Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
mate zkusenost s tlakovým hrncem tescoma magnum? Nebouchl vam?
Ja ho mam doma nejaky ten rok, ale pouzila jsem ho jednou a uprimne nevim jak s nim zacházet. Vcera jsem delala guláš asi 3 hodiny a fakt by mi to pomohlo. Mate nejaky typy jak s tim zacházet, aby se nestala nehoda? Neni to ten moderní typ, ale ten co se musi nazdvednout vidličkou ![]()
@Katy09 píše:
Ahoj,
mate zkusenost s tlakovým hrncem tescoma magnum? Nebouchl vam?Ja ho mam doma nejaky ten rok, ale pouzila jsem ho jednou a uprimne nevim jak s nim zacházet. Vcera jsem delala guláš asi 3 hodiny a fakt by mi to pomohlo. Mate nejaky typy jak s tim zacházet, aby se nestala nehoda? Neni to ten moderní typ, ale ten co se musi nazdvednout vidličkou
S papiňákem tohoto typu jsem vařila tak dvacet let u rodičů, nehoda nikdy žádná.
Zásada je nepřeplňovat, třeba luštěniny maximálně do 1/4 objemu.
Jestli jsi v papiňáku vařila guláš tři hodiny, tos to musela jíst pak lžičkou, protože to bylo na kaši, ne?
Papiňák používá roky moje mamka i já. Nikdy se žádná nehoda nestala. Jak bylo napsáno, nesmí se přeplnit a když začne syčet, stáhnout oheň na minimum.
@annlady píše:
S papiňákem tohoto typu jsem vařila tak dvacet let u rodičů, nehoda nikdy žádná.
Zásada je nepřeplňovat, třeba luštěniny maximálně do 1/4 objemu.
Jestli jsi v papiňáku vařila guláš tři hodiny, tos to musela jíst pak lžičkou, protože to bylo na kaši, ne?
Prave ze ho varila bez toho papinaku.
Ja pouzivam tlakovy hrnec rada a nedam na nej dopustit. Mam ovsem jinou znacku.
Zakladatelko, na strankach Tescomy je navod k pouziti ke stazeni.
Mám ho několik let a jsem spokojená
Ráda v něm vařím 😃Super věc, jídla rychle udělaná, maso krásně měkké 😀
Tak dekuju, urcite ho tedy vyzkousim
a tohle ma byt otočene směrem nahoru? Nebo tak jsem to z návodu pochopila, mamka zas rikala, ze ne tak nevim ![]()
Ja jen vsude ctu, jak tyhle hrnce bez x pojistek casto bouchaji a ja mam skleněnou digestoř a b
novou kuchyn, tak bych nerada nexo doma způsobila
@Katy09 píše:
Tak dekuju, urcite ho tedy vyzkousima tohle ma byt otočene směrem nahoru? Nebo tak jsem to z návodu pochopila, mamka zas rikala, ze ne tak nevim
Ja jen vsude ctu, jak tyhle hrnce bez x pojistek casto bouchaji a ja mam skleněnou digestoř a b
novou kuchyn, tak bych nerada nexo doma způsobila
tak jak to máš na obrázku je to zavřené a připravené k vaření, tak aby tam mohl růst tlak
@annlady Dobre a nahoru to davam az kdyz dokončim vaření a vypoustim tlak?
@Katy09 píše:
@annlady Dobre a nahoru to davam az kdyz dokončim vaření a vypoustim tlak?
ano
přečti si manuál