, moc se nevyspím. Nezvracím, ale stavy jak po opici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
19.10.15 13:49

Holky, já zatím bez příznaků a nevolnosí (6tt+4), ale u prvního prcka jsem to měla stejné, tak snad to bude tentokrát také taková pohoda :-) Jinak držím pěsti všem budoucím maminkám aby ty „ranní nevolnosti“ rychle přešly…podle mých kamarádek jsou super zázvorové bonbony (já je mám ráda I normálně, kupuji je v lékárně, ale někdy se dají sehnat I v čínských obchodech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí