Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já jsem nic z toho negativního popsaného nezažila. Loňský kolotoč byl můj první a užila jsem si ho. Pokud byly negativní komentáře, asi jsem je zaslepeně přeskočila. Já byla naprosto spokojená. Těším se na to překvapení, né na hodnotu dárku. Proto kolotoč splňil to, co jsem očekávala.
Ačkoliv jsem se zúčastnila několikrát, letos mi to tedy úplně uniklo. Což znamená jedno- málo času na Emimino- což je dobře
. ![]()
To je skoda, ze si nestihla.
A to já se přihlásila po třetí a tesim se. Tesim se vždycky.
Letos obzvlášť, že budou trošku Vánoce smutné, asi aj ubrecene (budeme totiž rozdělení, já sama z deckama doma, muž v práci v Něm. přes Vánoce) takže se tesim, že bude pod stromkem něco nečekaného, co necekam a potěší.
No mě to mrzí, zapojila bych se moc ráda, pro to překvápko. I pro radost, že někoho obdaruju. ![]()
Teda já ale souhlasím, že kolotoč vidět nebyl, v emailu jsem ho přehlédla asi totálně
ani jsem na něj tady nenarazila, nevšimla jsem si, ale já si hlídala loňskou diskuzi, tak mi neutekl, ale zapojuji se každoročně, baví mě to, je mi fuk co dostanu, po všechny roky jsem dostala to, co jsem vysloveně nechtěla, ale i tak jsem měla radost, že ježura dorazil
už mám i první dárek pro letošek, teď čekám na nápovědu a snad se zadaří jako loni a obdarovaná bude mít radost ![]()
@Petullka82 tak fajn ale chtelo by to jeste vic lidi neudelame nejakou skupinku pro ty, co nestihly?
nebo uz nejaka existuje?
@WaIl píše:
Já třeba nemám ráda dárky, které se sní, a nic z nich nezbyde na památku.
Ale jako zklamání bych to určitě nebrala.Kolotoč jsem tu viděla víckrát, ale nezapojila jsem se.
Dárek Ti musí vždy zbýt na památku?
Mně vůbec dárky v podobě jídla či zážitků nevadí.
Jinak kolotoč jsem taky nezaregistrovala, moc jsem tady ale poslední dobou nebyla, takže se není co divit.