Doktor mim řekl, že těhotná nejsem. Podle testu ale jsem.

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
luccifera
17.12.18 14:37

@Kaci89 ani to ne :D teda dr mi ukazovala streva a je to na uz zajimavy ukaz.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.18 15:18

Ahoj co znamená když jsem si dělala test a mám pozitivní 2 silné čáry a zacla jsem špinit trochu víc a dělala jsem si test a zas mi vyšli 2 silný čáry? :? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.18 15:22
@Anonymní píše:
Ahoj co znamená když jsem si dělala test a mám pozitivní 2 silné čáry a zacla jsem špinit trochu víc a dělala jsem si test a zas mi vyšli 2 silný čáry? :? :think:

Jsi těhotná :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.18 15:57
@Anonymní píše:
Jsi těhotná :)

Ale já spinim není to nic mám strach :(

• Citovat
  • Upravit
5498
17.12.18 16:00
@Anonymní píše:

Spineni nic neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
17.12.18 17:38
@Anonymní píše:

A co zajit treba na gyndu a neresit to tady?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.22 20:58

preju jsi mit miminko

Ahoj jsem tu nova a chtela bych se zeptat delala sem si tehoteski test a višli mi jedna silna a slaba takhle mi visli dva testi sla sem pani doktorce a tami vzala krev podle hcg prej to zjisti tak jsem cekala asi tak 3 dni zavolala mi a rekla mi že v krvi sem pozitivni že jsem tehotna za 3 dni sem sla kni a rekla mi že na ultrazvuku nic nevidi že tehotna nejsem a krev nabirat nebude tak sem stoho blba mohl by mi nekdo na tohle odpovedet mockrat dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
9.2.22 03:33

@iran Ahoj na ultrazvuk je strašně brzy…Na krev můžeš znovu jako samoplátce, když Ti dr. nechce znovu krev vzít, určitě zajdi pokud chceš mít jistotu a k dr.se popřípadě objednej později, to už i něco uvidí…Při prvním těhotenství jsem šla div ne s počůraným testem a už ve dveřích mě ujišťovala, že ale nic neuvidí(no viděla :lol:)Já aspoň věděla, že je kde má, pak jsem musela stejně znovu na potvrzení :srdce: Tak při druhém jsem šla rovnou až v 8.týdnu…Neboj dopadne to dobře a miminko se ještě ukáže;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí