Teroristický útok v Paříži

3074
14.11.15 00:38

Teroristický útok v Paříži

Ahoj holky, tak čekám kdy tu někdo založí toto téma a zatím nic, tak ho zakládám já. Pojďme pokecat o tom co se právě teď děje v Paříži. Na netu hlásí asi 40 mrtvých a až stovku rukojmí. Já jen pevně doufám, že se konečně hlavně Německo (Merkelová) probere a přestane si zvát další a další teroristy do Německa. Ani radši nechci vědět, kolik teroristů se dostalo do Evropy mezi těmi opravdu neškodnými uprchlíky a kolik dalších takových akcí zrovna teď plánují. Doufám taky, že všem sluníčkářům, kteří tak nadšeně chtějí pomáhat muslimům dojde, že takhle to dál opravdu nejde. Jen pevně doufám, že u nás se nic takovýho nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
14.11.15 00:42

Je to strašný. Tolik mrtvých. Moc doufám, že policie osvobodí ty zajaté a už nebudou žádné ztráty na životech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
14.11.15 00:46
@ynax píše:
Je to strašný. Tolik mrtvých. Moc doufám, že policie osvobodí ty zajaté a už nebudou žádné ztráty na životech.

je to tragédie, vůbec si nedokážu představit co prožívají ti co tam byli. Taky doufám, že je osvobodí, no a nebo to bude ještě větší krveprolití.. Ještě jsem zapoměla dodat, že je jako zajímavý, že zrovna dneska zabili džihádistu Johna a šup teroristický útok. Že by odplata? Já bych řekla že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
14.11.15 00:49
@Quinn7 píše:
Ahoj holky, tak čekám kdy tu někdo založí toto téma a zatím nic, tak ho zakládám já. Pojďme pokecat o tom co se právě teď děje v Paříži. Na netu hlásí asi 40 mrtvých a až stovku rukojmí. Já jen pevně doufám, že se konečně hlavně Německo (Merkelová) probere a přestane si zvát další a další teroristy do Německa. Ani radši nechci vědět, kolik teroristů se dostalo do Evropy mezi těmi opravdu neškodnými uprchlíky a kolik dalších takových akcí zrovna teď plánují. Doufám taky, že všem sluníčkářům, kteří tak nadšeně chtějí pomáhat muslimům dojde, že takhle to dál opravdu nejde. Jen pevně doufám, že u nás se nic takovýho nestane.

Taky to sleduju, ale iluze si nedelam. ProMultikulti budou nadale strkat hlavu do pisku a pojedou si svou pisnicku o tom, jak je potreba byt solidarni s temi, co ani nevi, co to slovo znamena a chovaji se uplne opacne. A nemysli si, to ze utocnici mluvili arabsly byla jen nahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
14.11.15 00:52
@tronelka píše:
Taky to sleduju, ale iluze si nedelam. ProMultikulti budou nadale strkat hlavu do pisku a pojedou si svou pisnicku o tom, jak je potreba byt solidarni s temi, co ani nevi, co to slovo znamena a chovaji se uplne opacne. A nemysli si, to ze utocnici mluvili arabsly byla jen nahoda.

No jasné, myslím že je všem jasné kdo za tím stojí. Já se taky právě bojím, že si to nějak „omluví“ třeba tím že to byli nějací vyšinutí jedinci a budou si uprchlíky pouštět do Evropy dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
14.11.15 00:52
@Quinn7 píše:
je to tragédie, vůbec si nedokážu představit co prožívají ti co tam byli. Taky doufám, že je osvobodí, no a nebo to bude ještě větší krveprolití.. Ještě jsem zapoměla dodat, že je jako zajímavý, že zrovna dneska zabili džihádistu Johnaa šup teroristický útok. Že by odplata? Já bych řekla že jo.

no je to hrozný :?. Jen nevím jestli už se k tomu někdo přihlásil a nebo ví kdo je za tím útokem :nevim: to jsem zatím nikde neslyšela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
14.11.15 00:53
@tronelka píše:
:think: :think: aha, tak takhle informace mě nějak unikla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
14.11.15 00:54
@Quinn7 píše:
je to tragédie, vůbec si nedokážu představit co prožívají ti co tam byli. Taky doufám, že je osvobodí, no a nebo to bude ještě větší krveprolití.. Ještě jsem zapoměla dodat, že je jako zajímavý, že zrovna dneska zabili džihádistu Johna a šup teroristický útok. Že by odplata? Já bych řekla že jo.

Taky si myslim, ze je to odplata. A jestli tomu tak skutecne je, nevidim to nijak valne ani s temi, co drzi jako rukojmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
14.11.15 00:55
@Quinn7 píše:
jJeště jsem zapoměla dodat, že je jako zajímavý, že zrovna dneska zabili džihádistu Johna a šup teroristický útok. Že by odplata? Já bych řekla že jo.

v TV to hodnotil český expert a ten říkal, že takto koordinovaný útok by nebyli schopni v tak krátké době stihnout, že si nemyslí, že jde o reakci na johna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
14.11.15 00:57
@Ginuš píše: :think: :think: aha, tak takhle informace mě nějak unikla

Udajne to vypovedel jeden ze stastlivcu, kteremu se podarilo utect z teho konzertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.11.15 01:00

Je to hrozný :( sleduju zprávy na ČT24. Spíš si říkám, jak se teď cítí ti rukojmí, snad se je podaří brzy a v pořádku osvobodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
14.11.15 01:01
@ynax píše:
v TV to hodnotil český expert a ten říkal, že takto koordinovaný útok by nebyli schopni v tak krátké době stihnout, že si nemyslí, že jde o reakci na johna

no mohli to plánovat měsíce a jen čekali na vhodnou příležitost. Dneska zabili Johna, tak si řekli že to spustí dneska jako odplatu. Ale jako nemusí to tak být, jen je to fakt zajímavá náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
14.11.15 01:03

@nesssinka teď jsem četla, že je pomalu zabíjí, jednoho po druhém

@tronelka no já to slyšela v tv ale okolo 23 hod a to bylo o hodně méně obětí. Jeto hrozné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
14.11.15 01:03
@Ginuš píše:
no je to hrozný :?. Jen nevím jestli už se k tomu někdo přihlásil a nebo ví kdo je za tím útokem :nevim: to jsem zatím nikde neslyšela :think:

no někde na netu píšou, že křičeli to jejich Alah akbar (nevím jak se to píše). Kdo jiný by udělal takový zvěrstvo, než muslimové že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.11.15 01:05

Je to strašný :( pořád doufám, že k nám se to nedostane :? jinak na BBC prý už mluvili o 60 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová