Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
I je na zeleninu, II na maso
, obrázek páry je na odtlakování
Takže na tu polévku bude stačit I.? A když budu popřípadě chtít dělat omáčku tak II.?
Dostala jsem totiž jako dárek od manžela k minulým vánocům, ale nadšená jsem nebyla, založila do skříně, no a on si dnes vzpomněl, že v tom vlastně nevařím, tak jsem to chtěla napravit… ![]()
Já všechno dělám na II
maso dýl a zeleninu v tom mám raz dva
ale na polívku ti bude stačit ta I
Máme Fagor, ale v tabulce je skoro u všeho číslo 2, číslo 1 je tam jen na nějaké polívky a kuře.. Mám tam pořád 2 ![]()
Chvilkama to sičí a uniká trocha páry, sporák mám na 3 a mám to na II. je to ok jo?
Já jsem jednou totiž zažila jak mojí mámě papiňák buchnul… ty jo to byla síla…
Pára by měla unikat celou dobu, já dycky počkám až to začne syčet fest a pak ztlumím sporák a nechám ho syčet
Pára by měla unikat jen trošku, pokud se intenzita syčení zvyšuje, hoď to na míň nebo menší plotýnku. Při nastavení na 1 bude unikat víc páry - bude menší tlak v hrnci.
Já tam mám červený čudlík, který vyleze, pokud je hrnec natlakovaný, nechám to ještě tak minutu, dýl ne a pak přendávám na menší plotýnku, občas se mi stane, že ten červený čudlík spadne zas dolů - klesá tlak, ale lepší než nechat papiňák bouchnout. Chce to vychytat tak, abys natlakovala a přendala na menší bez toho, aniž by ti ten červený čudlík spadl dolů.
Prosím o radu jaký tlakový hrnec od Tescomy zvolit???
Líbil by se mi Magnum, má s ním někdo zkušenosti???
Potřebuji poradit, dostala jsem minulý rok tlakový hrnec od tescomy, ale nevím kde mám návod a až teď jsem ho vytáhla, na poklicče mám modrý otočný knoflík, na stupěň I. a II + obrázek páry, dělám vývar, ale nevím kam ten čudlík na co otočit? doufám, že mi to nebouchne v kuchyni… Máte někdo? poradíte??