Prvorodičky Pardubice 6/7 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
18.7.17 18:03

@Nocturna Tak to je snad splněný sen každé maminky, aby mimčo v noci spinkalo. Tak to Ti přeji, to máš doma poklad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
19.7.17 13:22

@SabiVa Ty určitě budeš mít taky ;) Však se brzo dočkáš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.7.17 15:00

@Nocturna Už se taky moooc těším :dance:
Konečně už jsem teď od pondělka na MD, jen jsem si stihla ještě den před nástupem zlomit prst na noze :roll: Takže to, jak jsem se těšila, že budu na MD chodit na procházky a podobně, o tom si můžu nechat pouze zdát :zed: Připadám si jak belhající se velryba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
20.7.17 12:37

@SabiVa Je to fajn, akorát občas chybí ta energie, ikdyž se docela vyspím. Dnes jsme byli na kontrole u doktorky, malej krásně roste a přibírá, tak jsem ráda, protože trvalo, než jsem se rozkojila a za těch 10 dní co jsme doma přibral skoro půl kila :lol:
Zlomený prst je blbý, ale brzo se zhojí. Mě po porodu zase chytlo SI skloubení a ještě mě to nepustilo, takže taky pěkně pajdám :lol: Tak snad se nám to brzo oběma srovná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.7.17 09:14

@Nocturna Ahoj, tak ja se Vám vede? :) Jak si to spolu užíváte na rodičovské? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
27.7.17 10:39

@SabiVa Ahojky, máme se docela dobře, jen je to občas náročné - když malý nechce večer usnout, přes den toho taky moc nenaspí :lol: Paní doktorka na kontrole byla spokojená, tak to bylo hlavní a já jsem hlavně ráda, že plně kojím, páč v porodnici to vypadalo mizerně.
Co tvůj prst? Už je to lepší? Mě se SI skloubení konečně začíná rovnat, však už to taky budou pomalu 3 týdny co mě to chytlo. I moje doktorka z toho byla překvapená, když mě viděla :lol:
A jak se cítíš ty, pomalu a jistě se ti to blíží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.7.17 13:23

@Nocturna Hlavně, že je vše v pořádku. Časem to snad přestane být náročné :D
SI skloubení jsem nikdy neměla, tak si to nedovedu představit. Ale jestli už se Ti to začíná rovnat, tak hurá a přeji ať je to brzy uplně ok ;)
Mně malíček ještě občas trochu pobolívá, ale vypadá to dobře. Ještě necelých 14 dní budu fixovat a pak to můžu začít pomalu zatěžovat. Takže do porodu budu snad fit :)
No a porod… už se blíží :D Ale řekla bych, že co jsem na MD (teda nepočítám prvních pár dní s čerstvě zlomeným prstem :D), tak je mi tak nějak líp. Jak pořád něco dělám a nesedím jen u pc, tak o dost míň natékám. Konečně asi po 2měsících vidím kotníky :D Ale jak říkáš, už se to blíží. Tak si pořád představuju, jak to bude asi vypadat, jestli stihnu dojet do porodnice a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
27.7.17 18:48

@SabiVa A kde budeš rodit?
Tak ono se i ochladilo a to mi pomáhalo taky, jsem pak ty nohy měla lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.8.17 13:41

@Nocturna Původně jsem počítala, že manžel bude na cvičení, tak jsem se zaregistrovala v Praze - Podolí, že budu u rodičů. Pak to vypadalo, že manžel nakonec nepojede. Ale prý je teď hradecká porodnice zavřená a v Pardubicích je pěkný nával. Takže asi využiju, že jsem stále zaregistrovaná v té Praze a asi tam. Navíc, když jsem se chtěla informovat, jak to probíhá v Pardubích, když se tu neregistruje - jestli se mám ještě před porodem zastavit s nějakými papíry a tak, nebyla mi paní schopná nějak odpovědět. V Praze mi řekli co a jak a už jsem objednaná na první návštěvu. Takže asi zůstanu tam. Ikdyž je to dost z ruky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
1.8.17 13:54

@SabiVa Ahojky, Hradec už je otevřený, 12.7. mi tam rodila kamarádka, do Pce nic nepotřebuješ, rovnou přijedeš na porodnici, kde s tebou během monitoru sepíšou veškeré potřebné dokumenty. Jediné co sebou, tak zprávy z gyndy. Jinak ikdyž nám dali na pokoj 4 postel, tak byla volná po celou dobu co jsem tam ležela. Takže tak tragicky bych to neviděla. A se setřičkama jsem byla spokojená, byly super. A popravdě, neumím si představit s kontrakcemi někam cestovat - mě by to stačilo i těch 15 min tady, natož někam dál. Ale toho jsem byla tak nějak ušetřena - tím, že porod vyvolávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.8.17 14:43

@Nocturna No minulý týden tam rodila známá od manžela a to prý byl Hradec zavřený. A co jsem koukala na stránky hradecké porodnice, tak mají ofiko hlášenou uzavírku přesně v mém termínu. Ale uvidím…asi využiju ty prohlídky v pražské porodnici a pak uvidím, jak to prostě příjde. TP mám 30.8. a manžel se vrací 1.9. dopoledne. Když budu v Pardubkách, tak asi pojedu sem a když to na mně příjde u rodičů, pojedu do Prahy. Každopádně moc děkuji za info o Pardubicích :)
A jak se vám daří, už kočárkujete nebo jste (hlavně teď v těch vedrech) doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
1.8.17 16:19

@SabiVa Jsem netušila, že Hradec má několik uzavírek :D Asi je to tak nejlepší, vidět podle situace a místa, kde budeš. Zadní vrátka jsou důležitá. Akorát v silných kontrakcích někde cestovat musí být mazec. Mě kvůli tomu dávali epidurál a díky němu jsem to zvládla, jinak by to byl mazec. Ale nechci děsit, každá to máme jinak ;)
Už jsme byli několikrát a dokonce dvakrát u mých rodičů v Chocni na celý den a mylý to zvládá vpohodě. Akorát v tomhle vedru jsme zalezlí doma - je tu o hodně líp, jak venku. Na sluníčku tu máme nějakých 47°C, takže to neriskuju.
A co ty a tyhle vedra, jak to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.8.17 19:56

@Nocturna Ahoooj :) V poslední době bylo nějak hodně práce doma ohledně kuchyně, pokojíčku,… tak jsem ještě pořádně nesedla k PC :) Horka jsem přežila, ale občas pěkná „fůša“ :D Už mám za sebou dvě kontroly v porodnici, vše ok. Jen podle výsledků z UZ ve 13.týdnu mi měla doktorka říct změnu TP. Což mi neřekla, takže jsem se teprve minulé pondělí dozvěděla, že už neplatí 30.8., ale 24.8. :D
Co Ty, jak se Vám s malým daří a jak to zvládáte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
18.8.17 15:16

@SabiVa Ahojky, tak to už máš za pár ;) a kde teda budeš rodit?
My to zatím zvládáme, sice trošku složitější, protože Domča přes den spí jen pár minut a pak si vyžaduje pozornost, takže se motáme okolo něho :lol: Hlavní ale je, že spí v noci, takže se aspoň trochu vyspíme a hlavně se vyspí Michal (manžel), je to fajn kvůli jeho práci ;)
Strašně to ale letí, už jsme začali sedmý týden, co ho tu máme. Příští pátek kontrola u doktorky, tak jsem zvědavá jak nám zase vyrostl a kolik přibral :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
26.8.17 09:59

@SabiVa Ahojky, tak jak to u tebe vypadá :)
Mám otázku. Zbyde mi doma balík jedničkových plenek Happy bella, neměla by jsi o ně zájem. Značku používám už od porodnice a malý je snáší suprově, ani v těch vedrech neměl žádnou opruzeninu. Koupila jsem je v akci za 165,– a je tam 42ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí