Poradna duly
Jana Čurdová
@_one_name_ Ahojky myslíš, že se mohu připojit do té vaší skupinky červnovek 2016?
porod 6/2016 díky moc
nemáte i na FC? ![]()
Ahooj, ráda bych se k vám přidala. V pátek jsem si udělala test po 8mi dnech zpoždění a vykoukly na mě totální dálnice.
Je mi 22 manželovi 32 a chtěli a plánovali jsme to až tak za rok.. No nevadí.
Měla bych být 5+5. V pondělí zavolám doktorce.
Pořád to nechápu a nemůžu tomu věřit, čekala jsem, že se budem snažit třeba rok a najednou to dvakrát neuhlídáme a je to. ![]()
Já jsem zase otěhotněla při zánětu močových cest ![]()
Celou dobu nic a pak najednou,..a to mi ještě mudr říká,..sexovat můžete, ale s ochranou,..a já no jistě, nebojte a je to tady ![]()
Ahoj, taky bych se k vám ráda přidala. V pátek jsem testovala a pozitivní
. Po 4 letech snažení. K doktorovi jsem objednaná na 2.11., nevim, jak to do tý doby přežiju
. Už takhle jsem s nervama v háji, aby bylo všechno v pořádku, takže mam v plánu ob den testit, abych měla aspoň nějakou jistotu, že je vše ok
. Dneska jsem 4+5tt. Od rána do večera se mi motá hlava, bolí mě prsa, mam plnou pusu aftů a ještě do toho přitáhl syn ze školky nějakou chřipajznu o kterou se se mnou podělil
. Termín dle kalkulačky bych měla mít 22.06.2016 ![]()
Než jsem otěhotněla s dcerkou (které jsou teď skoro 3 roky) tak to trvalo asi 9m. Teď se zadařilo už druhý měsíc…ťuk, ťuk
Do toho jsem dobírala globule na mykozu…sexovat jsme neměli po dobu léčby, ale poslední den, když už jsem byla několik dnů bez příznaků mykózy… jsme prostě na to měli chuť… a bum ho.Ono se zrovna zadařilo ![]()
Ahoj holky
muzu k vam…potvrzovaci kontrola u MUDr me ale čeká až příští úterý
nekonečné čekání. Podle MS jsem dnes 6+1. V 5tt mi najednou zmizel žaludek na vodě a bolesti břicha, včera mi ovšem začaly návaly pláče
a dnes se zase vrací kocovina. Co me zatím nepotkalo je bolest prsou.
Jinak se u nás zadarilo po třech ovu, takže po dvou měsících, celkem rychlovka
pořád tomu nějak nevěřím.
Ahojda holky, tak zítra mě čeká potvrzovací UTZ na gyndě…fakt se bojím, hrozně moc. I když vše je ok, testy poctivě sílily,5pozitivních testů, jeden digitální mi ukázal i týdny. Nemám žádné bolesti, žádné špinění ani krvácení, nic. Přesto se hrozně bojím, aby tam bylo něco vidět. Zítra budu 6+2 ![]()
@dendule4 úplně stejný strach mam taky, ale budu muset ještě 2 týdny vydržet. Neboj, bude to dobrý, neni důvod, aby nebylo
.
@Ajma já jdu taky až 2.11. na první kontorlu. ted bych měla být 6+0:)) je mě dobře až na občasné bolení v podbříšku, ale ty prsa teda bolí dost:) a jak jinak vy se citite holky?
@.Anje. taky ti připadá, že je to datum tak blízko, asi jako letní prázdniny?
.
Já osobně se cítim hrozně unavená
. Jsem v práci a mam, co dělat, abych udržela otevřený oči. V noci mam problémy se spaním, budim se, že je mi zima a nebo naopak horko ![]()
@Ajma doufám a věřím, že bude vše tak jak má ![]()
jinak u mě teda šílená únava(ale fakt děsná) a občasné nevolnosti, bohužel nejen ranní ![]()
Ahoj holky, tak doufám, že Vám všem je ok a všechno bude v pořádku. Já jsem teď 7+3, ale minulý týden jsem měla nějaké komplikace, takže jsem ležela od úterý v nemocnici, v pátek mě pustili. Měla jsem tam hematom. Ale na ultrazvuku už bylo v pátek krásně slyšet srdíčko. Tak snad už bude všechno v pořádku, ale už asi budu na rizikovém. No nejsem už nejmladší. Je mi 33, tak musím opatrně. Navíc mám nějaké zdravotní problémy, mám astma a do toho se mi vrátili srdeční arytmie, které jsem měla kvůli přechozené borelioze před cca 3 lety.
Takže zatím děs
Doufám, že to s postupujícím časem bude lepší a lepší.
@dendule4 Já třeba ranní nevolnosti nemám, ale začíná mi to kolem poledne, pak to je trochu lepší a pak až večer…a je mi zle třeba celou noc. Je to dost hrozný, moc se nevyspím. Nezvracím, ale stavy jak po opici ![]()
Holky, já zatím bez příznaků a nevolnosí (6tt+4), ale u prvního prcka jsem to měla stejné, tak snad to bude tentokrát také taková pohoda
Jinak držím pěsti všem budoucím maminkám aby ty „ranní nevolnosti“ rychle přešly…podle mých kamarádek jsou super zázvorové bonbony (já je mám ráda I normálně, kupuji je v lékárně, ale někdy se dají sehnat I v čínských obchodech)