Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rozhodne si nemyslim,ze je standartni postup brat hned krev. Zalezi kolik dni mas spozdeni,redp datum posledni menstruace. Zrejme bylo brzy,proto ta slaba carka,na ultrazvuk jestr brzy. Krev by mel vzit spise v pripade,ze mas spozdeni treba 14 dni,na ultrazvuku nic,tak aby se vyloucili napr. mimodelozni tehu. Pokud jsi ve fazi silicich carek na testu,tak na ultrazvuku opravdu nic videt nemihl. To ti ale samozrejme mel rict a pozvat te treba za 14 dni…
Ahooj me taky doktor rekl ze tehotna nejsem a ze ms dostanu do tydne,no tyden pryc a ms nikdy tak mu volam a ze si pry mam udelat test a hle mam tady 3mesicniho syna.on to tak brzo nevidi,objednal me az za dalsich 14 dni a byla jsem v 6tt.a taky mi krev nebral. ![]()
Jasně, že šla brzo, nicméně je od doktora přinejmenším podivný, že řekne NEJSTE TĚHOTNÁ.
Bych si ho pak vychutnala v případě těhotenství. ![]()
@Anitramm to jako ano,kdyz jsem tam sla po sestinedeli na kontrolu tak mi zase rekl ze do 14ti dnu dostanu ms tak jsem se v duchu zasmala(nebo spis bala,pac nam to jednou ujelo)ze zase budu v tom.ale tentokrat to odhadl dobre ![]()
Šla jsi brzo poprvé, jestli půjdeš v pondělí, půjdeš brzo podruhé. Máš pozitivní test, jsi těhotná hodně za začátku, zašla bych tam na začátku roku. Krev je zbytečná, jestli máš pozitivní test, je tam hCG, krev by ti „navíc“ řekla jenom to, že je tam hCG.
@Anonymní píše:
@ugluk můžu se zeptat co je HCG?
těhotenský hormon, ten dělá ty čárky na testech
@Anonymní píše:
@ugluk můžu se zeptat co je HCG?
Těhotenský hormon. Jeho přítomnost ukáže test z moči nebo krve. Na ultrazvuku je cokoliv vidět výrazně později, než na testu, hnát se k doktorovi s čerstvě pozitivním testem je kravina, což už ti řekli v tvé první diskuzi. Prostě počkej.
Ahoj holky co znamená když dnes je to 6dni co mám spozdeni a dnes jsem zacla špinit?? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky co znamená když dnes je to 6dni co mám spozdeni a dnes jsem zacla špinit??
Co test?!
@Anonymní píše:
Ahoj holky co znamená když dnes je to 6dni co mám spozdeni a dnes jsem zacla špinit??
nic, vubec nic to neznamena. ![]()
Ahoj chci se zeptat, dnes mám 1 den spozdeni před 3 dnema jsem si dělala tehu. Test a visel pozitivně dělala jsem si jich asi 5 a všechny mi vyšli stejně dnes jsem byla u Dr. A ten mi řekl že na ultrazvuku není nic vidět měla to některá z vás stejně nebo podobně a byli jste tehu? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat, dnes mám 1 den spozdeni před 3 dnema jsem si dělala tehu. Test a visel pozitivně dělala jsem si jich asi 5 a všechny mi vyšli stejně dnes jsem byla u Dr. A ten mi řekl že na ultrazvuku není nic vidět měla to některá z vás stejně nebo podobně a byli jste tehu?
To je pořád dokola v těch diskusích.
Pokud jsi šla k dr.jeden den po vynechání, tak je jasný, že nebude nic vidět. Jít na první kontrolu má smysl tak 2 týdny po vynechání.
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat, dnes mám 1 den spozdeni před 3 dnema jsem si dělala tehu. Test a visel pozitivně dělala jsem si jich asi 5 a všechny mi vyšli stejně dnes jsem byla u Dr. A ten mi řekl že na ultrazvuku není nic vidět měla to některá z vás stejně nebo podobně a byli jste tehu?
A cetla jste tuto diskuzi?
Zensky radsi si ty deti nedelejte,kdyz nepochopite,ze takhle brzo tam je videt leda ho..o ![]()