Test Intimed Pregnancy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
6.4.23 06:01

@Perníček22 ja vim, ze je brzo, normalne bych sla k dr az tak za 2 tydny, ale v sobotu mame letet na dovolenou tak jsem se chtela ujistit, jestli to neni mimodelozni abych popr. Nemusela resit hruzy nekde v zahranici. Delala jsem so test jeste ted rano a zda se ze trochu zesilil?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.23 12:11

Spolehlivost testu in time

Zdravím, prosím jak moc je spolehlivý tento test? Z dm In time..mám týden skoro spoždění(netuším ovulaci) a zatím každý test nic. Až dnes toto(pokud tam něco vidíte) je mi dnes strašně zle, břicho bolí jak blázen, bolí mě hlava. Dík za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
10.10.23 12:24

@Anička Vaňková já vidím jen pěkně rozmoceny test, zkusila bych znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.23 12:26

@Bellamia namočen byl asi 3 vteřiny, ráno zkusím ten druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
11.10.23 22:32

Modrý je Dr. Max z ranní moči, zelený široký je z DM a zelený úzký je Pepíno. Z DM a Pepíno nejsou z ranní moci, dle mých zkušenosti z předchozích tehu nemám pozitivní testy rano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 06:23
@Oktopus píše:
Obnovuji a Přidávám zkušenost

Jsem 7. Den po vynecháme M/S

Test jsem si dělala ze shora:
3. Den
5. Den
A dnes 7. Den

Všechno touhle značkou

A dnes je také dělaný mama test

Porovnejte sami

Ahoj můžu se zeptat, jak u tebe vše dopadlo? Mám stejný test už 4 den zpoždění pořád takto slabý. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
98
20.11.23 20:34
@Týnka Kikina píše:
@JeanneRoot Krásný testík :dance: Potichounku gratuluji a držím i nadále palečky :hug:

Jen bych chtěla po nějaké době přidat do diskuze, že test byl opravdu pozitivní a máme doma zdravé devítiměsíční mimi :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.10.24 15:11

Testy

Čau ženy chci se zeptat dělala jsem si 2 testy jeden byl z tety sluníčko byl tam 2×duch viditelný pěkně a pak jsem dělala test intimed z dmka a žádný duch nebyl tak nevím co to znamená nemáte někdo zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Okm
180
17.10.24 09:26

Ahojte ja rovnaký problém s týmito testami dala by som ruku do ohňa za ovulaciu a uhniezdovanie, mam ak príznaky ako pri poslednom tehu, a to mam 4 tehu zasebou… Robila som si test na 9dpo a 10dpo a nic neukázalo len extra slabého ducha… Baby mi poradili, že teraz tieto intime neukazuju dobre skore testovanie lebo obsahujú malo pigmentu, až keď ms viac mešká… Ze dr max alebo livsane tak dnes idem kúpiť a testujem zajtra ráno.
Bazalna teplota sa mi drží vysoko, no uvidíme teda ci sa spustí menzes ci nie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
17.10.24 12:56

@Hoper ahoj,mám podobný problém.. pošlu fotky tři různých. Modrý Intime nic, ale nevím citlivost, pak červený z lékárny, nevím ale už název a ten vyšel hned duch a klasický mama test, či dělá falesnaky také hned. Ale ty mi minule ukazovaly a jiné ne a nic z toho nebylo 😀
Pak jsem si dělala ještě jednou toho červeného a tam už zas nic, ale to už nebyla první ranní moč jako předtím.
Měla bych být ale brzy,9/10 dní po…
Tak je možné že je další test, který háže negativní? :roll: já už nevěřím ničemu :lol:
Ofoceno z netu..ze skupiny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
17.10.24 12:57

@Okm držím palce, my už máme pět miláčků :srdce: :srdce: a s těmi testy je to fakt divný už..tak zkusím zítra a tamten asi vyšel pak negativní, protože už to nebyla ranní moč :roll: :lol: já už nevím, ale bazalku si neměřim..měla bych být jako ty :D 9/10 DPO..moc držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Okm
180
17.10.24 13:36

@Duhacek no tie intime majú určite menej farbivá preto vlastne ani neduchuju ako ostatné, podľa mňa si tehu podľa tých ďalších testov. Dakedy boli 25kove co si pamätám a teraz kukám na krabičku a ze 10, to pochybujem.
Ja som sa na to pýtala už aj v inej skupine a vraj tento ukazuje naozaj až keď menzes mešká a ta hladina je vyššia, jedna baba mi písala ze iná značka ukázala od 10dpo a intime až 14dpo slabú čiarku, dovtedy negatívny.. Prosím ta a ten červený test co máš to je aka značka,,
Dnes pôjdem kúpiť ten livsane a skúsim aj mama test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Okm
180
17.10.24 13:39

@Duhacek ale po tom co som dnes robila ten test tak som skepticka a volako si myslím, že to nevyjde, no ak príde ms tak som si istá ze prebehlo aj uhniezdenie ale bohužiaľ sa neuchytilo, príznaky som mala riadne.. Prvýkrát sa mi to stalo takto, minulý cyklus som si tiež celý sledovala a nemala som to takto ako tento ani z ďaleka..
Stále mam krcok bolavy padnuty, krémový mokrý výtok, boľavé prsia a sem tam aj bolesti v podbrušku, vysokú bazalku a tieto testy ma seruuuu… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
21.10.24 12:56

@Okm ahoj,jak si dopadla? :srdce:
Dostala jsi menstruaci nebo ne? já zatím ne :srdce: dnešní testy ráno takto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Okm
180
21.10.24 20:21

@Duhacek ahoj, nie nedostala, zajtra ráno testujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí