Test Intimed Pregnancy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
16.10.19 18:47

@Michaela02993 urcite, zitra poridim ten krevni a jak bude vysledek tak napisi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
16.10.19 18:51

@MarketKom ten krevní je zbytečný, ve tvém případě :) ten taky jen ukazuje dvě čárky jako klasicky test, jen to ukáže dřív :) lepší by pro tebe byl ten digitální ten ukazuje i týdny (1-2 nebo 2-3 a 3+) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.10.19 19:05

@Michaela02993 aha aha, jako ja asi presne vim, i ktery den se to stalo :D :lol: ale zitra poridim, nechce se mi totiz moc verit tomu, ze to jsou opravdu dve carky, proto se tak debilne ptam :D mam pocit, ze to neni pravda :)
Po skoro dvou a pul letech uz jsme byli smireni, ze to jinak nez pres kliniku nepujde :) a hlavne mam takovy jakoby tlak v podbrisku jako bych to mela dostat, tak se mi v hlave porad honi hlavou, ze je to blbost a ze se to nemohlo stat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
16.10.19 19:37

@MarketKom tak takový tlaky háji výš to měla dostat jsou úplně normální a budou ještě několikrát :) :) :) no mám se zdařilo po 4 letech takže to byla pecka, ale věděli jsme že to půjde normálně když už jedno dítě máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.10.19 11:00

@Michaela02993 tak je to jiste :) digitalni potvrdil a shodli jsme se i na terminu poceti :lol: :lol:
Podle vsech vysledku jsme meli 5% na prirozene poceti, po manzelove operaci a hormonalni lecbe se procenta zvysily na 15%, takze jsme to nebrali nejak moc pozitivne… ale nyni jen a jen nadseni, takze hlavne nicnezakriknout :) jeste jednou dekuji za podporu a nazory! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.11.19 09:39

Zdravím vás, chci se jen zeptat jestli máte zkušenost stim že test s citlivostí 10 (pepino) by byl furt slabý a přitom test s citlivostí 25 ( intimed pregnancy) už pozitivní buď dnes nebo zítra by měla přijít ms a jelikož už mám za sebou 2 biochemicke těhu tak se furt radši moc neraduju posílám foto ten vrchní je pepino dělaný ráno z první ranní moče a ten druhý z druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
5.11.19 09:43

@Anetkets pepino má málo barviva. Když jsem měla dálnici na mamatest na pepino byla pořád čárka slabší ;) zkusila bych obyčejný test z lékárny, třeba mamatest nebo dr max a uvidíš že tam ta čárka bude hezčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.11.19 09:47

@Michaela02993 děkuji za tak rychlou odpověď :-), určitě zkusím, taky mě zajímá jestli na jiných testech z citlivosti 10 bude něco tak hezkého jako na tom druhém testu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.11.19 09:47

@Anetkets
Ahojky, taky jsem si delala pepino a vysel mi strasne slaboucky druhy den po ocekavenem menzesu. S citlivosti 25mi vysel silnejsi. Taky jsem tady psala a slecna mi prozradila, ze pepino ma pry slabsi barvu. Az tedka v 8tt jsem si ze zvedavosti udelala ten druhy test od pepina, ktery mi zbyl a byla tam silna carka :-) slecna mi doporucila digitalni test, koupis ho v lekarne, stal myslim okolo 120kc a ten ti napise i pred kolika tydny doslo k poceti. A ten vysel naprosto presne :-) tak bych nevedela hlavu a netrapila a zasla do lekarny, muzes udelat kdykoliv behem dne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.11.19 09:56

@MarketKom no ja jsem si něco přečetla co jste si psaly ale ne teda vše tak tohle jsem asi zrovna minula :) nad tím digitálním jsem taky přemýšlela asi koupím oboje ať tam nemusím letět nadvakrát :D též děkuji za rady a přeji ať ti těhotenství prosperuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
5.11.19 10:01

@Anetkets ten digitální je super :) :) :) mě 4 dny před MS ukázal 1-2, krevní z lékárny taky, mamatest taky a o 2 dny později mi dr z krve potvrdil těhotenství :) :) :) takže za mě fakt můžu tyhle testy doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.11.19 11:18

@Michaela02993 taky už jsem ho jednou použila ale bohužel to pak odešlo taky jsem tam měla 1-2 :) ještě se zeptám kdy jste si volaly na gyndu? Já to nechci moc hrotit a chtěla bych až za týden ale zas na druhou stranu jsem nedočkava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
5.11.19 11:25

@Anetkets tak nedockava je každá :) :) :) na gyndu je lepší se objednat 2-3 týdny po zpoždění, takže klidně 2 dny po MS se objednej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.11.19 11:28

@Michaela02993 no tak to nechám na pondělí to je takový rozumnější když to mám dostat dnes nebo až zítra :lol: děkuju moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.19 19:03

Mám se radovat? Pocit mám jako když to mám dostat, v noci jsem měla i křeče v břiše, test jsem si udelala jen tak ze zvědavosti. 5 dni zpoždění, ale snažíme se marně 2 roky tak nechci moc jásat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí