Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993 urcite, zitra poridim ten krevni a jak bude vysledek tak napisi ![]()
@MarketKom ten krevní je zbytečný, ve tvém případě
ten taky jen ukazuje dvě čárky jako klasicky test, jen to ukáže dřív
lepší by pro tebe byl ten digitální ten ukazuje i týdny (1-2 nebo 2-3 a 3+)
![]()
@Michaela02993 aha aha, jako ja asi presne vim, i ktery den se to stalo
ale zitra poridim, nechce se mi totiz moc verit tomu, ze to jsou opravdu dve carky, proto se tak debilne ptam
mam pocit, ze to neni pravda ![]()
Po skoro dvou a pul letech uz jsme byli smireni, ze to jinak nez pres kliniku nepujde
a hlavne mam takovy jakoby tlak v podbrisku jako bych to mela dostat, tak se mi v hlave porad honi hlavou, ze je to blbost a ze se to nemohlo stat ![]()
@MarketKom tak takový tlaky háji výš to měla dostat jsou úplně normální a budou ještě několikrát
no mám se zdařilo po 4 letech takže to byla pecka, ale věděli jsme že to půjde normálně když už jedno dítě máme ![]()
@Michaela02993 tak je to jiste
digitalni potvrdil a shodli jsme se i na terminu poceti
![]()
Podle vsech vysledku jsme meli 5% na prirozene poceti, po manzelove operaci a hormonalni lecbe se procenta zvysily na 15%, takze jsme to nebrali nejak moc pozitivne… ale nyni jen a jen nadseni, takze hlavne nicnezakriknout
jeste jednou dekuji za podporu a nazory! ![]()
Zdravím vás, chci se jen zeptat jestli máte zkušenost stim že test s citlivostí 10 (pepino) by byl furt slabý a přitom test s citlivostí 25 ( intimed pregnancy) už pozitivní buď dnes nebo zítra by měla přijít ms a jelikož už mám za sebou 2 biochemicke těhu tak se furt radši moc neraduju posílám foto ten vrchní je pepino dělaný ráno z první ranní moče a ten druhý z druhé
@Anetkets pepino má málo barviva. Když jsem měla dálnici na mamatest na pepino byla pořád čárka slabší
zkusila bych obyčejný test z lékárny, třeba mamatest nebo dr max a uvidíš že tam ta čárka bude hezčí ![]()
@Michaela02993 děkuji za tak rychlou odpověď
, určitě zkusím, taky mě zajímá jestli na jiných testech z citlivosti 10 bude něco tak hezkého jako na tom druhém testu ![]()
@Anetkets
Ahojky, taky jsem si delala pepino a vysel mi strasne slaboucky druhy den po ocekavenem menzesu. S citlivosti 25mi vysel silnejsi. Taky jsem tady psala a slecna mi prozradila, ze pepino ma pry slabsi barvu. Az tedka v 8tt jsem si ze zvedavosti udelala ten druhy test od pepina, ktery mi zbyl a byla tam silna carka
slecna mi doporucila digitalni test, koupis ho v lekarne, stal myslim okolo 120kc a ten ti napise i pred kolika tydny doslo k poceti. A ten vysel naprosto presne
tak bych nevedela hlavu a netrapila a zasla do lekarny, muzes udelat kdykoliv behem dne ![]()
@MarketKom no ja jsem si něco přečetla co jste si psaly ale ne teda vše tak tohle jsem asi zrovna minula
nad tím digitálním jsem taky přemýšlela asi koupím oboje ať tam nemusím letět nadvakrát
též děkuji za rady a přeji ať ti těhotenství prosperuje ![]()
@Anetkets ten digitální je super
mě 4 dny před MS ukázal 1-2, krevní z lékárny taky, mamatest taky a o 2 dny později mi dr z krve potvrdil těhotenství
takže za mě fakt můžu tyhle testy doporučit
@Michaela02993 taky už jsem ho jednou použila ale bohužel to pak odešlo taky jsem tam měla 1-2
ještě se zeptám kdy jste si volaly na gyndu? Já to nechci moc hrotit a chtěla bych až za týden ale zas na druhou stranu jsem nedočkava ![]()
@Anetkets tak nedockava je každá
na gyndu je lepší se objednat 2-3 týdny po zpoždění, takže klidně 2 dny po MS se objednej ![]()
@Michaela02993 no tak to nechám na pondělí to je takový rozumnější když to mám dostat dnes nebo až zítra
děkuju moc za rady ![]()
Mám se radovat? Pocit mám jako když to mám dostat, v noci jsem měla i křeče v břiše, test jsem si udelala jen tak ze zvědavosti. 5 dni zpoždění, ale snažíme se marně 2 roky tak nechci moc jásat.