Termín registrace U Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
173
27.5.11 14:04

termín registrace...

Zdravím všechny maminky v očekávání :-)
Jsem prvorodička, těhotenství si velmi užívám, ale dá se říci, že jsem stále trošku vystrašená,z toho, co bude, abych zvládla porod a vše bylo v pořádku, mám před sebou 12 týden a kvapem se mi blíží termín registrace v porodnici. Vybrala jsem si porodnici u Apolináře, tak snad je to dobře, jen prosím o radu…kdy je čas jít se tam registrovat? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1037
27.5.11 14:11

kazda porodnice prazska to ma na svych strankach napsane.. http://www.apolinar.cz/…ce/index.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.5.11 14:32

Ale nejistější bude si tam přesně zavolat a měli by Ti i říct přesné datum registrace.-) Tak to alespoň bylo v Podolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
27.5.11 15:03

Ahoj, já tam zrovna byla na registraci ve středu :) registrují ve 14+0 týdnu. Registrace je ve st, čt a pá od 13:00 hodin. Je lepší tam jít dřív, třeba tak na 11 a vyčekat to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.5.11 17:06

Ahoj,registruje se 14+0 ale já jsem tam byla o týden dýl a bez problémů.Jinak jsem tam dorazila někdy po půl 12 a byla jsem 7 takže lepší dřív a tu hodku si tam počekat,jinak když jsem tam přišla visel u dveří papír kam se každá maminka zapsala,ale bylo to spíš pro maminky aby se nepředbíhaly.Jinak veškerý ino najdeš na jejich webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková