Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martina84 nevzal Krev a dělal ultrazvuk a našel tam jen nateklou sliznici a řekl že nejsem těhotná že když nedostanu MS tak mám přijít příští týden
ahoj, krev ti nebral ??Divne,ze hned rekl,ze nejsi tehotna
Mi treba rekl,ze tam nic nevidi,ale hned bral krev … ![]()
@Anonymní píše:no toz to me teda po… zajdi si v pondeli na krev sama,nebo bych k nemu sla znova,ze test je pozitivni a jestli ti muze vzit krev,at nemusis platit… mazec fakt
@Martina84 nevzal Krev a dělal ultrazvuk a našel tam jen nateklou sliznici a řekl že nejsem těhotná že když nedostanu MS tak mám přijít příští týden
Tak jsi šla moc brzo. Počkej tyden-dva a pak jdi znova. To uz bude neco videt na ultrazvuku. Hodně štěstí ![]()
@Baiba26 taky mi řekl že tam nic nevidím a že těhotná nejsem takže to nechápu
ale v pondělí chci jít zkusit k jinému doktorovi aby mě vyšetříl lidé mi říkají že ke kterému chodím já že není dobrej tak nevím a příští týden půjdu k mému lékaři a jsem zvědavá ![]()
Pokud nemáš zdravotní problém, který by bylo potřeba s ohledem na těhotenství řešit, jdi k lékaři až 7-8tt, to bude už eventuálně vidět i srdeční akce. Dříve je to zbytečné.
@Anonymní píše:
@Baiba26 taky mi řekl že tam nic nevidím a že těhotná nejsem takže to nechápuale v pondělí chci jít zkusit k jinému doktorovi aby mě vyšetříl lidé mi říkají že ke kterému chodím já že není dobrej tak nevím a příští týden půjdu k mému lékaři a jsem zvědavá
ja bych sla taky jinam uz k vuli tomu,ze jsi mu rikala,ze jsi zrejme tehotna, teoreticky by te mel hned poslat na krev,alespon u mne to tak bylo,jakoze ultrazvuk je sice fajn,ale zatim je brzy aby tam neco videl,proto jsem nazoru,ze by mel vzit krev… Boze ja chci taky
![]()
Takový test nelže…a těhotná budeš. Spíš se vloudila lidská chyba doktora… ..ale je fakt, že měl vzít hned krev (takový je běžný postup) a další fakt je, že tak brzo nemusí být na ultrazvuku ještě nic vidět..
@pajaja12 moje rec
kurna baby my bychom se mely dat na doktorinu
omlouvam se,ze pisu bez diakritiky,ale pouzivam nemeckou klavesku…
Ahoj byla jsem 11.12 u gynekologa protože jsem měla na tt 2//ale jedná byla slabá pan doktor mi řekl že těhotná nejsem tak jsem si počkala 2 dny 13.12 a udělala jsem si další 2 testy najednou. A na obou testů mi vyšli 2 // tak teď to nechápu
teď nevím jestli jsem fakt těhotná nebo že by to byl omyl?