Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím všechny maminky v očekávání ![]()
Jsem prvorodička, těhotenství si velmi užívám, ale dá se říci, že jsem stále trošku vystrašená,z toho, co bude, abych zvládla porod a vše bylo v pořádku, mám před sebou 12 týden a kvapem se mi blíží termín registrace v porodnici. Vybrala jsem si porodnici u Apolináře, tak snad je to dobře, jen prosím o radu…kdy je čas jít se tam registrovat? Moc děkuji
kazda porodnice prazska to ma na svych strankach napsane.. http://www.apolinar.cz/…ce/index.htm
Ale nejistější bude si tam přesně zavolat a měli by Ti i říct přesné datum registrace.-) Tak to alespoň bylo v Podolí
Ahoj, já tam zrovna byla na registraci ve středu
registrují ve 14+0 týdnu. Registrace je ve st, čt a pá od 13:00 hodin. Je lepší tam jít dřív, třeba tak na 11 a vyčekat to tam.
Ahoj,registruje se 14+0 ale já jsem tam byla o týden dýl a bez problémů.Jinak jsem tam dorazila někdy po půl 12 a byla jsem 7 takže lepší dřív a tu hodku si tam počekat,jinak když jsem tam přišla visel u dveří papír kam se každá maminka zapsala,ale bylo to spíš pro maminky aby se nepředbíhaly.Jinak veškerý ino najdeš na jejich webu.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.