Tescoma magnum

66
1.5.23 14:41

tescoma magnum

Ahoj,
mate zkusenost s tlakovým hrncem tescoma magnum? Nebouchl vam? :D Ja ho mam doma nejaky ten rok, ale pouzila jsem ho jednou a uprimne nevim jak s nim zacházet. Vcera jsem delala guláš asi 3 hodiny a fakt by mi to pomohlo. Mate nejaky typy jak s tim zacházet, aby se nestala nehoda? Neni to ten moderní typ, ale ten co se musi nazdvednout vidličkou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
1.5.23 14:52
@Katy09 píše:
Ahoj,
mate zkusenost s tlakovým hrncem tescoma magnum? Nebouchl vam? :D Ja ho mam doma nejaky ten rok, ale pouzila jsem ho jednou a uprimne nevim jak s nim zacházet. Vcera jsem delala guláš asi 3 hodiny a fakt by mi to pomohlo. Mate nejaky typy jak s tim zacházet, aby se nestala nehoda? Neni to ten moderní typ, ale ten co se musi nazdvednout vidličkou 8)

S papiňákem tohoto typu jsem vařila tak dvacet let u rodičů, nehoda nikdy žádná.
Zásada je nepřeplňovat, třeba luštěniny maximálně do 1/4 objemu.
Jestli jsi v papiňáku vařila guláš tři hodiny, tos to musela jíst pak lžičkou, protože to bylo na kaši, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
1.5.23 14:55

Papiňák používá roky moje mamka i já. Nikdy se žádná nehoda nestala. Jak bylo napsáno, nesmí se přeplnit a když začne syčet, stáhnout oheň na minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
1.5.23 14:57
@annlady píše:
S papiňákem tohoto typu jsem vařila tak dvacet let u rodičů, nehoda nikdy žádná.
Zásada je nepřeplňovat, třeba luštěniny maximálně do 1/4 objemu.
Jestli jsi v papiňáku vařila guláš tři hodiny, tos to musela jíst pak lžičkou, protože to bylo na kaši, ne?

Prave ze ho varila bez toho papinaku.
Ja pouzivam tlakovy hrnec rada a nedam na nej dopustit. Mam ovsem jinou znacku.

Zakladatelko, na strankach Tescomy je navod k pouziti ke stazeni.

• Citovat
  • Upravit
11436
1.5.23 17:32

Tescoma Magnum je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
1.5.23 18:09

Mám ho několik let a jsem spokojená :wink: Ráda v něm vařím 😃Super věc, jídla rychle udělaná, maso krásně měkké 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.5.23 18:50

Tak dekuju, urcite ho tedy vyzkousim ;) a tohle ma byt otočene směrem nahoru? Nebo tak jsem to z návodu pochopila, mamka zas rikala, ze ne tak nevim :D
Ja jen vsude ctu, jak tyhle hrnce bez x pojistek casto bouchaji a ja mam skleněnou digestoř a b
novou kuchyn, tak bych nerada nexo doma způsobila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
1.5.23 18:56
@Katy09 píše:
Tak dekuju, urcite ho tedy vyzkousim ;) a tohle ma byt otočene směrem nahoru? Nebo tak jsem to z návodu pochopila, mamka zas rikala, ze ne tak nevim :D
Ja jen vsude ctu, jak tyhle hrnce bez x pojistek casto bouchaji a ja mam skleněnou digestoř a b
novou kuchyn, tak bych nerada nexo doma způsobila

tak jak to máš na obrázku je to zavřené a připravené k vaření, tak aby tam mohl růst tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.5.23 19:32

@annlady Dobre a nahoru to davam az kdyz dokončim vaření a vypoustim tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
1.5.23 19:40
@Katy09 píše:
@annlady Dobre a nahoru to davam az kdyz dokončim vaření a vypoustim tlak?

ano
přečti si manuál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí