Těhulky TP červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
296
12.10.15 11:50

@prvnička zkusíš se do ní přihlásit… :pankac:… a když uvidíš příspěvky, tak jsi byla přijatá… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
12.10.15 12:58

Dnes odkliknu poslední žádosti o přidání do skupiny. Uz je nás moc, takže další uz bohužel nebudu přijímat. Nečekala jsem ze podzim bude tak plodnej :mrgreen:. Zároveň tenhle týden budu promazavat členy, kteří se nepredstavili, neprispivaji ;)

• Citovat
  • Upravit
1567
12.10.15 13:38

@mrs.gendy

No jo, tak co chceš za chladných podzimních večerů dělat…
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
12.10.15 13:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
12.10.15 14:15

To je fakt. dceru jsme taky splodili na podzim :D

• Citovat
  • Upravit
7
12.10.15 14:20

Ahojky, je zde jeste jedno mistecko? 5.10.mi vysly // carky. Termin porodu dle PM je 15.6.2016. K doktorovi jdu az 9.11., prechazim k jinemu a nema driv volny termin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.15 17:15
@Lucinka_sf píše:
Taky to mám nejhorší večer. ráno mám akorát nízký tlak. dneska jsem si čistila zuby na zemi. nevydržela jsem stát :-D to bude ještě sranda :-) :zed:

Já se i maluju na zemi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
13.10.15 08:05

:lol: takže je to normální - super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
13.10.15 13:04

Mých 6,2 mm na ultrazvuku je rozměr gestačního váčku, plod samozřejmě vidět ještě není. Volala jsem doktorovi o upřesnění. Omlouvám se za nepřesné vyjádření, lítám v tom holt poprvé… :lol:

@mrs.gendy
Díky, žes nebyla vůbec jízlivá a rejpavá, tohle byla moje první diskuze po otěhotnění a docela jsi mě dostala… Díky za zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
13.10.15 13:26

@Jabea at tu budes dyl, tak poznas, kolik je tady trollu. zenskejch co si vymejslej, provokuji atd…opatrnost je vzdycky na prvnim miste. aspon ted vis, ze se mas u doktora vic informovat, protoze nekdy se chovaj tak, ze tomu rozumi jen oni a prvorodicka je brana jen jako nositelka. A je to hlavne pro tvoje dobro abys jim neodkejvala kazdou zbytecnost a ve finale nezjistila, ze se tim napachalo spis vic skody nez uzitku.
Jestli jsem se te tolik dotkla, mrzi me to. Nicmene bylo vic uzivatelek, kterym se tve prispevky nezdaly duveryhodne. I pres mou jizlivost a rejpavost ti preji samozrejme pohodovy prubeh tehotenstvi a dotahnuti do zdarneho konce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
789
13.10.15 17:14

Ahoj holky :) ja jsem zjistila, ze jsem tehu v pondeli po tydennim spozdenim ms:))mela bych byt 5tt, nuc mi neni az na to ze me boli prsa a obcas jak pidbrisek;) ale mluvila jsem po telefonu s doktorkiu a pry je to zejmena do 12 tt normalni a ze mam prijit na prohlidku za 2-3 tydny;) necekali jsme to pres rok nic a ted sme se na to vyprdli a sup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.10.15 18:58

Ahoj holky, můžu se přidat? Minulou středu jsem objevila dvě čárky na testu, jsme docela překvapení, protože je to první měsíc, co jsme se rozhodli, že do toho jdeme „naostro“ :D ale samozřejmě jsme hrozně moc rádi a pevně doufáme, že bude vše v pořádku… U doktora jsem už byla, a velmi mě potěšil, že již „něco“ viděl a to „něco“ je tam kde má být, takže první malá výhra :) Zítra bych měla být přesně 5tt podle poslední menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
14.10.15 07:54

Holky a mužu se ještě zeptat? máte některá občasné bolesti v podbříšku?:)) díky Vendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.10.15 15:59

Ahoj holky, kde zjistujete termin porodu? Ja dnes byla u dr a potvrzene tehotenství. Říkal 4 až 5 týden. a za čtrnáct dní kontrola. Jinak nevíte kdyby to byli dvojčátka tak jsou váčky dva nebo se dělí? Dnes mě pobavil přítel když jsem mu to doma potvrovala, že je to pravada tak se mě zeptal jestli už víme co to bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.10.15 16:01
@.Anje. píše:
Holky a mužu se ještě zeptat? máte některá občasné bolesti v podbříšku?:)) díky Vendy

Mě bolí celkem často, někdy jen píchne a někdy boli jako když mam menstruaci jen asi o 10 mene a jen chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí