Zkažená vepřová panenka?

2383
9.12.12 14:04

zkažená vepřová panenka?

Ahoj, asi blbej dotaz ale bohužel jsem se s tím zatím nesetkala tak se raději zeptám, koupila jsem dnes veprovou panenku a když jsem ji uprostřed rozkrojila tak je veprostřed taková tmavší (zelená není ale vždy jsem měla krásně růžové maso) 8o a smrdí jako by po cibuli - je zkažená? Riskovat to nebudu, ale jen at nejsem za histerku v obchodě když tam naklušu to vrátit :think: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2435
9.12.12 14:05

To nejde takhle říct, tomu může být cokoli. tak jdi a ukaž jim to tam, vymění ti ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.12.12 14:17

Já myslím, že je to normální, mě tohle udělala kotleta, když jsem z ní ukrojila plátek, za chvilku to zmizelo. Zkažená nebyla, jedli jsme ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.12.12 14:25

Takhle ti to nepovím, ale pokud jsi koupila vakuované maso, tak tam se to občas stane, na povrchu je maso krásně růžové a uvnitř tmavší. Už se mi to taky párkrát „povedlo“, alejelikož masu nic nebylo - nesmrdělo(cítit bylo, ale ne zkaženým masem), jedli jsme ho normálně a při vaření krásně vonělo a chuťově bylo OK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.12.12 16:54

Zkažené by bylo kdyby smrdělo, a bylo oslizlé, jinak někdy bývá zbarvené ale to nic neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
4.11.13 11:32

Zeny, jak smrdi zkazene maso?

Tchyne ve stredu dovezla vepr. panenku. Jeli jsme pryc, tak jsme ji soupli do mrazaku, nekoukala jsem na ni.

Vcera ji manzel rozmrazil a pulku udelal k veceri. Druhou chci dnes upect, ale trochu me zarazilo, ze je maso takove tmave, spis cervenohnede a zavani kysele. Mne teda smrdi jakekoli maso, tak k nemu necicham nikdy, tak nevim, jestli je to normalni vune veproveho masa nebo je zkazena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
4.11.13 12:00

Když se ti nezdá tak ho radši nevař lepší to vyhodit než aby vám bylo zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
4.11.13 12:39
@LadyTommy píše:
Zeny, jak smrdi zkazene maso?

Tchyne ve stredu dovezla vepr. panenku. Jeli jsme pryc, tak jsme ji soupli do mrazaku, nekoukala jsem na ni.

Vcera ji manzel rozmrazil a pulku udelal k veceri. Druhou chci dnes upect, ale trochu me zarazilo, ze je maso takove tmave, spis cervenohnede a zavani kysele. Mne teda smrdi jakekoli maso, tak k nemu necicham nikdy, tak nevim, jestli je to normalni vune veproveho masa nebo je zkazena?

kyselé je špatné, tak dobré maso nevoní, to bych vyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.7.16 18:39

Naváži zde, abych nezakládala novou diskuzi…

Koupila jsem vakuovanou krkovici a přijde mi, že smrdí „sádlem“…nevím, jak to popsat, ale je to takový ten smrad, co se line, když se škvaří sádlo… :poblion:
Teď si říkám, co s tím? :think:
Je to normální?
Je na ni trochu tlustého, ale přijde mi, že smrdí i to maso… máte někdo zkušenost??
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
15.7.16 18:44

Neporadím, ale jsem na takove puchy cita, takze bych radej nejedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
15.7.16 18:47

Ja vcera vyhodila kilo kureciho.Taky mi nejak nevonelo, pritom bylo v zaruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.7.16 18:54

@marketa0211
Mě teda kuřecí nevoní nikdy a vždycky mi přijde oslizlé…ale nikdy nám z něho nic nebylo… když nad tím přemýšlím, tk jsem nikdy žádný maso nevyhodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
15.7.16 18:55

@Lenka512 Taky mi takhle smrdelo koupene veprove a svagrova (vetka) mi tvrdila, ze to urcite bylo maso z nekastrovanych vepru. Ze ma proste typicky oder.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
15.7.16 18:59

@debra.morgan Taky mi prislo oslizle. Takze misto kurecich rizecku, budou k salatu rybi prsty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí