Test Intimed Pregnancy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
8.9.21 17:46

@MaťulkaH @Michaela02993
Nevydržela jsem to do rána..je to tam 😁 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
8.9.21 18:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
8.9.21 18:32
@PAJanicka píše:
@MaťulkaH @Michaela02993
Nevydržela jsem to do rána..je to tam 😁 :srdce:

Je, moc gratuluju :dance: koukám, že na tom intime mas podobnou čárku jako jsem včera já, zítra budu testovat znova, tak snad bude sílit :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.9.21 18:34

@PepiKo Tak přeji hodně štěstí, já jsem hrozně nedočkavá :roll:…a hlavně fakt to tušení bylo, že to tam je :) a řekla jsem si, že když už mě i bolí prsa, tak by to mohlo vyjít :D..dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
8.9.21 18:35

@PAJanicka no já dnes asi nebudu spát myslím :mrgreen: to jsou nervy tohle, děsný :roll: :lol: zítra dam vědět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.9.21 18:35

@PepiKo Tak to je fakt hodně podobný test :) mám tušení i u tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
9.9.21 07:53

Ahoj holky, tak se hlásím, ze od úterý čárka trochu zesílila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.9.21 08:00
@PepiKo píše:
Ahoj holky, tak se hlásím, ze od úterý čárka trochu zesílila :) [/citac krásný dvě čárky
@PepiKo píše:
Ahoj holky, tak se hlásím, ze od úterý čárka trochu zesílila :)

Krásné dvě čárky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
9.9.21 12:13

@PAJanicka nejdřív jsem se lekla, protože ta druhá vůbec nechtěla nebehnout, tak už jsem si říkala, ze je zle… ale nakonec vykoukla docela hezky :srdce:
Ať jde všechno dobře! Já jsem dneska 14DPO a MS měla být v nedeli/pondělí… kdy se budeš objednávat k doktorovi? Já zkusím asi zavolat na konci příštího týdne a uvidím, na kdy mě objedná, minule jsem šla v 6+1 (zbytečně brzy si myslím), ale :srdce: už bylo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.9.21 12:40

@PepiKo já jsem teda dneska ráno měla test podobný jako včera…tak uvidím 🙂jj na kontrolu je ještě čas, tak případně budu taky volat někdy příští týden 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
9.9.21 21:37

@PAJanicka a budes testovat znovu? Ono jak se testuje každý den, tak ten rozdíl není tolik znát, než když se otestuje aspoň ob den :) tak oak dej vědět, držím palce! Věřím, ze bude krasne sílit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.9.21 22:31
@PepiKo píše:
Holky, četla jsem, že tyhle testy dělají často falešné duchy, ale už ho mám doma.
Jsem 12DPO, test jsem dělala podle návodu, ale přijde mi teda rozpity a duch je tam taky. Co myslíte? :nevim: Mate zkušenost?
První foto par vteřin po namoceni, druhé foto po uschnuti, asi 10 min.
Děkuji :kytka:

Gratuluji :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.9.21 22:33
@PAJanicka píše:
Ahojky, poprosím o zhodnocení tt, jsem 28 den cyklu (cykly mám 28-30). 🙂..čárka byla celkem do růžova, děkuji 🙂 Jana.
:palec: Super, gratuluji a držím palce, Já měla třeba // mnohem slabší.. dejte vědět jak to dopadlo a přeji ať vám // jen sílí :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
10.9.21 07:05
@PepiKo píše:
@PAJanicka a budes testovat znovu? Ono jak se testuje každý den, tak ten rozdíl není tolik znát, než když se otestuje aspoň ob den :) tak oak dej vědět, držím palce! Věřím, ze bude krasne sílit :kytka:

Ahojky, tak já nevím jak u mě…včera odpoledne čárka docela hezky zruzovela a dneska ráno je slabší..první fotka včera. Tak nevím no… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
10.9.21 07:07
@PepiKo píše:
@PAJanicka a budes testovat znovu? Ono jak se testuje každý den, tak ten rozdíl není tolik znát, než když se otestuje aspoň ob den :) tak oak dej vědět, držím palce! Věřím, ze bude krasne sílit :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí