Těšili jste se na porod?

1896
23.2.14 13:19

těšili jste se na

Ahoj maminy, jak ste to měli s porodem těšili ste se na nej?
A jak jste se citili po porodu? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
23.2.14 13:21
@Martiinka píše:
Ahoj maminy, jak ste to měli s porodem těšili ste se na nej?
A jak jste se citili po porodu? :) :kytka:

Spíše jsem se těšila na miminko, porod samotný jsem brala jako součást procesu… :lol: u prvního je to težší - člověk neví, do čeho jde…ale uklidňovala mě myšlenka, že to zvládlo milion ženský přede mnou :lol:

A po porodu jsem si řekla, že zas taková hrůza to nebyla :lol:

Příspěvek upraven 23.02.14 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.2.14 13:21

@Martiinka těšila a byl to děs :D po 2 dnech vyvolávání jsem musela na císař… ale bylo mi docela fajn. Jsem tu rekonvalescenci zvládla na 1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.2.14 13:22

Tesila jsem se a citila jsem se po nem na ho.no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
23.2.14 13:23

8o těšit se na porod??? já z té představy měla noční můry a toužila po císařském řezu, bohužel císař nevyšela já musela trpět :? škoda že nemůžou rodit chlapi, s radostí bych jim to přenechala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
23.2.14 13:23

Těšila jsem se na syna :srdce:… ale celkově jsem těhotenství nějak moc neprožívala, už vůbec bych si nefotila svoje nahé bříško pro jiné než soukromé účely…

• Citovat
  • Upravit
20885
23.2.14 13:24

Těšila jsem se moc a to vážně ;) ted se už taky těším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429

A po porodu jsem se cítila strašně, šestinedělí byl pro mě horor..
asi si další dítě adoptuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

U prvniho pocity v pohode pred i po. u druheho „pred“ v klidu a „po“ nasr.ana a dorasovana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
23.2.14 13:25

Těšila i cestou do porodnice jsme se v autě smáli a v porodnici vlastně také, když to šlo. Porod byl krásnej a doufám, že si to ještě zopakuji. Jinak jsem rodila 13,5 h, otevřená na 8 cm a po porodu mě doktorka asi hodinu šila. Přesto jsem hned po porodu říkala, že půjdu klidně rodit zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
23.2.14 13:27

Na porod jsem se těšila, říkala jsem si že každá ženská to zvládla, tak musím taky.Po porodu jediná myšlenka: „Díky bohu že už je venku“!

• Citovat
  • Upravit
15404
23.2.14 13:29
@syselinka píše:
A po porodu jsem se cítila strašně, šestinedělí byl pro mě horor..
asi si další dítě adoptuju :think:

Taky jsem rikala, ze zlaty porod proti 6 nedeli. Ja se na prvni porod fakt tesila. Ale uz jsem moudrejsi a na druhej nebudu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896

Já jsem asi divná :D, ale jelikož sem o první miminko přisla ve 25+1tt po předčasnym porodu.
A teďka mam krasnýho zdravýho chlapečka, ale na porod sem se moc těšila.
Až budu mít Samuelka u sebe :) Teda byla to fuška, mel 3 850 g a 52 cm a rodila jsem 9 hodin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439

Že bych se nějak těšila, to se říct nedá. Prostě se to stalo. Po něm mi bylo docela dobře, jen jsem nemohla pořádně stát a sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
23.2.14 13:30

Na porod jsem se netěšila, brala jsem to jako fakt a opravdu nebylo o co stát. Navíc jsem měla bezproblémové těhotenství, takže mi mimino v břiše vůbec nevadilo, naopak jsem nějak nevěděla, jaké to bude, až bude na světě. ;) Ale hned jak bylo dítě na světě, tak už mi bylo dobře a už me nic nebolelo, hlavně že dítě bylo a je v pořádku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí