Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MaťulkaH @Michaela02993
Nevydržela jsem to do rána..je to tam 😁 ![]()
@PAJanicka píše:
@MaťulkaH @Michaela02993
Nevydržela jsem to do rána..je to tam 😁
Je, moc gratuluju
koukám, že na tom intime mas podobnou čárku jako jsem včera já, zítra budu testovat znova, tak snad bude sílit
![]()
@PepiKo Tak přeji hodně štěstí, já jsem hrozně nedočkavá
…a hlavně fakt to tušení bylo, že to tam je
a řekla jsem si, že když už mě i bolí prsa, tak by to mohlo vyjít
..dej vědět ![]()
@PAJanicka no já dnes asi nebudu spát myslím
to jsou nervy tohle, děsný
zítra dam vědět ![]()
@PepiKo Tak to je fakt hodně podobný test
mám tušení i u tebe ![]()
@PepiKo píše:
Ahoj holky, tak se hlásím, ze od úterý čárka trochu zesílila[/citac krásný dvě čárky
@PepiKo píše:
Ahoj holky, tak se hlásím, ze od úterý čárka trochu zesílilaKrásné dvě čárky
@PAJanicka nejdřív jsem se lekla, protože ta druhá vůbec nechtěla nebehnout, tak už jsem si říkala, ze je zle… ale nakonec vykoukla docela hezky ![]()
Ať jde všechno dobře! Já jsem dneska 14DPO a MS měla být v nedeli/pondělí… kdy se budeš objednávat k doktorovi? Já zkusím asi zavolat na konci příštího týdne a uvidím, na kdy mě objedná, minule jsem šla v 6+1 (zbytečně brzy si myslím), ale
už bylo ![]()
@PepiKo já jsem teda dneska ráno měla test podobný jako včera…tak uvidím 🙂jj na kontrolu je ještě čas, tak případně budu taky volat někdy příští týden 🙂
@PAJanicka a budes testovat znovu? Ono jak se testuje každý den, tak ten rozdíl není tolik znát, než když se otestuje aspoň ob den
tak oak dej vědět, držím palce! Věřím, ze bude krasne sílit ![]()
@PepiKo píše:
Holky, četla jsem, že tyhle testy dělají často falešné duchy, ale už ho mám doma.
Jsem 12DPO, test jsem dělala podle návodu, ale přijde mi teda rozpity a duch je tam taky. Co myslíte?Mate zkušenost?
První foto par vteřin po namoceni, druhé foto po uschnuti, asi 10 min.
Děkuji
Gratuluji
![]()
@PAJanicka píše:
Ahojky, poprosím o zhodnocení tt, jsem 28 den cyklu (cykly mám 28-30). 🙂..čárka byla celkem do růžova, děkuji 🙂 Jana.
@PepiKo píše:
@PAJanicka a budes testovat znovu? Ono jak se testuje každý den, tak ten rozdíl není tolik znát, než když se otestuje aspoň ob dentak oak dej vědět, držím palce! Věřím, ze bude krasne sílit
Ahojky, tak já nevím jak u mě…včera odpoledne čárka docela hezky zruzovela a dneska ráno je slabší..první fotka včera. Tak nevím no… ![]()
@PepiKo píše:
@PAJanicka a budes testovat znovu? Ono jak se testuje každý den, tak ten rozdíl není tolik znát, než když se otestuje aspoň ob dentak oak dej vědět, držím palce! Věřím, ze bude krasne sílit