Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj co znamená když jsem si dělala test a mám pozitivní 2 silné čáry a zacla jsem špinit trochu víc a dělala jsem si test a zas mi vyšli 2 silný čáry?
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj co znamená když jsem si dělala test a mám pozitivní 2 silné čáry a zacla jsem špinit trochu víc a dělala jsem si test a zas mi vyšli 2 silný čáry?![]()
Jsi těhotná ![]()
@Anonymní píše:
Jsi těhotná
Ale já spinim není to nic mám strach ![]()
@Anonymní píše:
Ale já spinim není to nic mám strach
Spineni nic neznamena.
@Anonymní píše:
Ale já spinim není to nic mám strach
A co zajit treba na gyndu a neresit to tady?? ![]()
Ahoj jsem tu nova a chtela bych se zeptat delala sem si tehoteski test a višli mi jedna silna a slaba takhle mi visli dva testi sla sem pani doktorce a tami vzala krev podle hcg prej to zjisti tak jsem cekala asi tak 3 dni zavolala mi a rekla mi že v krvi sem pozitivni že jsem tehotna za 3 dni sem sla kni a rekla mi že na ultrazvuku nic nevidi že tehotna nejsem a krev nabirat nebude tak sem stoho blba mohl by mi nekdo na tohle odpovedet mockrat dekuju
@iran Ahoj na ultrazvuk je strašně brzy…Na krev můžeš znovu jako samoplátce, když Ti dr. nechce znovu krev vzít, určitě zajdi pokud chceš mít jistotu a k dr.se popřípadě objednej později, to už i něco uvidí…Při prvním těhotenství jsem šla div ne s počůraným testem a už ve dveřích mě ujišťovala, že ale nic neuvidí(no viděla
)Já aspoň věděla, že je kde má, pak jsem musela stejně znovu na potvrzení
Tak při druhém jsem šla rovnou až v 8.týdnu…Neboj dopadne to dobře a miminko se ještě ukáže;)
@Kaci89 ani to ne
teda dr mi ukazovala streva a je to na uz zajimavy ukaz..