Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Mám prosbu, hledám kde je možné v CR nechat testovat hormony ze slin - Progesteron, estrogen, kortizol, dhea… nikdy jsem nic nenašla… případně víte o nějakém lékaři? Moc děkuji za peipadné doporučení ????
Dobrý den, obnovuji: Zkoušel někdo třeba ty stránky, které tohle testování nabízejí? http://www.pro-zdravi-az.cz/…zolu-ze-slin jsem našla. Ale nevím, zda má aspoň někdo zkušenost
@quera testy jsem si koupila, vše proběhlo na 1*, vzorky jsem posílala postou do laboratoře v Praze ???? Byli cca do 14 dnů
@Anonymní píše:
@quera testy jsem si koupila, vše proběhlo na 1*, vzorky jsem posílala postou do laboratoře v Praze ???? Byli cca do 14 dnů
Jee děkuji, a musela jste nejdřív ten kortizolový test? Nebo jich šlo naráz objednat i víc? Děkuji
@quera můžete všechny najednou - je to 1 zkumavka a poté formulář se zaskrtnutymi hormony které si zaplatíte… a kortizol jsem tam nebrala… jako jediný lze testovat přes pojišťovnu na doporučení lékaře ???? Zdarma
Dobry de, prosim co potom s vysledky kdyz je hormonalni nerovnovaha.kdo vam potom poradil co a jak brat aby zase byla horm. rovnovaha. neni to pry zas tak jednoduche. A na kolik penéz to tak vyjde? moc dekuji za radu
Hormony ti stejně musí předepsat lékař a ten to podle testu ze slin neudělá. Bude chtít test z krve z vlastní laboratoře, které může důvěřovat. Takže jsou to jen vyhozené peníze.
No takže v čr se tomu nikdo nevenuje? Četla jsem knizku přirodni hormonalni lečba a tam pišou že z krve se spravna hladina nepozna. A že jsou nutne uplne totozne hormony ne ty co předepisuji lekaři. Tak jsem to pochopila ale moc jasno v tom prave nemam. Asi béžny lekar v tom asi nepomuže. Což mi přijde opravdu smutne.
Trochu popřemýšlej nad tím, jestli z tebe jen někdo nechce tahat peníze…
No rozhodne vim ze mam problem a ta knizka mi davala smysl a to co tam psala je presne to co pociťuju. takze PŘEMÝŠLÍM kdo by my s tim pomohl. Doktoři to určite nebudou. To uz jsem pochopila. Akorat to vypada ze tady u nas v cr to asi nebude jeste dlouho dostupne a zname
@Anonymní píše:
No rozhodne vim ze mam problem a ta knizka mi davala smysl a to co tam psala je presne to co pociťuju. takze PŘEMÝŠLÍM kdo by my s tim pomohl. Doktoři to určite nebudou. To uz jsem pochopila. Akorat to vypada ze tady u nas v cr to asi nebude jeste dlouho dostupne a zname
Aho, mužeš mi prosím te napsat jake mas problémy, kolik mas roku? Ja si budu taky objednávat test ze slin, jsem moc zvedava, jak to dopadne.
@julča7 je mi 40. Dneska odebiram sliny. zitra vezu do zberne lab.do pardubic. take jsem napjata jak to dopadne. Mam časte migreny.jsem rok po porodu. Poceni, mala fyz. vydrž. zmeny nalad. nadvaha. bolesti kloubu a kosti atdatd
A vy? A kde budete objednavat? No jsem fakt napjata a doufam ![]()
@Anonymní píše:
No takže v čr se tomu nikdo nevenuje? Četla jsem knizku přirodni hormonalni lečba a tam pišou že z krve se spravna hladina nepozna. A že jsou nutne uplne totozne hormony ne ty co předepisuji lekaři. Tak jsem to pochopila ale moc jasno v tom prave nemam. Asi béžny lekar v tom asi nepomuže. Což mi přijde opravdu smutne.
A kde sezenes ty totozne hormony, ktere nepredepisuji lekari? Kdo ti vyhodnoti ten test, abys vedela, co vlastne potreujes?