Termoobla Avent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1078
5.10.06 16:13

Termoobla Avent

Ahojky,

nevíte někdo, jestli existuje nějaký levnější termoobal na lahvičky a magické hrníčky Avent, než ten jejich thermabag, ten je totiž dost drahý.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
5.10.06 16:21

Taky jsem se po tom pídila a výsledek je, že obyčejnej termoobal udělá úplně stejnou službu. Taky když si je oba prohlídneš, není v tom žádnej podstatnej rozdíl. Platit v tomhle případě za značku je celkem zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.10.06 17:14

Taky jsem to resila a nakonec koupila univerzalni latkovy termoobal v DM drogerii za 99,–Kc. Avent lahvicky (hrnek jeste nemame, tak nevim) se tam vejdou v pohode a taky si myslim, ze to udela stejnou sluzbu. Kamaradka ma original Avent a vydrzi ji to tam teple tak 2-3 hodiny a ze by z nej byla nejak super nadsena, tak to neni.
Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
5.10.06 20:09

Ty spíš myslíš asi tak širokej, že? Já našla jen v té DMdrogerii a 100,– a pak máme od Merri tots, taky na široky láhve, stál necelý 2 stovku a kvalita je stejná. Merri tots seženeš určitě někde na netu a v hypernově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.10.06 20:10

Tak to já mám origoš Avent a jsem s ním spokojená. Je pravda, že byl dost drahý,ale používám ho denně, takže ho za ty penízky i užiju.
Než jdeme ven, tak si tam dám vařící vodu a za cca 5-6 hod je to akorát tak na pití.
Ještě mě napadlo se zeptat v cyklo potřebách, z toho samého materiálu jsem viděla termoobal na cykl. lahve.

IVULE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
5.10.06 21:01

Ahoj, když mluvíme o termoobalech od Aventu, stalo se mi (mám ho cca rok), že se mi u zipu zevnitř potrhal. Docela jsem se naštvala, protože to stálo opravdu dost, prodavačka mi ho doporučila, že je ze všech nej, že v něm čajík vydrží (už neřekla, že musí ale být ten obal v batohu, jinak to moc dlouho není), když jsem se byla ptát na reklamaci, tak mi řekli, že to zkusí, ale nenašla jsem paragon, tak chodíme s potrhaným-kamarádka říkala, že to samé viděla ještě u jedné maminky, tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím máte některá zkušenost :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.10.06 23:23

Ahoj! Já používám Avent už 15 měsíců a jsem s nim maximálně spokojená.Nejvíce jsem ho ocenila v zimě,kdy v něm mleko zůstalo teplé i 3-4hodiny.Narozdíl od obyčejného obalu,kde zchladlo podstatně rychleji.Záleží jak často ho budeš využívat.Zkus si najít na internetu kde ho mají nejlevnějši,bývají docela rozdíly v cenách. Hezký večer.

Kája a Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová