Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj zakládám tuto diskuzi pro ty kteří, nejsou ještě nikde zařazené.
Vím že už tu taková diskuze je ale už je v celku rozjetá. Tak se tu snad někdo mezi Vámi najde kdo má termín duben/květen a budem moc poklábosit ve volný chvíli. ![]()
V pondělí jdu na prohlídku kvůli potvrzení těhotenství, 18.9. jsem byla na krvi a hcg bylo vysoké. Týden po vynechani ms. Už jsem nervózní jak to dopadne, jestli to bude dobré. Snazili jsme se skoro třičtvrtě roku. Přitom první dítě bylo na druhý pokus.
Anonym K. (nikdo nic neví)
Tak to blahopreji a preji ti at ti to dobre dopadne..to cekani je des vid taky znam
Jako mohla jsem se objednat dřív, ale takhle už budu 8+3, takže srdíčko bude muset být 100% vidět. Minulé těhotenství jsem na srdíčko čekala dva týdny jestli jo nebo ne. Aspoň nebudu muset lítat co tyden na kontrolu, coz s dvouletým dítětem nejde, kdyz ani nemám hlídání
Ahoj holy. Ja mam TP koncem dubna. Jsem doma protoze mam hematom. Uz me to docela nebavi tak budu rada kdyz si budu moct procitat vase prispevky ![]()
Ahoj, já jsem dnes 11+0, termín mám konec dubna. Nevolnosti už mě celkem přešly, jen mě trápí hrozná únava
včera jsem byla na kontrole, už máme ruce, nohy
Příští týden jdu na 1.screenig, tak jsem zvědavá ![]()
Zdravím holky, já mám termín začátkem dubna:) špatně je mi pořád a obden mám šílený migrény a bolesti zad takže zatím celkem bojuji:/.
Asi se mimčo drží jak klíště:).
Screening už mám za sebou a bylo krásné vidět jak se prcek hýbe, úplně mě to dojalo
.
Ahoj holky tak vam gratuluji..uz mate nejake deticky doma? Ja mam 3,5 klucika, peknej rostak.Taky jsem byla dojata kdyz jsem videla mimco, ja byla v pondeli na kontrole. ![]()
Ahoj,
zdravím vás všechny. My máme termín na začátku května, ale abych pravdu řekla, tentokrát si ani nejsem jistá, v kolikátém týdnu jsem. Na první kontrole, když jsem myslela, že jsem v 6. TT, říkala dr., že se jí zdá mimi menší, takže 5. TT, a teď, když jsem byla podruhé, a brala jsem tedy, že jsem v 8. TT, mi zase do papírů napsala „8+6“, tzn. 9. TT, jestli se nepletu. To bylo minulý týden, takže tento jsem ASI 10. TT.
Na prcka se samo těším, ale protože už je to druhé dítko, musím se přiznat, že už ne tak naivně jako poprvé, když se měla narodit dcera. Holt už vím, do čeho jdu. Máme pěknou čertici. Co byste si přály, odhlédneme-li od toho, že nejdůležitější je samozřejmě zdraví? My se pohlaví dozvíme na konci měsíce, jsem docela zvědavá, ale tak nějak mám pocit, že tentokrát čekáme kluka. Na UTZ zatím tolik vidět nebylo, spíš takové to klasické miminkovské céčko. Už se nemůžu dočkat pohledu na toho malého človíčka, s dcerou jsem tohle milovala a chodila k dr. jako do kina. ![]()
Ahoj tak ja jsem dnes 15 tyden. Termin porodu mam 5.4.2016.Nene doma zadne mimco jeste nemam, je to pro me prvni tehotenstvi.Zle mi je uz od 6.tydne.Snad uz to brzy zmizi ![]()
Vítej mezi námi..
A uz vis co to bude? A chodis do prace? Odkad jsi?
Dekuji moc za privitani…
Jsem z Tišnova ( Brno- venkov)
.JJ prave do prace chodim, mame firmu, takze sedim za pocitacem cely den, takze zadna namahava prace. No i kdyz jsem casto hodne unavena a 8 hodin je pro me nekdy obtiznych.
. 30.9.2015 jsem byla na SCREENINGOVÉM VYŠETRENÍ V 1. TRIMESTRU a tam mi rekli, ze je to asi holcicka ![]()
Tak to tam dobrou praci a jeste kdyz je to vase. Holcicku tak to se tesis uz vid..taky bych si ji prala, klucika uz doma mam. A uz mas brisko?
Jj urco se tesim, ale mam obavy.Je to moje prvni dite, takze zda to vse zvladnu atd… Obcas to na me vse padne…ale snazim se myslet pozitivne, zvladli to i jine, musim to zvladnou vse i ja… JJ uz celkem mam
![]()
Obavy mas zbytecny take jsem je mela, jak vse zvladnu a jak poznam kdy bude mit mimco hlad..uplne zbytecne vermi pak to bude jako instink a pujde to vse samo… ![]()