Poradna duly
Jana Čurdová
Pritel dobrej ![]()
Podbřišek me poboliva celou dobu. Jako při menstruaci nebo ovulaci.
Bolení podbrisku je normální. Způsobuje to roztahovani dělohy a trvá to celkem dlouho. Někdo to pociťuje cele těhotenství ![]()
Taky mám občas bolesti v podbříšku, na gyndu jdu až v úterý, tak doufám, že bude vše ok. Ale nekrvácím, nešpiním..jen mě sem tam píchne v podbříšku, tak snad to bude ok ![]()
Tak jsem ráda, že je to normální mě napsala doktorka že do 12 tydne je to běžné, že pokud nešpnim a nekrvacím, že kontora 2-3tydny a objednala mě na 2.11:) tak snad vše bude ok a už bude něco vidět:) kdy jste měli poslední Ms holky?:) ja 7.9 ![]()
Holky tak mě je pro velký úspěch už asi dvě hodiny na ![]()
Jinak u mě byla poslední MS 31.8.
A hlavně ta zácpa, to je mazec. Taky vás to trápí takhle hned od začátku? Já na to nikdy netrpěla, až teď
![]()
Ahojky holky maminky.. já jsem 13. udělala testík a měla jsme tam dálnici // u mudry jsem teda ještě nebyla, příjde mi to brzy.. doufám, že jinak můžu mezi Vás ![]()
@Karottka
Ahoj, to jsme na tom stejne
. Ja planuju navstevu tak za 2tydny az. Ted jsem 5+0.
@Jabea tak já mám teda opačnej problém
ráno lítám několikrát, než se odvážím vyrazit do práce ![]()
@.Anje. já poslední MS 6.9. k lékaři se chystám už v úterý, začíná se u mě totiž objevovat mykóza ![]()
@zuzu224 tak o jsme setjně
já se chystám tak v pátek obj. má čekačku až měsíc, ale myslím, že si tam najde místo i dřív
. Je to docela vtipný, jsem byla 3.10 na preventivní KO po roce a nic tam neviděl a ještě jsem si brala čípky na nějaký zánět, tak teď doufám, že to bude ok..
@Karottka
U nas pocitam, ze me vezmou tak do dbou tydnu, tak tam asi v pondělí brnknu. Minule jsem byla 7+1 myslim a bylo to akorat
.