Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
až teprve díky diskuzi pod deníčkem jsem si přečetla o vánočním kolotoči a zjistila jsem, že jsem ho propásla o pouhé dva dny
![]()
Je zvláštní, že jsem na emimi často a vůbec jsem zmínku o něm neviděla.
Je vás takových víc?
Já ho nestihla úmyslně, vadí mi ty diskuze už Vám to přišlo? A mě ještě ne, mě asi nic nepříjde. A mě přišla blbost, to je škoda, chtěla jsem něco lepšího atd. Děláme si soukromý ve skupině ![]()
@Petullka82 Já tady chodím téměř denně a taky jsem si ho nevšimla
chtěla jsem se zase přihlásit, tak už asi nic no. To bylo jen jeden den nebo co, že jsem to prošvihla? ![]()
Já na to zase narážela denně a to jsem se zúčastnit nechtěla ![]()
Já jsem se nepřihlásila. Totálně mě odradily diskuze z minulého roku, kde se řešilo, jak kvalitní a drahý dárek kdo dostal. Úplně mě odrovnal jeden názor v tom smyslu, že když už se tedy někdo přihlašuje, měl by počítat s tím, že vytáhne minimálně pětikilo a něco pořádnýho koupí. ![]()
@Adrasteia píše:
Já jsem se nepřihlásila. Totálně mě odradily diskuze z minulého roku, kde se řešilo, jak kvalitní a drahý dárek kdo dostal. Úplně mě odrovnal jeden názor v tom smyslu, že když už se tedy někdo přihlašuje, měl by počítat s tím, že vytáhne minimálně pětikilo a něco pořádnýho koupí.
fakt?
Já zrovna včera psala v poznámce, že mě potěší cokoli a je to pravda
budu mít pod stromem aspon jedno překvápko ![]()
@atominnka píše:
fakt?Já zrovna včera psala v poznámce, že mě potěší cokoli a je to pravda
budu mít pod stromem aspon jedno překvápko
Tak je jasné, že všichni nejsou stejní a myslím, že tvůj názor i převažuje. Ale přesto… vím, že jsem si minulý rok v lednu přečetla pár stránek téhle diskuze ze zvědavosti a byla jsem docela z některých názorů zklamaná. A přesně jak říkáš - potěší i čokoládka pod stromečkem, hlavně že to je překvapení. ![]()
Diskuzi jsem tu viděla několikrát denně…a ze zvědavosti jsem se přihlásila ![]()
@Adrasteia já loni dostala kafe - nemleté, pak čokoládu s mátou, tu teda nemám ráda, ale dala jsem ji kamarádce, která ji miluje a sklenku domácí meruňkové marmelády
I kdyby byla jen ta čokoláda, tak by mě to potěšilo ![]()
@atominnka píše:
@Adrasteia já loni dostala kafe - nemleté, pak čokoládu s mátou, tu teda nemám ráda, ale dala jsem ji kamarádce, která ji miluje a sklenku domácí meruňkové marmeládyI kdyby byla jen ta čokoláda, tak by mě to potěšilo
To mi připadá jako hezký dárek. Každého správného Čecha potěší papání… ![]()
@Adrasteia píše:
To mi připadá jako hezký dárek. Každého správného Čecha potěší papání…
Já třeba nemám ráda dárky, které se sní, a nic z nich nezbyde na památku. ![]()
Ale jako zklamání bych to určitě nebrala.
Kolotoč jsem tu viděla víckrát, ale nezapojila jsem se.