Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, kdo ceka v listopadu miminko, tak pojdte popovidat…
Gratuluju!! Ja teda jeste nebyla u doktora, ale test mam pozitivni, tak snad to take klapne ![]()
@Atriplexik Taky jdu k Mudr. až v pondělí, na testu je krásná dálnice takže ![]()
Ahoj já to // zjistila v pondělí a k doktorovi jdu až 21.3. Podle kalkulačky na internetu vychází porod na 5.listopadu Uvidíme jak mi to spočítá doktor. ![]()
@Petruška91 ja jdu 16.3., to vychazi na 8 tyden, vim asi presne den ovulace a tim padem mi porod vychazi na zacatek listopadu, pokud vse dobre dopadne.
Ahooj i jaaa nasla ve stredu dve dalnice ale na ultrazvuk jdu az 13.3 ![]()
@Sphixlady @Atriplexik holky a začátek listopadu je štír a ten je prý za trest ![]()
@Petruška91 mam doma syna ten je panna a taky muzu rict ze to je za trest ![]()
A mate nejake přiznaky??? Me ani není spatne a ani nemam tlak v prsou. Jen jsem trochu unavena. Ale trochu se mi to ted komplikuje ze me zacalo bolet v krku, ryma a mam zvýšenou teplotu. ![]()
Me od zacatku prsa a trochu bricho, jen nejak ztracim chut k jidlu, coz je u me divny ![]()
jo a jednoho syna mam narozeneho v rybach a to je taky za trest
, takze na znameni moc nekoukam.
Ahooj
Nemyslím, že štír je za trest. Mám doma holčičku rybičku(6let) a tak si myslím, že si budou se štírem rozumět, protože jsou oba vodní živly. Příznaky mám, pořád jím
Pořád šílenej hlad a chuť na ryby jakéhokoli druhu.