Teroristický útok v Paříži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
14.11.15 15:29
@Anonymní píše:
Maminky moc bych vás chtěla poprosit.
Hlavně vy co jste z Prahy.
17.listopadu od 14:00 na Václaváku se koná dmostrace.
Vede ji Tomio Okamura, který snad jediný nám dokáze pomoct.
Prijde i se svymi známými, rodinou, přátely, širte toto dál aby nás tam bylo co nejvíce.
Ta naše vláda musí pryč musíme se vzpamatovat a bojovat za naši zemi.
Musíme říct NE uprchlíkům, NE terorismu, NE sluníčkářům, NE kvotám, NE Islámu.

tak to ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
14.11.15 16:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
14.11.15 16:16

@Antonie Bolavá copak, máš něco proti Tomiovi? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
14.11.15 16:22

Ted jsem četla, že na letišti v Anglii na Gatwick měl prý nějaký týpek granát v batohu. Jsem na FB v různých skupinách na aupair a jedna holka píše, že tam je a že je to real. To je děsný fakt, svět se zbláznil. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
14.11.15 16:25

Jo a už píšou že minimálně jeden terorista byl Francouz, no to se dalo čekat že jo. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
14.11.15 16:27
@Quinn7 píše:
Jo a už píšou že minimálně jeden terorista byl Francouz, no to se dalo čekat že jo. :poblion:

také jsem to četla. Jsem z toho jaksi mimo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
14.11.15 16:30
@Quinn7 píše:
Ted jsem četla, že na letišti v Anglii na Gatwick měl prý nějaký týpek granát v batohu. Jsem na FB v různých skupinách na aupair a jedna holka píše, že tam je a že je to real. To je děsný fakt, svět se zbláznil. :poblion:

jj, uz nekdy kolem poledne ( mam nejake posunute vnimani casu dneska, jak jsem na tu hruzu koukala do noci a vstavala relativne brzy ) rikali, ze na Gatwicku zavreli cast letiste a nevi se proc, pak bylo info, ze pry preventivne…hmmm, tak ocividne ne…

a zpravu o tom, co se stalo v Nemecku pred tydnem, jste potkali? http://www.novinky.cz/…-parize.html :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.11.15 16:32

Příští volby budou ne o korupci, ne o daňových únicích ani o registračních pokladnách, nýbrž jen a jen o migrantech a národním sebeurčení. Kdo toto téma uchopí ( a chytají se ho toho všichni tu s větším či menším úspěchem), ten má volby v kapse. Takže úplně bych toho Tomia, Konvičku a další stejně naladěné, kteří se patrně spojí do bloku, nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
14.11.15 16:52

@Burj Chalifa Ja si prave myslim, ze to je cilem cele te Okamurovi kampane. Dostat se ke korytku a pak, se obavam, nebude uz tak vlastenecky. Ale to ukaze jen cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
14.11.15 16:59
@Anonymní píše:
Maminky moc bych vás chtěla poprosit.
Hlavně vy co jste z Prahy.
17.listopadu od 14:00 na Václaváku se koná dmostrace.
Vede ji Tomio Okamura, který snad jediný nám dokáze pomoct.
Prijde i se svymi známými, rodinou, přátely, širte toto dál aby nás tam bylo co nejvíce.
Ta naše vláda musí pryč musíme se vzpamatovat a bojovat za naši zemi.
Musíme říct NE uprchlíkům, NE terorismu, NE sluníčkářům, NE kvotám, NE Islámu.

zakladatelko, proč si anonymní? ty se za toto pozvání stydíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.11.15 17:01
@tronelka píše:
@Burj Chalifa Ja si prave myslim, ze to je cilem cele te Okamurovi kampane. Dostat se ke korytku a pak, se obavam, nebude uz tak vlastenecky. Ale to ukaze jen cas.

Migrace a národní zájmy jsou tématem č.1.Kdo chvíli stál stojí opodál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
14.11.15 17:19

Kam zmizela ma reakce na str. 9 na 1996 aja ohledne okamury a pochybnostech o „cistote“ jeho zajmu? To uz jsem vazne paranoidni, nebo mi to smazli? Cetl jste to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
14.11.15 17:24
@tronelka píše:
Kam zmizela ma reakce na str. 9 na 1996 aja ohledne okamury a pochybnostech o „cistote“ jeho zajmu? To uz jsem vazne paranoidni, nebo mi to smazli? Cetl jste to nekdo?

já to tam vidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.11.15 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
14.11.15 17:41
@mojmira píše:
zakladatelko, proč si anonymní? ty se za toto pozvání stydíš? :nevim:

Já jsem zakladatelka, to pozvání psal někdo jiný. Jinak já být z Prahy tak bych nejspíš šla protestovat, ale jsem z daleka :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová