Těšili jste se na porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
23.2.14 14:15

Jako prvorodička jsem stoho měla hrůzu. Jenže když to jde tam, musí to jít i ven. Po porodu jsem si řekla že už nikdy. Ale při pohledu na miminko jsem na tu bolest zapoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.2.14 14:16

Netěšila jsem se, bála jsem se, protože jsem nevěděla, co mě čeká a jaký to bude, jestli malá bude v pořádku atd. prostě jsem měla strach z porodu, ale na druhou stranu jsem se těšila na malou :D :) no a výsledek byl takovej, že jsem za 3,5 hod porodila krásnou zdravou skoro 4kilovou holčičku :kytka:

Po porodu jsem se cítila na houby, byla jsem dost oslabená a malou jsem měla u sebe až po dvou dnech :roll:, ale stejně šestinedělí bylo nejhorší :zed: to fakt proklínám a už nikdy víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.2.14 14:31

Na porod jsem se těšila a po porodu jsem byla ráda, že už je to za mnou. Myslím, že ta příroda to má hezky zařízené, že ke konci těhotenství už se na ten porod snad každá těší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13771
23.2.14 14:31

Na porod jsem se moc těšila, po něm jsem byla ráda, že už je to za mnou. Ale byla jsem šťastná, samozřejmě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.2.14 14:38

Netěšila jsem se, bála jsem se, protože jsem nevěděla co mě čeká, do čehu jdu, jestli všechno proběhne v pohodě, jestli malá bude v pořádku :roll: prostě jsem měla strach :roll: no a výsledek by takovej, že jsem za 3,5 hod. porodila krásnou, zdravou skoro 4kilovou holčičku :kytka:

Po porodu jsem se cítila na houby, byla jsem dost oslabená a malou jsem měla u sebe až po dvou dnech :roll:, ale stejně šestinedělí bylo nejhorší :zed: to fakt proklínám a už nikdy víc :D

Příspěvek upraven 25.02.14 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
23.2.14 15:00

:)

No holky i přes to že mi prvni miminko umřelo :/ sem ráda že tedka je vše oki :) a že mám nadhernyho synáčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
23.2.14 15:04

@Bavi NO tedka jenom 9 hodin a při prvnim to bylo 23,5 hody :/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
23.2.14 16:23

Netěšila, bála jsem se co bude. Ale samozřejmě ke konci jsem to už chtěla mít za sebou. První byl super. Na druhý jsem se už nebála, nemůžu říct, že těšila, o to byl horší. Ještě, že to bylo tak, asi bych do druhého nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.2.14 16:34

Porodu jsem se bála, přece mi tolik napovídali, že jsem se bála, že to nezvládnu… Ale ne, relativně v pohodě. Kdybych šla do toho zas? Určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
24.2.14 07:40

Netěšila sem se ani tak na porod, jako na to aby už konečně byla venku:-) Ty poslední dva měsíce mi přišli nekonečný, takže sem se vlastně ani moc nebála, snad jen toho aby všechno dobře dopadlo. Porod jako takový jsem měla celkem dobrý, trvalo to jen chvilku, i sestřičky říkaly, že na prvorodičku to bylo ukázkové a rychlé. No pak mě trochu zachvátila panika, že se o malou nedovedu postarat, ale to jen na chvilku, protože mi ten den řekli strašně moc věcí a už toho na mě bylo moc, ale to mě za pár hodin přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
24.2.14 10:08

@JayLee :) No ja jse už noc těším na dalši miminko., a snad bude holčička :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
24.2.14 14:56
@Martiinka píše:
Ahoj maminy, jak ste to měli s porodem těšili ste se na nej?
A jak jste se citili po porodu? :) :kytka:

Na porod ne, ale na to, až budeme mít v náručí naši malou princeznu :kytka:. Po porodu jsem byla strašně unavená, vnímala jsme jen partnera a malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
24.2.14 15:07

@Kelly3 Závidím 3,5h porodu. Já měla 8,5h, ale tady se to dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
24.2.14 21:03

@JayLee Děkuju :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
25.2.14 15:09

Těšila jsem se a nebála se, porod byl skvělý, dvě hodiny po porodu jsem seděla ´´na turka´´ a sledovala nevraživé pohledy mamin okolo.Bylo mi skvěle, nic mě nebolelo.Za tři dny jsem odjížděla domů, s rovným bříškem a svojí původní váhou. Týden nato jsem už cvičila a dělala pomalé výlety na bruslích. Mluvím o druhém porodu, na který jsem se perfektně připravila hlavně výběrem té nej PA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí