Kde se dá udělat test hormonů ze slin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35331
9.6.19 09:17
@Anonymní píše:
@mroe zdravi A-Z

Aha. Tak to by me opravdu zajimalo, kdo to bude hodnotit. ECU laborator neexistuje a EUC laboratore sice jsou, ale odkaz ne ne nefunguje…
A na jejich strankech je uvedeno, ze uvedene hormony testuji z krve… ne ze slin. Takze jsem opravdu zvedava, jaky a jestli ti dojde nejaky vysledek.
MMCH, i kdyby to skutecne testovali, poslou vysledek, uz ne vyhodnoceni, jak s nim mas nalozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.19 11:16

@mroe jo a jak to vite?!se domnivate! Kouknete se na ty stranky kde ty testy koupite. A spojte se s panem. Testy si od nej koupite. On vam tam vyplni papir pro tu laborator. Poslete postou nebo na to zberne misto. Vysledky prijdou k nemu. On vyhodnoti. a nabidne pokračovani. Je to mrte chytry clovek. Je jediny kdo to tu zprostredkovava. v čr. Jsem ve fazi odebirani vzorku.tak pak napisu co a jak. Ma nekdo uz zkušenost s řešenim? Ale prosim fakta ne domenky.diky

• Citovat
  • Upravit
35331
9.6.19 14:06
@Anonymní píše:
@mroe jo a jak to vite?!se domnivate! Kouknete se na ty stranky kde ty testy koupite. A spojte se s panem. Testy si od nej koupite. On vam tam vyplni papir pro tu laborator. Poslete postou nebo na to zberne misto. Vysledky prijdou k nemu. On vyhodnoti. a nabidne pokračovani. Je to mrte chytry clovek. Je jediny kdo to tu zprostredkovava. v čr. Jsem ve fazi odebirani vzorku.tak pak napisu co a jak. Ma nekdo uz zkušenost s řešenim? Ale prosim fakta ne domenky.diky

Jake domnenky? Seznam laboratornich testu euc laboratori je volne pristupny na netu. A vysledky vyhodnoti ten „Jarda“, co dosel k maturitnimu vzdelani na ucebnin oboru se zkazenym zazivanim? Obavam se, ze budete hodne zklamana. Zadny test neprobehne, v laborce to nejspis hodi do kose, protoze to nedelaji a vy se to ani nedozvite, protoze vysledky udajne dojdou tomu chytremu cloveku. A posle vam nejake nesmyslne doporuceni jako vsem pred vami. Chytry bude, rozhodne, bohuzel pro vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
9.6.19 14:24
@Anonymní píše:

A technicka poznamka. Pan nema smlouvu s pojistovnou, takze on vyplni zadanku, kterou vy prilozite k baliku, A kdo to vysetreni zaplati, kdyz to bude jako pro samoplatce? Posilate ty penize take v baliku se vzorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.6.19 14:50

@mroe to je marný. Že to je podvod a další samozvaný guru a obchodník s deštěm, nevysvětlíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.19 14:52

@mroe to mi ani nerikejte. Vy ho znate? Nebo vite jak to chodi? No zitra s tim jedu na to sberne misto. Tak uvidim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.19 14:58

A prosim mate tuto zkusenost osobni? koupila jste si je? diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.19 15:00

A prosim mate tuto zkusenost osobni? koupila jste si je? diky

• Citovat
  • Upravit
35331
9.6.19 15:06
@Anonymní píše:
@mroe to mi ani nerikejte. Vy ho znate? Nebo vite jak to chodi? No zitra s tim jedu na to sberne misto. Tak uvidim.

Tak to me a ostatni bude velmi zajimat, jak to dopadlo. S tim, ze tam pojedete osobne, podle me pan Zajicek moc nepocita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
9.6.19 15:10
@Anonymní píše:
A prosim mate tuto zkusenost osobni? koupila jste si je? diky

Osobni zkusenost nemam, resim veci pokud mozno racionalne. Neverim kazde ptakovine na netu, nejsem naivni. Mmch endokrinologie je taky docela zabavna veda a dava smysl. Doporucte ji p. Zajickovi, az to prelouskate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.19 16:01

No ma to v navodu. Taky jsem teda zvedava. A jeho znate nebo asi s nim nemate dobrou zkusenost

• Citovat
  • Upravit
35331
9.6.19 17:34
@Anonymní píše:
No ma to v navodu. Taky jsem teda zvedava. A jeho znate nebo asi s nim nemate dobrou zkusenost

Neznam, stacilo mi deset minut googleni. Stacilo kliknout na ten odkaz, ktery nefunguje a pak jen par informaci… Pro me krajne neduveryhodne. Jsem zvedava, jak pochodite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 16:45

@mroe @Janli takze zatim vse probiha dobre. Prijela jsem do pardubic a u okynka v tom uec si slecna vzala žadanku a ty ampule. Vedela o co jde.ze je to test hormonu a ty zadanky jsou jejich. Jsem dost v šoku jak muzete o nečem psat a hodnotit nekoho kdyz nemate sebemenši zkušenoust. Jeste k tomu tak negativne. Mozna kdyby jste googlovala o neco déle a vase neunavnost byla i ve zjištovani faktu a ne jenom v neunavnem pisatelstvi a v neunavnem pomlouvani nečeho a nekoho o čem vlastne nic nevim tak by jste udelala lepe. Uplne jste me vcera rozhodila a musela jsem nad tim porad premyslet. A vlastne uplne zbytecne. Jen proto ze vy jste si myslela… kazdy muze udelat chybu nebo menit nazor hledanim pravdy a moznosti. i lekari.ale ty me proste zatim nepomohli. zatim tedy je všechno tak jak melo. Tak uvidime dal. dekuji

• Citovat
  • Upravit
Janli
10.6.19 16:52

V těhle kruzích jsem se pohybovala dost dlouho na to, abych věděla, co jsou tihle léčitelé zač. Názor jsem nezměnila a měnit nebudu.

• Citovat
  • Upravit
35331
10.6.19 23:19
@Anonymní píše:
@mroe @Janli takze zatim vse probiha dobre. Prijela jsem do pardubic a u okynka v tom uec si slecna vzala žadanku a ty ampule. Vedela o co jde.ze je to test hormonu a ty zadanky jsou jejich. Jsem dost v šoku jak muzete o nečem psat a hodnotit nekoho kdyz nemate sebemenši zkušenoust. Jeste k tomu tak negativne. Mozna kdyby jste googlovala o neco déle a vase neunavnost byla i ve zjištovani faktu a ne jenom v neunavnem pisatelstvi a v neunavnem pomlouvani nečeho a nekoho o čem vlastne nic nevim tak by jste udelala lepe. Uplne jste me vcera rozhodila a musela jsem nad tim porad premyslet. A vlastne uplne zbytecne. Jen proto ze vy jste si myslela… kazdy muze udelat chybu nebo menit nazor hledanim pravdy a moznosti. i lekari.ale ty me proste zatim nepomohli. zatim tedy je všechno tak jak melo. Tak uvidime dal. dekuji

Kdo to vysetreni zaplatil? Chcete snad rict, ze to vysetreni je zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková