Prvorodičky Pardubice 6/7 2017

231
7.2.17 16:21

Prvorodičky Pardubice 6/7 2017

Najde se tu prvorodička z Pardubic a blízkého okolí s termínem porodu červen / červenec 2017?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
978
7.2.17 17:24

Ahoj, já teda tehul nejsem, ale z Holic u Pardubic. Plánujeme se začít snažit v létě. Kdepak bys chtěla rodit? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.2.17 17:33

Ahoj, to mi se doma dohadujeme, já bych radši Chrudim a manžel PCe, ale vzhledem k jeho zaměstnání a všemu asi vyhraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.2.17 13:42

Známá bude rodit tento týden ( snad) v Chrudimi, tak můžu podat aktuální info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
12.2.17 14:12

@Kskaja děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.3.17 15:39

Ahojky, jsem ráda, že se někdo ozval. :dance: Jsi přímo z Pce? Nakonec budu rodit v Pce, v dubnu budeme chodit na předporodní, tak jsem na to zvědavá. U nás zatím probíhá vše jak má, jsem už na konci 26tt - dle UZ. Ale ještě je před námi dlouhá doba. A co u tebe, vše OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
23.3.17 09:12

@SabiVa Já skoro kousek od tebe - Staré Hradiště, ale v Polabkách bydlí tchýně a mám tam i známou :-D Tak to já kalhoty pořizovala už někdy okolo 10 tt, protože do svých jsem se už nevešla a na legíny byla kosa :lol: Tak v tvém tt jsme už věděli, že to bude kluk, asi byl zrovna dobře natočený, doktor si byl jistý na 200% a při druhém screeningu to zase potvrdil. A už nám i ukazuje, že bude po nás :dance:
No, celkově mi přijde, že o něm vím skoro od začátku - cítila jsem drobné šimrání v místě uložení, to se postupně stupňovalo. No a teď už je i občas vidět, když se tam vrtí - tak se mi chvějě břicho nebo i cítíme, když kopne. Je to úžasný pocit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
26.3.17 19:16

@SabiVa Ahojky, tak co u tebe nového? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
27.3.17 10:53

@SabiVa Ahojky, já jdu na UZ 11.4., tak doufám, že vše bude OK. Tak nám to doktor řekl v 16tt, ale musí být prcek dobře natočený, některé maminy, to nevědí pomalu do porodu :lol:
Já jsem od začátku doma, pracovala jsem jako rehabilitační v domácí péči, takže bych to moc nedávala a teď se už pomalu nevejdu ani za volant :lol: Takže do města busem a delší vzdálenosti s manželem :lol: A co ty, jsi doma, nebo chodíš do práce?
Taky jsme pomalu začali zařizovat pokojíček, odpolko jedeme pro nábytek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
29.3.17 12:55

@SabiVa Ahojky, a kam dojíždíš. Já, když jsem se s manželem seznámila, tak jsem pracovala v Litomyšli, to potom bylo dojíždění :lol:
Sehnali, měla jsem to přes e-shop objednané a akorát jsme to platili a vyzvedávali. Teď už máme skoro vše sestavené a začíná se to rýsovat. Je pravda, že nejdeme do úplně dětského, ale spíše studentského, aby to taky chvíli vydrželo :lol:
A s rekonstrukcí taky začínáme, naštěstí jen venkovní a to snad stihneme než se malej narodí, naplánováno to máme, tak uvidíme co realita. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
5.4.17 09:19

@SabiVa Tak to teda nezávidím, já takhle dojížděla taky, takže to znám :palec: ale ta práce mi chybí, škoda, že to bylo daleko a finančně se to moc nevyplácelo :,(
S postýlkou to máme vyřešené jednoduše - malej bude mít od narození svůj pokojík :lol: ale k postýlce to mám cca 1,5 metru, takže skoro jako by byl u nás :palec:
Možná budu za hroznou matku, ale pokud to prosotry dovolí, tak si myslím, že mimčo by mělo být trochu jinde než rodiče. Kamarádka to taky tak měla - malej od narození s nimi v ložnici a ani svůj pokoj neměl, takhle to měli než se začli rozvádět, takže synovi bylo 5,5 a pořád s nimi. V noci se dral dokonce mezi ně do postele. Takže jakékoliv soukromí tatam. Aale je to jen můj postoj a záleží na každém, co mu bude vyhovovat a prostory se taky neovlivní :(
Já na malého z postele i skoro uvidím, proto to tak máme a postýlku bych ani k posteli neměla kam dát, jedině do nohou obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
13.4.17 10:25

@SabiVa Ahojky, tak co je u tebe nevého? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.4.17 09:08

@SabiVa Ahoj, to my jsme doma taky nachlazení - je na to teď skvělé počasí :(
Tak to jsou supr zprávičky - ale hlavní, že je vše ok. My jedeme v úterý na třetí a poslední screening, tak doufám, že bude také OK jako předešlé a pak se nám to začne krátit. Už teď to máme nějakých 10 týdnů do TP, tak jsem zvědavá, jak to rychle uteče. Už nyní, ale vnímám, jak se tělo pomalu připravuje :) a ne vše je úplně příjemné, naštěstí se to dá vydržet a bez toho to ani nepůjde :lol:
Co se týče pokojíčku, ten už máme nachystaný, jen mě chybí dovybavení postýlky a nějaké drobnosti a pak se už začít pomalu vybavovat do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.5.17 09:39

@Nocturna Ahooj :mavam:
Tak jak dopadl 3.screening a co jinak nového? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.5.17 10:23

@SabiVa Ahojky, naštěstí dopadl dobře. A už se nám to pěkně blíží. Od 5.5. jsem už na mateřské, takže konečně zase svoboda :dance: Rekonstrukce u nás taky pokračuje, už máme hotovou střechu a teď čekáme na fasádu, jen nevíme, kdy nám nastoupí.
A co je u tebe nového? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital