Prvorodičky Pardubice 6/7 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
9.6.17 10:27

@SabiVa ahojky. Zámkovkou naštěstí končíme, dokončení fasády krásně prodlužují, prý doufá, že finiš bude příští víkend, popravdě tomu ani jeden nevěříme :) Včera tu byl majitel firmy, u které je to zadáno, a dělal jakoby nic. Ani se neomluvil, že se to opozdilo, popřípadě nějaká kompenzace. Teď akorát čekám klempíře, mají přijít dát nové venkovní parapety. Je to na bednu, ale na druhou stranu si říkám, aspoň, že tu někdo je, kdybych náhodou akutně musela jet, když by byl manžel v práci :lol: Ale doufámm, že si nás tam pak odveze sám :lol:
Tak to toho taky máte ještě hodně co dělat. Naštěstí toho času na dokončení máš víc, jak já ;)
Co počasí a tepla - jak to zvládáš i s tím dojížděním? Já jsem ráda, že můžu být zalezlá doma v chládku, nedělá mi to moc dobře. Naštěstí mě ale jinak nic moc netrápí, a ani otoky - hlavně to nezakřiknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.6.17 09:42

Ahoj jsem kousek od Pardubic, jsem tam skoro porad a jsem 15 tt ☺️ Rada bych chodila do Pce na těhu jógu nebo cvico sel by nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.6.17 15:34

@Kata989 Ahojky, tak to to máš ještě větší část před sebou ;) Tak hlaně ať je vše ok. Já mám dnes první TP a prozatím se nic neděje, v pondělí mě čeká kontrola, kde se rozhodne co dál. Odkud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.6.17 15:49

@Nocturna Kousicek od Pardubic, ale jsem tam skoro furt :) hrozne se nudim a vuuuubec mi to neutika :( cele dny jsem doma a cekam az nekdo napíše, ze by nekam zašel.. a co citis ze se mimco uz nejakym způsobem připravuje?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.6.17 15:50

@Nocturna přesně jsem z dolních redic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.6.17 16:28

@Kata989 právě, že se u mě nic neděje, takže se uvidí v pondělí na kontrole
Přes Ředice jezdívám za rodiči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.6.17 18:05

@Nocturna jee to az budete mit silu muzeme nekam vyrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.6.17 18:16

@Kata989 určitě, není problém se domluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.6.17 19:20

@Nocturna Ahooj :mavam: Tak už máme tak nějak po rekonstrukci. Jen ještě ta kuchyň chybí :D A vypadá to, že si domu dřív přivezem malou, než bude namontovaná. Ale hlavně, že ostatní už je hotové.
Dojíždění zatím ještě zvládám. Vypadá to, že na MD půjdu až krajní termín, takže někdy cca 19.7., ale víc už fakt ne :D
Co Ty? Něco nového, jak se cítíš a připravuješ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.6.17 19:52

@SabiVa Ahojky, my akorát dokončili fasádu a čekáme na zámkovku, ale to zatím nevíme, kdy bude. Jak to, že si malou dovezete dřív? To než vše bude hotové - až po termínu? ;)
Já mám dnes první termín, ale nic se vůbec neděje. V pondělí jdu na kontrolu a asi si mě tam nechají, protože se léčím s tlakem, tak mě dr nechce nechat přenášet. Takže pokud se to samo nerozjede, tak si myslím, že bude vyvolávačka. Takže pondělí pro mě bude asi překvápkový den :lol:
A jak si užíváš návratu manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.7.17 12:05

@Nocturna No je hotové všechno kromě té kuchyně, ještě jsme ji ani nedali do výroby. Pořád vymýšlíme, jak přesně, u jaké firmy a tak podobně :D Ale už to musíme rozlousknout. Dřív než v září, už to ale nebude :zed: Manžela si užívám, sice už zase stihl být týden pryč, ale jsem ráda, že už tu je :dance:
Takže zítra už Tě nejspíš čeká velký den :) Budu na Tebe myslet, ať je všechno v pořádku a ať jste oba zdraví a co nejdřív doma :kytka:
Budu se těšit na zprávičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.7.17 12:14

@SabiVa Tak to pak jo :lol: Hlavní je, že pak bude podle tvých představ a buded se ti v ní dobře vařit :palec:
No, jsem zvědavá, co se zítra bude dít :nevim: Určitě pak dám vědět, snad to vše bude ok a když už na to přijde, tak aby to bylo rychlý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
18.7.17 11:21

Ahojky budoucí maminy :mavam:
Tak 5.7. v 18:17 se nám narodil Domnik Gabriel s váhou 3270g a 50cm. Oba jsme vpořádku a malý je zatím hodné zlatíčko :srdce:
Já jsem si to užila co to šlo, ale psát Vám to nebudu, ať nestraším. Prozatím jsem ve fázi, že si to zopakovat už nehodlám. Jediné pozitivní, že jakmile Vám položí prcka na bříško, tak ty bolesti okamžitě zapomenete :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.7.17 12:08

@Nocturna Wow, velika gratulace :dance: Parada :potlesk: Hlavne, ze jste oba v poradku! Uz jste doma a tatinek se o Vas stara? :-) Uzivejte a pokud to pujde, poradne odpocivejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
18.7.17 16:31

@SabiVa Děkuju, jsme už od minulé neděle odpoledne. taťka nám chodí do práce, takže se musím starat já :lol: Naštěstí malej v noci spí, tak se vyspím i já, což je paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí