Prvorodičky Pardubice 6/7 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
10.5.17 12:46

@SabiVa Jo, to máme, však se to kvapem blíží. Říkám si, aspoň vydržet ještě ten měsíc :lol: Máme to nějakých 51 dní.
Předporodní špatný nebylo. Pár zajímavostí nám řekly, viděli jsme porodní sály a i pokoje na šestinedělí, kde se pak leží. Něco málo o návštěvách a tak. Něakou tu poznámku mám. S pár informacemi se zase pro změnu vůbec neztotožňuji. Tak uvidíme, co a jak potom bude.
Manžela máš někde na služební cestě? Ten můj naštěstí pracuje tady, takže si i vše kontroluje :) Ale je fakt, že když to jinak nejde, tak člověk musí sám.
Já za 14 dní zase na kontrolu. U mě cukr naštěstí dopadl dobře, ale trochu vítr jsem zněj měla. Akorát mě po tom nějak nabudili na sladké :lol:
A co práce, ještě ji zvládáš, nebo už jsi doma? Přeji jen dojíždění a vše k tomu je trochu náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.5.17 20:23

@Nocturna Wow, tak to už je za chviličku :palec: Já si sice ještě počkám, ale už se moc těším :dance: Manžela mám v Arizoně, je tam od února a vrací se koncem června. Už aby tu byl :D
Do práce stále dojíždím, ale ještě s tou reko je to někdy fakt fůša. Docela se už těším, až budu doma.
A jak to teď zvládáš? Já už si totiž teď někdy příjdu taková nemotorná :D Chodíš na nějaké procházky nebo na nějaké cvičení pro těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.5.17 09:14

@SabiVa Tam to je mazec - Arizona :palec: A máš tady aspoň někoho z rodiny, kdyby jsi cokoliv potřebovala? Přeci jen je na dlouho pryč a obzvlášť v tuto dobu. A on zase o vše přichází :(
No, já di už občas přijdu jam ta velryba :lol: Obzvláště v koipelně a když se přetáčím v posteli, to je mazec. A teď jak byla ta vedra, tak mi začaly otékat vnitřní kotníky a už mi zo zůstalo, tak uvidím, co na to pan doktor v úterý ns kontrole :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
24.5.17 15:45

@SabiVa Tak to trochu znám. Já se sem přivdala a celou svoji rodinu mám 40 km daleko. Sice autem i vlakem to jde, ale když by bylo potřeba jsme daleko. Takže pak jedině manželova strana, ale ten má dvě sestry - jedna sice vdaná, ale děti a druhá svobodná a mladší. A pak už jen mamka. Tak to už snad do 17.6. uteče ;)
No, otoky se mnou neřešili, spíš tlak - mám si ho hlídat, případně upravit dle nstrukcí dávkování léků a když to nepmůže, tak buď k němu, nebo nemocnice. :(
Dneska je to v pohodě - otoky nejsou a když byly tak jen nějaké 2-3mm z vnitřní strany kotníků.
Jinak jsme dopadli dobře, malej má 2450g, však jsem taky za měsíc přibrala 4cm v pase :lol: a na váze naštěstí jen 0,5 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.6.17 10:17

@Nocturna Ahooj :mavam:
Tak testy na cukrovku mám v pořádku a při kontrole srdíčka také vše ok. Chvílema se malá pěkně vrtí za což jsem ráda - konečně o ní pořádně vím :dance:
A co Ty? Jak se cítíš a co je nového? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.6.17 19:01

@SabiVa Ahojky :mavam:
Tak to je dobře, že je to OK :potlesk: U nás také vše dobré, včera jsme byli na kontrole a dělali mi i ozvy - vše vpořádku a za týden razím zase. Pak už mě asi předá do péče porodnice. Však s mi to blíží - 23 dní do TP. Tak jsem zvědavá, kdy se malej rozhodne, že už ho to tam nebaví :lol:
a tobě se krátí samota, než dorazí manžel ;)
Co rekonstrukce, jak pokračuje? U nás to stojí za prd - fasáda měla být hotová 31.5. a my doufáme, že bude příští víkend. A to v tom termínu měla být hotová už i zámkovka, a to netušíme, kdy bude. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.6.17 20:19

@Nocturna Ty jo 23 dní, to už je fakt za chvilku :) Už se asi těšíš, že? :srdce:
Přesně tak, mně už se krátí samota, čím víc se ta sobota 17. blíží, tím víc se nemůžu dočkat :dance:
U nás rekonstrukce zatím probíhá celkem podle plánu. Teď v úterý nám vyměnili elektriku, takže je to tu dost obouchané :zed: V pondělí zas příjde pán, co to bude zadělávat, štukovat a prostě už jen dělat hezký :D Tak doufám, že se moc nezděsí. Do konce června by to mělo být. Jen se teda ještě bude čekat na kuchyň (nábytek, spotřebiče máme). Ta se zatím ještě ani nevyrábí, pořád to nějak nejde sladit. Ještě asi budu muset zajít do nějaké další firmy…
Tak držím palce, aby se to u Vás stihlo. A zámkovka už je poslední, pak už budete mít hotovo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.6.17 10:27

@SabiVa ahojky. Zámkovkou naštěstí končíme, dokončení fasády krásně prodlužují, prý doufá, že finiš bude příští víkend, popravdě tomu ani jeden nevěříme :) Včera tu byl majitel firmy, u které je to zadáno, a dělal jakoby nic. Ani se neomluvil, že se to opozdilo, popřípadě nějaká kompenzace. Teď akorát čekám klempíře, mají přijít dát nové venkovní parapety. Je to na bednu, ale na druhou stranu si říkám, aspoň, že tu někdo je, kdybych náhodou akutně musela jet, když by byl manžel v práci :lol: Ale doufámm, že si nás tam pak odveze sám :lol:
Tak to toho taky máte ještě hodně co dělat. Naštěstí toho času na dokončení máš víc, jak já ;)
Co počasí a tepla - jak to zvládáš i s tím dojížděním? Já jsem ráda, že můžu být zalezlá doma v chládku, nedělá mi to moc dobře. Naštěstí mě ale jinak nic moc netrápí, a ani otoky - hlavně to nezakřiknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.6.17 09:42

Ahoj jsem kousek od Pardubic, jsem tam skoro porad a jsem 15 tt ☺️ Rada bych chodila do Pce na těhu jógu nebo cvico sel by nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.6.17 15:34

@Kata989 Ahojky, tak to to máš ještě větší část před sebou ;) Tak hlaně ať je vše ok. Já mám dnes první TP a prozatím se nic neděje, v pondělí mě čeká kontrola, kde se rozhodne co dál. Odkud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.6.17 15:49

@Nocturna Kousicek od Pardubic, ale jsem tam skoro furt :) hrozne se nudim a vuuuubec mi to neutika :( cele dny jsem doma a cekam az nekdo napíše, ze by nekam zašel.. a co citis ze se mimco uz nejakym způsobem připravuje?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.6.17 15:50

@Nocturna přesně jsem z dolních redic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.6.17 16:28

@Kata989 právě, že se u mě nic neděje, takže se uvidí v pondělí na kontrole
Přes Ředice jezdívám za rodiči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.6.17 18:05

@Nocturna jee to az budete mit silu muzeme nekam vyrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.6.17 18:16

@Kata989 určitě, není problém se domluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí