Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@janyicka no, musím říct, že mě ty pokusy přestaly bavit a nosíme jinou. Kluk měl stejně tendenci tu lahvičku naklánět, když to neteklo, takže to trochu ztrácelo smysl.
Zatím mi přišlo nejlepší neplnit moc (myslím že max tak do půlky toho vrchního vyboulení) a zavírat se zavřeným brčkem.
Děkuji vám všem za rady. Tak se zdá, že do užšího kola výběru se dostala „inteligentní“ termoska a ta sport od tescomy.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak má řešené otvírání toho horního víčka ta inteligentní termoska. Je to jen zaklapávací víčko, nebo se otevírá stiskem? Snad jsem to napsala pochopitelně… No prostě, jestli se otvírá tahem nahoru, nebo se stiskne dolu a ono se otevře samo…
@hofka Vůbec mě nenapadlo, že se tak přímo jmenuje
. Myslela jsem, že ji tak paní pojmenovala
. Díky
@janyicka píše:
Děkuji vám všem za rady. Tak se zdá, že do užšího kola výběru se dostala „inteligentní“ termoska a ta sport od tescomy.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak má řešené otvírání toho horního víčka ta inteligentní termoska. Je to jen zaklapávací víčko, nebo se otevírá stiskem? Snad jsem to napsala pochopitelně… No prostě, jestli se otvírá tahem nahoru, nebo se stiskne dolu a ono se otevře samo…
Je to prave docela inteligentni otvirani
horni vicko se odklopi, ale neztrati, je tam na pantiku. Pod tom je pitko, ktere se na piti.jen pootoci o ctvrt kruhu, cimz se trochu vysune, takze pokud se neotoci zpatky, bejde vrchni vicko zaklapnout, takze i nase dcera - hlava derava si vzpomene to zavrit, aby to nevyteklo.
@Lucie008 píše:
Můžeš mi prosím poslat odkaz? Třeba do zprávy. Děkuji
Mam tu, copsala hofka, obsah 0,5 pro deti.
@VeruseS píše:
@Delizze My jí máme, tu s tím pítkem, je to supr, nemusíš přelévat do hrnečku či flašký, dítko pije z toho. Navíc nápoj v tom vydrží teplý fakt celý den. I dokonce den a noc jsem jednou zkoušela
stejná zkušenost, navíc v podstatě nerozbitná