Nestihla jsem Vánoční kolotoč, je nás víc?

2156
13.11.15 13:59

Nestihla jsem vánoční kolotoč, je nás víc?

Ahoj,

až teprve díky diskuzi pod deníčkem jsem si přečetla o vánočním kolotoči a zjistila jsem, že jsem ho propásla o pouhé dva dny :zed: :(

Je zvláštní, že jsem na emimi často a vůbec jsem zmínku o něm neviděla.

Je vás takových víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
13.11.15 14:01

Já si taky nevšimla. Ale nevadí mi to, zapojit se nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.11.15 14:03

Já ho nestihla úmyslně, vadí mi ty diskuze už Vám to přišlo? A mě ještě ne, mě asi nic nepříjde. A mě přišla blbost, to je škoda, chtěla jsem něco lepšího atd. Děláme si soukromý ve skupině ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
13.11.15 14:03

@Petullka82 take jsem si niceho nevsimla a mrzi me to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.11.15 14:06

@Petullka82 Já tady chodím téměř denně a taky jsem si ho nevšimla 8o chtěla jsem se zase přihlásit, tak už asi nic no. To bylo jen jeden den nebo co, že jsem to prošvihla? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.11.15 14:18

Já na to zase narážela denně a to jsem se zúčastnit nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
13.11.15 14:24

Já jsem se nepřihlásila. Totálně mě odradily diskuze z minulého roku, kde se řešilo, jak kvalitní a drahý dárek kdo dostal. Úplně mě odrovnal jeden názor v tom smyslu, že když už se tedy někdo přihlašuje, měl by počítat s tím, že vytáhne minimálně pětikilo a něco pořádnýho koupí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.11.15 14:30

@Philippe ne, od 2.11. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.11.15 14:32
@Adrasteia píše:
Já jsem se nepřihlásila. Totálně mě odradily diskuze z minulého roku, kde se řešilo, jak kvalitní a drahý dárek kdo dostal. Úplně mě odrovnal jeden názor v tom smyslu, že když už se tedy někdo přihlašuje, měl by počítat s tím, že vytáhne minimálně pětikilo a něco pořádnýho koupí. :roll:

fakt? :lol: Já zrovna včera psala v poznámce, že mě potěší cokoli a je to pravda :-) budu mít pod stromem aspon jedno překvápko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
13.11.15 14:34
@atominnka píše:
fakt? :lol: Já zrovna včera psala v poznámce, že mě potěší cokoli a je to pravda :-) budu mít pod stromem aspon jedno překvápko 8)

Tak je jasné, že všichni nejsou stejní a myslím, že tvůj názor i převažuje. Ale přesto… vím, že jsem si minulý rok v lednu přečetla pár stránek téhle diskuze ze zvědavosti a byla jsem docela z některých názorů zklamaná. A přesně jak říkáš - potěší i čokoládka pod stromečkem, hlavně že to je překvapení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
13.11.15 14:35

Diskuzi jsem tu viděla několikrát denně…a ze zvědavosti jsem se přihlásila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.11.15 14:38

@Adrasteia já loni dostala kafe - nemleté, pak čokoládu s mátou, tu teda nemám ráda, ale dala jsem ji kamarádce, která ji miluje a sklenku domácí meruňkové marmelády ;) I kdyby byla jen ta čokoláda, tak by mě to potěšilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
13.11.15 14:42
@atominnka píše:
@Adrasteia já loni dostala kafe - nemleté, pak čokoládu s mátou, tu teda nemám ráda, ale dala jsem ji kamarádce, která ji miluje a sklenku domácí meruňkové marmelády ;) I kdyby byla jen ta čokoláda, tak by mě to potěšilo ;)

To mi připadá jako hezký dárek. Každého správného Čecha potěší papání… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.11.15 15:00

@Adrasteia přesně tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.11.15 15:01
@Adrasteia píše:
To mi připadá jako hezký dárek. Každého správného Čecha potěší papání… :pankac:

Já třeba nemám ráda dárky, které se sní, a nic z nich nezbyde na památku. :nevim:
Ale jako zklamání bych to určitě nebrala.

Kolotoč jsem tu viděla víckrát, ale nezapojila jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová