Test Intimed Pregnancy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
30.8.22 15:38

@Týnka Kikina tak mi to nedalo a po práci jsem přišla domu a pocurala test.. tohle se ukázala do 5 min 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
30.8.22 15:40

@Kikinka001 Řekla bych, že je to tam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.8.22 15:47

@Týnka Kikina tak teď se jen modlit aby zítra nebo za dva dny neprisla ms :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
30.8.22 15:52

@Kikinka001 No to ano :roll:
Budu se modlit s Tebou ;)
Tak dej pak vědět, ale testík vypadá hezky a slibně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.8.22 15:56

@Týnka Kikina jasně, děkuju jsi moc hodná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.12.22 20:32

@Verunbr Mám hodně dobrou zkušenost lepsi než pepino test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.23 10:04

Ahoj holky, jsem dnes 16 dní po píchnutí Ovetrille, ovulace měla být 8.1. dělala jsem si test v neděli, včera a dnes.. od vrchu dolu. Neřekla bych že to nějak sílí. Test je Intimed z DM. Snažíme se dva roky. Co myslíte..?

Příspěvek upraven 24.01.23 v 10:06

• Citovat
  • Upravit
161
24.1.23 10:05

Řekla bych, že to sílí. Netestuj každý den, zkus to aspoň až pozítří. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
24.1.23 10:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem dnes 16 dní po píchnutí Ovetrille, ovulace měla být 8.1. dělala jsem si test v neděli, včera a dnes.. od vrchu dolu. Neřekla bych že to nějak sílí. Test je Intimed z DM. Snažíme se dva roky. Co myslíte..?Příspěvek upraven 24.01.23 v 10:06

Nevím :nevim: porovnávat musíš zaschlé testy…každý máme ten nárůst HCG jiný…počkej ještě aspoň dva dny. Pokud ovulace byla 8.1., znamená to, že jsi 16dpo, to už by na testu měl být jednoznačný výsledek, zkus ještě i jiný test. :think: Klidně i digital ClearBlue, ten je za mě fakt psolehlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.3.23 18:00

Obnovuji a Přidávám zkušenost

Jsem 7. Den po vynecháme M/S

Test jsem si dělala ze shora:
3. Den
5. Den
A dnes 7. Den

Všechno touhle značkou

A dnes je také dělaný mama test

Porovnejte sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.4.23 19:58

Nesilici test

Ahoj holky, v pondeli jsem byla u dr a potvrdil mi na uzt ze jsem tehotna ale tak 5-6tyden a je tam videt tecka 3,5 mm. Delala jsem si dnes tedy o 2 dny dele znovu tehotensky test in:time citlivost 10. A vyšel mi stejny duch jako v pondeli. Jsem. z toho nervozni :( nemate s tim prosim nejaka zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.4.23 20:25
@Klarcaa píše:
Ahoj holky, v pondeli jsem byla u dr a potvrdil mi na uzt ze jsem tehotna ale tak 5-6tyden a je tam videt tecka 3,5 mm. Delala jsem si dnes tedy o 2 dny dele znovu tehotensky test in:time citlivost 10. A vyšel mi stejny duch jako v pondeli. Jsem. z toho nervozni :( nemate s tim prosim nejaka zkušenost? Děkuji

Jako gestacni vacek 3,5mm? :think: no nevím, asi bych věřila Dr., ale ten test je divný, mela bys mít fakt dálnici kdyz už je to vidět i na utz :nevim: ale utz je fakt přesnější, jak nějaký test. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.4.23 20:28

Nesilici test

Ahoj holky, v pondeli jsem byla u dr a potvrdil mi na uzt ze jsem tehotna ale tak 5-6tyden a je tam videt tecka 3,5 mm. Delala jsem si dnes tedy o 2 dny dele znovu tehotensky test in:time citlivost 10. A vyšel mi stejny duch jako v pondeli. Jsem. z toho nervozni :( nemate s tim prosim nejaka zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.4.23 20:32

@Perníček22 to.nevim o vacku nic nerikal. Jen rikal ze je to jeste hodne maličké, proste tecka, ale potvrdil graviditu. Ani krev mi nebral. Ovulace nekdy od 4.3. No ty testy jsou fakt divné :( jeste zkusim rano..tenhle jsem si delala ted vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.4.23 20:38
@Klarcaa píše:
@Perníček22 to.nevim o vacku nic nerikal. Jen rikal ze je to jeste hodne maličké, proste tecka, ale potvrdil graviditu. Ani krev mi nebral. Ovulace nekdy od 4.3. No ty testy jsou fakt divné :( jeste zkusim rano..tenhle jsem si delala ted vecer.

Co vím (ale ber to s rezervou, nejsem gynekolozka) tak na utz je něco vidět, když je HCG 1000 a více, což znamená fakt dálnici na testu. Byla jsi u dr docela brzy, lepší je chodit trochu déle, protože pak se člověk zbytečně stresuje, což samo o sobě škodí více. Ale rozumím ti, já byla u obou tehu u dr v 6. týdnu (mám nějaké zdravotní problémy a tak si mě dr vždy zvala „brzy“ aby poupravili léčbu). Kdy jdeš na kontrolu? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí