Termoska nevylévací na jídlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Termoska nevylévací na jídlo
Ahoj holky, prosím poraďte kvalitní nevylévací termosku na jídlo a aby udržela teplo aspoň 4h. Mám avent je mi na nic jídlo studené. Dcerka nechce skleničku tak musím tahat jídlo s sebou když jedem pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme tohle https://www.mall.cz/…ez-na-stravu a je to super, v obdobá příkrmů jsem využívala hodně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak leda zkusit bazary. Já bych prodala, ale budu ji ještě potřebovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temaho jeden obchod jsem našla, který udává skladem tak mu hned Písnu jestli nekecá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Míša2014 a to jí nemůžeš jídlo někde ohřát nebo dát oběd studený a udělat až teplou večeři? V teplém jídle se rychle množí různý bakterie. Takže bych měla strach, že se dítě po 4 hodinách pěkně po ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja bych se tak dluho udrzovat jidlo teple bala, jidlo ma byt horke, nebo se ma rychle zchladit, takto se budou dost mnozit bakterie.
Vzala mych velkou termosku varici vody, misku, do misky horkou vodu, domaci stravu v male zavarovacce bych do ni postavila a hezky michat. Kvalitni nerez termoska nestoji moc a vodu horkou udrzi klidne 8-12 hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jí to taky nedávám za tak dlouho ale většinou za hoďku v té co mám je to skoro studený a ona to pak nechce když to není kde ohřát jinak to beru studený a ohřeju na místě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč tak složitě? Pokud tedy nejdu do hlubokého lesa, kde není nic a nikdo, vezmu jídlo do krabičky, a v hospodě nebo kavárně, restauraci, nebo i v bufetu požádám, zda by mi to neohřáli. Nestalo se mi, že by někdy někdo odmítnul. Mikrovlnku mají už všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam nerez termosku 400 ml se lžičkou ve víku, není na ni žádná značka, jen nálepka ALZA, vygooglit se neda, ale je to tento typ :
to jsem moc nepomohla, ale mozna bych te dokazala zanavigovat, kde se to koupi,. protoze moc nestala, nejakych 250 kc. A zkusenost - kdyz se rano rekneme v 8:00 nejdriv vyplachne vrelou vodou a pak se do ni da vrele jidlo do 2/3 nebo vic, tak v mrazivem dnu pri pobytu venku je to v poledne tak akorat k jidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak je to vysledek trojdetne snahy o optimalizaci jejich krmeni v prirode. kdyz se jidlo da do termosky prevarene a jeste skoro bublajici, tak je to v podstate zavarene, ne moc poctive, ale rozhodne nehrozi, ze by se zkazilo do obeda. ja v restauracich nerada obtezuji, kdyz si tam sama nic nedavam a casto se pohybuji na mistech, kde ani v dosahu nejsou - rada jim nekde v klidu na mezi.
dalsi alternativy jsou
- naucit dite na studene jidlo (to je vubec nejlepsi, ne vzdy pruchodne)
- ohrivat v plechacku, musis mit dve nadoby a horkou vodu v termosce, dite se naceka, ty se polejes tou vodou atd…
- DIRA NA TRHU proc kurna nejsou instantni zeleninove prikrmy v prasku, zalit jen horkou vodou!!! nicmene jsou instantni obilne kase (jednoslozkove, nesladke). kdyz se vezme treba troska zavarene zeleniny, v misticce se to rizne horkou vodou z termosky a pak zase zahusti kasi, aby to neteklo, je z toho prijatelny teply jidlo. To mi prislooptimalni, kdyz jsem nekojila a stejne jsou horkou vodu s sebou mela. Kdyz jsem tretiho kojila, uz nastoupila moje noname termoska a prijde mi to fakt nejjednodussi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava Jo děkuju na podobnou jsem koukala. Tak nějakou pořídim. Prostě občas se to stane, že na odpočívadle není kde ohřát nebo je tam milion lidí. Dcerka studený nemá ráda. A taky si myslím, že když se to dá vroucí tak to 1-2h klíďo dá. Jinak normálně když vařím nám tak to nechám stydnout a přítel si to dá v pokojivé teplotě radši než horký a, že by měl problém s množícíma bakteriema nikdy neříkal. Taky vždycky nestihnu jídlo hned dát do ledové vody a schlazovat a nikdy nám nic nebylo. Každý ať dělá co uzná za vhodné
já se ptala na termosku a všechny jiné připomínky mi přijdou zbytečné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit