Tescoma tlakový hrnec rada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.12.12 17:18

Tescoma tlakový hrnec rada

Potřebuji poradit, dostala jsem minulý rok tlakový hrnec od tescomy, ale nevím kde mám návod a až teď jsem ho vytáhla, na poklicče mám modrý otočný knoflík, na stupěň I. a II + obrázek páry, dělám vývar, ale nevím kam ten čudlík na co otočit? doufám, že mi to nebouchne v kuchyni… Máte někdo? poradíte??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
10.12.12 17:25

I je na zeleninu, II na maso :-), obrázek páry je na odtlakování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.12 17:29

Takže na tu polévku bude stačit I.? A když budu popřípadě chtít dělat omáčku tak II.?

Dostala jsem totiž jako dárek od manžela k minulým vánocům, ale nadšená jsem nebyla, založila do skříně, no a on si dnes vzpomněl, že v tom vlastně nevařím, tak jsem to chtěla napravit… :-D

• Citovat
  • Upravit
30420
10.12.12 17:36

Já všechno dělám na II :-D maso dýl a zeleninu v tom mám raz dva :-D ale na polívku ti bude stačit ta I

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.12 17:40

Díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
30420
10.12.12 17:45

Nemáš zač :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.12.12 17:47

Máme Fagor, ale v tabulce je skoro u všeho číslo 2, číslo 1 je tam jen na nějaké polívky a kuře.. Mám tam pořád 2 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.12 18:04

Chvilkama to sičí a uniká trocha páry, sporák mám na 3 a mám to na II. je to ok jo?

Já jsem jednou totiž zažila jak mojí mámě papiňák buchnul… ty jo to byla síla…

• Citovat
  • Upravit
30420
10.12.12 18:21

Pára by měla unikat celou dobu, já dycky počkám až to začne syčet fest a pak ztlumím sporák a nechám ho syčet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.12.12 18:32

Pára by měla unikat jen trošku, pokud se intenzita syčení zvyšuje, hoď to na míň nebo menší plotýnku. Při nastavení na 1 bude unikat víc páry - bude menší tlak v hrnci.
Já tam mám červený čudlík, který vyleze, pokud je hrnec natlakovaný, nechám to ještě tak minutu, dýl ne a pak přendávám na menší plotýnku, občas se mi stane, že ten červený čudlík spadne zas dolů - klesá tlak, ale lepší než nechat papiňák bouchnout. Chce to vychytat tak, abys natlakovala a přendala na menší bez toho, aniž by ti ten červený čudlík spadl dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.12 18:34

Super holky…

• Citovat
  • Upravit
121
18.8.16 21:33

Prosím o radu jaký tlakový hrnec od Tescomy zvolit???
Líbil by se mi Magnum, má s ním někdo zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí