Těhulky TP červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2447
19.10.15 14:12

@Ajka.vl Ty brďo, tak to si taky pěkně užíváš. Držím palce, aby už všechno bylo v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.10.15 16:31

Zdravím holky :mavam:
Tak já mám dneska blicí den, imrvere lítám v práci na hajzlík a můžu říct, že už jsem fakt unavená, co sním, to vyhodím a i když mám nechuť, jíst musím kvůli cukrovce, no hnus :poblion: o únavě nemluvě :mrgreen: Já snad nebyla nikdy víc unavená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67681
19.10.15 18:16

Ja sice nebleju, ale mam nafouklej pupek jak v patym mesici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
19.10.15 19:45

Ahoj holky :mavam: muzu se pridat? Jsem dnes 6+6tt po ivf a tohle je nas Vrtik (pracovni nazev :mrgreen: ). Dnes 7mm a :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
19.10.15 21:48

Ahojky holky, můžu se k Vám přidat? včera nás s přítelem čekalo neskutečné překvápko :-)
Chodila jsem nyní celkem často na gyndu, vždy 12 DC aby doktor viděl zda se mi dělají vajíčka a nikdy tam nebylo.. a tak říkal, že je možné že ovulka bývá dřív nebo naopak později. Napsal mi Clostylbegit, který jsem měla začít brát 5 DC.. v pátek 16.10. jsem to měla dostat a nic.. a tak jsem včera udělala test a 2 čárky :srdce: odpo jsem zkusila další a opět 2 čárky :-) dneska sem si koupila digi test a vyšlo mi, že před 2-3 jsme počali :-) :hug: v pondělí jdu na gyndu, tak jsem zvědavá co mi pan doktor řekne.. Snažili jsme se rok a tento měsíc jsme v to fakt nedoufali.. a je to tu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
19.10.15 22:36

Ahoj, jsem tu nová, jsem podle kalkulačky 6+3 a jdu zítra na kontrolu, jelikož jsem prvorodička tak jsem pořádně vyjukaná a zvědavá :) Jinak vás tu zdravím a přeji hladký průběh těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
20.10.15 08:31

@Ajma jo:D ale to už uteče:D :D to zvládneme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.10.15 09:08

@.Anje. já už si čekání ulehčuju neustálym testováním :mrgreen:.

Dnešní :mrgreen:

Koukám, kolik nás tu už je. To bylo září pěkně plodný období :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.10.15 09:25

Taky koukám jak bylo plodné :-) jinak Vám holky všem moc gratuluju a ať máme všechny hladký průběh těhotenství :hug: já se už nemůžu dočkat pondělí co mi poví doktor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.10.15 11:14

Ahoj holky, můžu se přidat? Potvrzuji plodný podzim:) Jsem dneska 4+5. Na testu dálnice. Tak doufám, že se to udrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.10.15 11:17

@muffin81 ahojky :) já jsem dneska 4+4 podle aplikace v telefonu.. :D tak snad nebudou u žádné z nás nějaké komplikace a vše bude probíhat tak jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.10.15 12:02

Holky, taky se vám motá hlava? :think: Já mam téměř celý den pocit, že mam závratě. Zkusila jsem si dát malý kafe a je to o malinko lepší no. Taky se neustále cítim ve stresu.

A je tu nějaká těhule, která před těhu kouřila? Já přestala hned druhý den po pozitivnim testu (v den testu jsem byla tak v šoku, že by to se mnou seklo :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
20.10.15 12:16

@Ajma Jsem na tom stejně. Motá se mi hlava dost. Dneska mi doktorka řekla, že je v těhotenství normální nízký tlak takhle ze začátku. A prý se nemám bát kafe a coly. Že mi to pomůže. Prý vstávat pomalu, ve frontách nebo při dlouhým stání cucat bonbon nebo žvýkat.

Já se při snažení snažila dost omezovat v kouření. V nemocnici jsem pak nekouřila vůbec, pak tak jedno max tři denně. Ale v den, kdy jsem dělala test jsem měla 3 cigára dopoledne - nervy. Po testu jsem s tím hnedka sekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
20.10.15 12:17

Ahoj holky, tak já dnes na UTZ(6.týden) těhotenství povrzené v děloze, a malinké embryo s již zřetelným náznakem srdeční akce…dle doktora vše na dobré cestě, jen mi musel ušmiknout malinký polyp na hrdle. Tak doufám, že bude vše probíhat jak má. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.10.15 12:40

@_one_name_ já do doby, než jsem zjistila těhu, tak denně padlo tak 15 cigaret. A od toho dne, co jsem přestala kouřit a pít kafe se mi ta hlava motá. Tak mě napadlo, že jsou to buď nějaký abstinenční příznaky a nebo mi klesl tlak (cigarety i kafe tlak zvyšují). Ale už se na absťák necítim, na cigaretu chuť nemam. Jsem fakt překvapená, jak dobře jsem to zvládla.

Holky, tak moc děkuju, budu si dělat kafe. Třeba mi to pomůže i s tim spaním, z toho už jsem taky zoufalá a chce se mi furt řvát :?. Přes den jsem ko, sotva udržim otevřený oči a v noci se po pár hodinách probudim (dneska ve 3 ráno) a konec, vyspáno. Takže jsem téměř 4 hodiny ležela v posteli a sledovala, jak mi v puse rostou další 2 afty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí