Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den přeji, prosím o informaci..Dcera 3,5 má od včera teplotu,38.1,dnes dokonce 38.6 jinak se jí pohybuje okolo 37.5.Nejsem si vědoma kde by k ní mohla přijit a tak mě samozřejmě hned napadl covi, v rodině ho nemáme ale chodí do školky..vzhledem k tomu že máme jet ve čtvrtek na dovču, nechali byste dítě otestovat? nebo nemám stresovat? blbá doba tohle..děkuji za odpověď ![]()
@Mischelllle píše:
Dobrý den přeji, prosím o informaci..Dcera 3,5 má od včera teplotu,38.1,dnes dokonce 38.6 jinak se jí pohybuje okolo 37.5.Nejsem si vědoma kde by k ní mohla přijit a tak mě samozřejmě hned napadl covi, v rodině ho nemáme ale chodí do školky..vzhledem k tomu že máme jet ve čtvrtek na dovču, nechali byste dítě otestovat? nebo nemám stresovat? blbá doba tohle..děkuji za odpověď
Nechala bych otestovat. Stejně pokud budete muset k doktorce, tak by ten test nechala zřejmě dělat.
@Mischelllle píše:
Dobrý den přeji, prosím o informaci..Dcera 3,5 má od včera teplotu,38.1,dnes dokonce 38.6 jinak se jí pohybuje okolo 37.5.Nejsem si vědoma kde by k ní mohla přijit a tak mě samozřejmě hned napadl covi, v rodině ho nemáme ale chodí do školky..vzhledem k tomu že máme jet ve čtvrtek na dovču, nechali byste dítě otestovat? nebo nemám stresovat? blbá doba tohle..děkuji za odpověď
Pred odjezdem na dovolenou bych chtela vedet, jestli je to jen letni viroza anebo de..lni covid a tim padem se nikam nejede ![]()
Jak pises… blba doba ![]()
Presne tak, blba doba. Asi bych zkusila domaci covid test. A presne z techto duvodu nedavame deti aspon 2 tydny pred dovolenou do skolky
Do skoly musime, ale tam ty virozy tak neradi. Jenze my mame vyhodu, ze jsem na materske, takze nemusime resit hlidani.
Rozhodně otestovat a ideálně pcr test. Pokzd má fakt covid, tak vy můžete být pozitivní taky a dovolenou strávit někde na hotelu v izolaci, pokud teda jedete do zahraničí…
Tak pokud jedete do zahraničí tak se budete testovat všichni.
@Mischelllle píše:
Pokud ve čtvrtek odjíždíte, musíte test stejně mít všichni, ne?
Takže bych dceru samozřejmě nechala otestovat.