Prvorodičky Pardubice 6/7 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
26.8.17 10:36

@Nocturna Ahooj :)
Tento týden jsem byla u rodičů a teď jsem akorát na víkend doma. V pondělí zas jedu na kontrolu do porodnice. A jelikož už přenáším, tak se nejspíš budeme domlouvat na termín, kdy nastoupím na vyvolání :? Zatím se malé absolutně nechce ven..
Plenky tu sice mám v hojném počtu, ale myslím, že i tak bych je mohla upotřebit (alespoň porovnám :D ) Jen teda nevím, jak pospíchaš na jejich udání? Dnes to mám dost nabité, možná někdy během zítřka bych snad mohla a jinak v týdnu budu zas pryč, takže pak jedině až budu mít po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
26.8.17 12:07

@SabiVa zítra nic v plánu nemám. jen vařit oběd :lol: a nebo pak někdy. nespěchám na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.9.17 12:45

@Nocturna Ahoooj :mavam:
Tak jsem se s Tebou chtela domluvit na tu nedeli, ale uz jsem to nestihla :D Od rana jsem mela bolesti..no zkracene.. Rano v PO v 5:40 se nam narodila Stelinka, 3450g, 50 cm :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
8.9.17 10:27

@SabiVa ahojky, tak to moc gratuluji a oběma hodně zdraví :dance: :hug: a kde nakonec? Praha či Pardubice? Až se pak budeš cítit, tak se domluvíme a nějak ti je dopravím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.9.17 13:20

@Nocturna Dekujeme :dance:
Nakonec Praha…porad jsem si nebyla jista, pac jsem mela takovy dost asi nestandardni prubeh a kdyz jsem volala do Pardubic, tak zrovna „mili“ nebyli :? Tak dokud to slo, sedla jsem do auta a jela do te Prahy. Tam uz si me pak nechali.
Treba muzeme nekdy zakocarkovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
8.9.17 15:37

@SabiVa To můžeme :palec: Tak to jsi dobrá, dojet autem až do Prahy. Mě ten můj celý průběh stačil. A až tak, že jsem prohlásila, že malej bude jedináček, nehodlám si to celé opakovat a kdo ví, jestli bych neměla i prolémy další. Ale to mi nikdo neřekne :(
Manžel byl u porodu taky, nebo jsi na to byla sama?
A kde v Polabkách bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.9.17 17:02

@Nocturna Ver mi, ze jsem mela stejne myslenky. Vlastne jsem mela cely porod dost nestandardni a taky bych to znovu nechtela…ale ted se na to snazim nemyslet. Coz mi i jde, mala mi dava dost zabrat 8o
Manzel u porodu byl, dovezli ho tam ze cviceni. Za coz jsem byla rada. Ja totiz hned po porodu skoncila na JIP, takze mala byla alespon chvili s nim, kdyz nemohla byt hned u mne.
Polabiny - vedle Pergoly, ul. Kosmonautu, jak je detska doktorka. A kde kocarkujete vy, nekde u Vas po Hradisti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.9.17 12:56

@SabiVa To vím kde to je, bydlí mi tam známí :D Zatím jezdíme po Hradišti a jednou jsme byli ve městě, ale už to tu mám proježděné a přemýšlím kam jinam s kočárkem :lol:
Tak to je dobře, že tam byl. Já za to byla taky ráda. S malou si to časem sedne, neboj ;)
Tak to pak můžeme domluvit a chodit spolu s kočárkama. a pokecáme o porodech, když budeš chtít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.10.17 10:42

@SabiVa Ahojky, tak jak doma válčíte :* Chtěla jsem se optat, zítra pojedeme nejspíše na nákup, tak bych ti odpoledne mohla dovést ty plínky ;-) Jinak, jaké používáš, mám tu ještě celý balík 2kových pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.10.17 13:07

@Nocturna Čauky :mavam: Občas je to pěkná fůša - bojujeme s prdíkama :? Ale tento týden se celkem daří, tak snad už bude jen lépe a lépe :srdce:
Zítra nám odpo přijede návštěva a když bude přát počasí, chtěli jsme jít na prochajdu. Takže nevím, jak přesně časově zítra budeme doma. Ale můžete je hodit do auta a až tu budete, tak dej vědět a kdyžtak bych seběhla dolu :) Do SZ Ti pošlu číslo ;)
Jinak zatím používáme pampersky momentálně 1.
A jak se daří Vám? Nějaké novinky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
10.10.17 08:54

@SabiVa Ahojky, tak jak jsi si užila návštěvu ;) My včera měli docela hektický den. Zařizovala jsem si papíry na rodičák a byli jsme na kontrole u Dr ve 3 měsících. KOntrola dopadla docela dobře, akorát podle Dr. jsme moc nepřibrali, ale v normě jsme. Takže mám zase kojit z obou při každém kojení. Protože malej baští co 2 hodiny a měl by vydržet 3 (to zvládá, když někam vyrazíme, tak dá i 3,5 hoďky bez problémů). Já to neřešila, protože jsem myslela, že je ve spurtu :) Tak uvidíme za měsíc.
A rodičák mazec. Na OSSZ to byl fofr, za 5 min vyřízeno, ale na pracáku v Jiráskovce to bylo na 2 hodiny. Úzká nudle, kde jsme byli i s Domčou, židle obsazeny, někteří tam dělali pěkný bordel. No hrůza. Kvůli pár korunám to je mazec. Absolvovat to už znova nechci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.10.17 14:02

@Nocturna Čauky :) Návštěva super, teta byla z malé nadšená, takže o houpání bylo postaráno :D
Kdyžtak Vám pár gramů poskytneme, nám zas dr. řekla, že papáme moc :D Krmím cca 10min z jednoho a 10min z druhého. Prý to máme postupně snižovat a dostat se na 10min jen z jednoho. Jsem zvědavá, protože malá se nenechá jen tak ošidit a když jí to utnu dřív, dost hlasitě a vytrvale mi vysvětlí, že ještě chce :D :D
Jak na tom vůbec jste váha/míra? My máme 56cm a včera na kontrole malá vážila 4900g. Dr. říkala, že od poslední prohlídky přibrala 2× tolik :D Ale co jsem koukala do tabulek, tak vzhledem k výšce, je v normě.
Tak to jste si to na tom pracáku teda museli „užít“ :/ Já celkově lítání po úřadech uplně nesnáším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
10.10.17 15:26

@SabiVa No, u nás to na začátku bylo taky tak. Baštili jsme z obou a po kontrole u Dr., že stačí jen z jednoho, no a teď se máme vrátit k oběma. Ale naštěstí je Domča spokojený, takže uvidíme jak to bude dál. Jinak máme 60cm a 4850g. Tak za měsíc uvidíme, kdyžtak budeme muset přidat UM, co by se dalo dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.10.17 16:06

@SabiVa https://www.facebook.com/…75489487159/?…[%7B%22mechanism%22%3A%22bookmarks%22%2C%22surface%22%3A%22bookmarks_menu%22%2C%22extra_data%22%3A%22[]%22%7D%2C%7B%22surface%22%3A%22dashboard%22%2C%22mechanism%22%3A%22calendar_tab_event%22%2C%22extra_data%22%3A%22[]%22%7D]%2C%22ref%22%3A46%2C%22source%22%3A2%7D

snad to půjde, tvůj FB nemám, abych ti to tam hodila, jedná se o sraz letních miminek z Pce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 11:35

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Pardubic? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Můžete se tam také domlouvat na společné výlety, cvičení, hlídání dětí…

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí