Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TýnkaTýnka No krásné jsou
Moc, blahopřeji
Ať je vše v pořádku ![]()
Holky, co myslíte? 30 DC, menstruace nepravidelná poslední měsíce, někdy po 37 dnech, někdy po 35.. Myslíte, že mohu doufat?
Děkuji ![]()
Ahoj, jsem po KET. Testy jsou dělané odshora 13., 14., 15., a 19. den po KET. Ten nejnovější 19. den po KET jsem si udělala včera, protože mě přestaly bolet prsa. Myslíte, že slábne? Na krev mám jít až ve čtvrtek.
@Velešínka3 Ahoj,zkus ještě zítra jiný, třeba se jen nevybarvil, také se mi tak stalo a vše bylo v pořádku
Držím palečky ![]()
@Týnka Kikina píše:
@Velešínka3 Ahoj,zkus ještě zítra jiný, třeba se jen nevybarvil, také se mi tak stalo a vše bylo v pořádkuDržím palečky
Děkuju za odpověď. Dost se bojím, mám za sebou 2× ZT a 1× ukončení pro VVV a teď po IVF je to ještě psychicky náročnější. ![]()
@Velešínka3 To mě moc mrzí
Věřím, že je to náročné, člověk si kolikrát neumí ani představit…Buď silná a věř v dobrý konec ![]()
@Velešínka3 síla čárky nic o prosperitě těhotenství nevypovídá. Každopádně ano je slabší, než 15.den. Je ten z 19.dne dělaný taky z ranní moči?
@np10021 píše:
@Velešínka3 síla čárky nic o prosperitě těhotenství nevypovídá. Každopádně ano je slabší, než 15.den. Je ten z 19.dne dělaný taky z ranní moči?
Nene, všechny testy jsou dělané z odpolední moči.
Zrovna jedu do DMka pro nový test. Až si ho udělám, pošlu fotku. Děkuju holky za podporu
už jsem z toho psychicky mimo
@Velešínka3 Věřím, ale zkus být v klidu, miminku to jen prospěje
Jak psala @np10021 čárky na tt o ničem nevypovídá
Ale chápu, že jednomu to na klidu nepřidá
Krev Ti pak řekne víc
Tak tfuj, tfuj, tfuj🤞 🙏 ❤️ 🍀
@np10021 píše:
@Velešínka3 proč z odpolední? Proč netestuješ z ranní?
Protože jsem to ráno nestíhala, tak jsem chtěla pak testovat alespoň ve stejný čas.
@Velešínka3 tak teď bych už testovala z ranní. Pak uvidíš, jak čárka krásně sílí
a klidně si pro svůj klid zajdi 2× na krev do laborky.