Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminy, jak ste to měli s porodem těšili ste se na nej?
A jak jste se citili po porodu?
![]()
@Martiinka píše:
Ahoj maminy, jak ste to měli s porodem těšili ste se na nej?
A jak jste se citili po porodu?![]()
Spíše jsem se těšila na miminko, porod samotný jsem brala jako součást procesu…
u prvního je to težší - člověk neví, do čeho jde…ale uklidňovala mě myšlenka, že to zvládlo milion ženský přede mnou ![]()
A po porodu jsem si řekla, že zas taková hrůza to nebyla ![]()
Příspěvek upraven 23.02.14 v 13:22
@Martiinka těšila a byl to děs
po 2 dnech vyvolávání jsem musela na císař… ale bylo mi docela fajn. Jsem tu rekonvalescenci zvládla na 1. ![]()
těšit se na porod??? já z té představy měla noční můry a toužila po císařském řezu, bohužel císař nevyšela já musela trpět
škoda že nemůžou rodit chlapi, s radostí bych jim to přenechala..
Těšila jsem se na syna
… ale celkově jsem těhotenství nějak moc neprožívala, už vůbec bych si nefotila svoje nahé bříško pro jiné než soukromé účely…
A po porodu jsem se cítila strašně, šestinedělí byl pro mě horor..
asi si další dítě adoptuju ![]()
U prvniho pocity v pohode pred i po. u druheho „pred“ v klidu a „po“ nasr.ana a dorasovana ![]()
Těšila i cestou do porodnice jsme se v autě smáli a v porodnici vlastně také, když to šlo. Porod byl krásnej a doufám, že si to ještě zopakuji. Jinak jsem rodila 13,5 h, otevřená na 8 cm a po porodu mě doktorka asi hodinu šila. Přesto jsem hned po porodu říkala, že půjdu klidně rodit zase.
Na porod jsem se těšila, říkala jsem si že každá ženská to zvládla, tak musím taky.Po porodu jediná myšlenka: „Díky bohu že už je venku“!
@syselinka píše:
A po porodu jsem se cítila strašně, šestinedělí byl pro mě horor..
asi si další dítě adoptuju
Taky jsem rikala, ze zlaty porod proti 6 nedeli. Ja se na prvni porod fakt tesila. Ale uz jsem moudrejsi a na druhej nebudu ![]()
Já jsem asi divná
, ale jelikož sem o první miminko přisla ve 25+1tt po předčasnym porodu.
A teďka mam krasnýho zdravýho chlapečka, ale na porod sem se moc těšila.
Až budu mít Samuelka u sebe
Teda byla to fuška, mel 3 850 g a 52 cm a rodila jsem 9 hodin..
Že bych se nějak těšila, to se říct nedá. Prostě se to stalo. Po něm mi bylo docela dobře, jen jsem nemohla pořádně stát a sedět.
Na porod jsem se netěšila, brala jsem to jako fakt a opravdu nebylo o co stát. Navíc jsem měla bezproblémové těhotenství, takže mi mimino v břiše vůbec nevadilo, naopak jsem nějak nevěděla, jaké to bude, až bude na světě.
Ale hned jak bylo dítě na světě, tak už mi bylo dobře a už me nic nebolelo, hlavně že dítě bylo a je v pořádku. ![]()