Těšili jste se na porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
23.2.14 13:30

Ja mela z porodu panickou hruzu strasne dlouho, pak jsem se nejak smirila a kdyz to prislo, tak jsem byla celkem v klidu, odrozeno jsem mela bez vetsich problemu a bez epiduralu za 4,5h od prasknuti vody a i kdyz mi po nem kvuli celkem velke ztrate krve bylo fest blbe, porad tvrdim, ze to bylo to nejlehci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
23.2.14 13:36

Já jsem asi divná :D, ale jelikož sem o první miminko přisla ve 25+1tt po předčasnym porodu.
A teďka mam krasnýho zdravýho chlapečka, ale na porod sem se moc těšila.
Až budu mít Samuelka u sebe :) Teda byla to fuška, mel 3 850 g a 52 cm a rodila jsem 9 hodin..
A poporodu sem se těšila až si budu moct pořádně sednout :) @verrru
Omilem sem to dala dvakrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.2.14 13:39

Pocity před - jdu se zeptat „jestli je to ono“, u obou to pak šlo rychle, u prvního jsem víc krvácela a byla jsem déle slabá, asi tak dva dny :mrgreen: u druhého jsem lítala už odpo jako čamrda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
23.2.14 13:42

Netěšila jsem se, nebála jsem se…věděla jsem, že to musí přijít :mrgreen: I 8 měsíců po porodu jsem přesvědčená, že syn bude jedináček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.2.14 13:44

Na porod jsem se těšila ale zároveň sem se ho bála, jako asi každá :mrgreen:…No a po porodu neuvěřitelná úleva a radost že už to mám za sebou a ten můj uzlíček u sebe! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713

První: těšila jsem se a pak byla zklamaná (akutní císař)
druhý: radši jsem se moc netěšila, počítala jsem se vším a byla jsem moc spokojená (v rámci možností pohodový přirozený porod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896

Ja po porodu byla mrte v poho akorat samik byl moc velkej. s 2× me stříhali, a dělali vnitřní steh a ten teda bolel :) samoj zachvilku budou 2 měsíce.
A už se těším na druhy miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.2.14 13:46

Na porod jsem se těšila ale zároveň sem se ho bála, jako asi každá :mrgreen:…No a po porodu neuvěřitelná úleva a radost že už to mám za sebou a ten můj uzlíček u sebe! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
23.2.14 13:48

Jsem skoro 2 mesice po porodu a sem rozhodnuta ze samik bude mít sourozence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.2.14 13:49

@Martiinka 9 hodin? to je maličko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.2.14 13:51

@mejdylko mimo téma, ale úžasní papagáji :palec:

• Citovat
  • Upravit
23.2.14 13:53

Já se docela těšila, i když samozřejmě strach z neznámého mě neminul. Předporodní kurz i manžel u porodu mi hodně pomohli. Taky si myslím, že je to hodně o psychice. Měla jsem krásný porod!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
23.2.14 14:00

Tesila jsem se na malyho a porod jsem brala jako nutny zlo :D nakonec jsem mela porod celkem pohodovy a rychly, takze zadny spatny zazitek. Po porodu jsem byla rada, ze to mam za sebou a mam nadherneho a zdraveho kluka. Pak se tedy rozjelo me rvaci obdobi, ale to uz je jina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.2.14 14:15

Jako prvorodička jsem stoho měla hrůzu. Jenže když to jde tam, musí to jít i ven. Po porodu jsem si řekla že už nikdy. Ale při pohledu na miminko jsem na tu bolest zapoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.2.14 14:16

Netěšila jsem se, bála jsem se, protože jsem nevěděla, co mě čeká a jaký to bude, jestli malá bude v pořádku atd. prostě jsem měla strach z porodu, ale na druhou stranu jsem se těšila na malou :D :) no a výsledek byl takovej, že jsem za 3,5 hod porodila krásnou zdravou skoro 4kilovou holčičku :kytka:

Po porodu jsem se cítila na houby, byla jsem dost oslabená a malou jsem měla u sebe až po dvou dnech :roll:, ale stejně šestinedělí bylo nejhorší :zed: to fakt proklínám a už nikdy víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí