Doktor mim řekl, že těhotná nejsem. Podle testu ale jsem.

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.12.18 23:54

Test, doktor?

Ahoj byla jsem 11.12 u gynekologa protože jsem měla na tt 2//ale jedná byla slabá pan doktor mi řekl že těhotná nejsem tak jsem si počkala 2 dny 13.12 a udělala jsem si další 2 testy najednou. A na obou testů mi vyšli 2 // tak teď to nechápu :think: teď nevím jestli jsem fakt těhotná nebo že by to byl omyl? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
15.12.18 00:00

Dělal doktor ultrazvuk, vzal ti krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.18 00:02

@Martina84 nevzal Krev a dělal ultrazvuk a našel tam jen nateklou sliznici a řekl že nejsem těhotná že když nedostanu MS tak mám přijít příští týden

• Citovat
  • Upravit
16
15.12.18 00:02

ahoj, krev ti nebral ??Divne,ze hned rekl,ze nejsi tehotna :think: Mi treba rekl,ze tam nic nevidi,ale hned bral krev … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.12.18 00:03
@Anonymní píše:
@Martina84 nevzal Krev a dělal ultrazvuk a našel tam jen nateklou sliznici a řekl že nejsem těhotná že když nedostanu MS tak mám přijít příští týden
no toz to me teda po… zajdi si v pondeli na krev sama,nebo bych k nemu sla znova,ze test je pozitivni a jestli ti muze vzit krev,at nemusis platit… mazec fakt
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
15.12.18 00:04

Tak jsi šla moc brzo. Počkej tyden-dva a pak jdi znova. To uz bude neco videt na ultrazvuku. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.18 00:07

@Baiba26 taky mi řekl že tam nic nevidím a že těhotná nejsem takže to nechápu :think: ale v pondělí chci jít zkusit k jinému doktorovi aby mě vyšetříl lidé mi říkají že ke kterému chodím já že není dobrej tak nevím a příští týden půjdu k mému lékaři a jsem zvědavá :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.18 00:16

@Martina84 děkuji ano zajdu si :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.12.18 00:25

Pokud nemáš zdravotní problém, který by bylo potřeba s ohledem na těhotenství řešit, jdi k lékaři až 7-8tt, to bude už eventuálně vidět i srdeční akce. Dříve je to zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
16
15.12.18 00:39
@Anonymní píše:
@Baiba26 taky mi řekl že tam nic nevidím a že těhotná nejsem takže to nechápu :think: ale v pondělí chci jít zkusit k jinému doktorovi aby mě vyšetříl lidé mi říkají že ke kterému chodím já že není dobrej tak nevím a příští týden půjdu k mému lékaři a jsem zvědavá :think:

ja bych sla taky jinam uz k vuli tomu,ze jsi mu rikala,ze jsi zrejme tehotna, teoreticky by te mel hned poslat na krev,alespon u mne to tak bylo,jakoze ultrazvuk je sice fajn,ale zatim je brzy aby tam neco videl,proto jsem nazoru,ze by mel vzit krev… Boze ja chci taky :lol: :lol: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.12.18 00:41

Takový test nelže…a těhotná budeš. Spíš se vloudila lidská chyba doktora… ..ale je fakt, že měl vzít hned krev (takový je běžný postup) a další fakt je, že tak brzo nemusí být na ultrazvuku ještě nic vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.12.18 00:47

@pajaja12 moje rec :D :D kurna baby my bychom se mely dat na doktorinu :lol: :lol: :lol: omlouvam se,ze pisu bez diakritiky,ale pouzivam nemeckou klavesku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
15.12.18 01:03

A proc by mel platit za test z krve, kdyz staci pockat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
15.12.18 01:09

A proc by mel platit za test z krve, kdyz staci pockat? 8o