Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky díky za podporu. Čím mám za sebou víc nezdarů, tím jsem z toho víc vystresovaná. Naposledy jsem byla v prosinci na ukončení v 15tt kvůli VVV. A teď už jen IVF s pgt-a, takže to stálo hromadu peněz, i když většinu platila pojišťovna. Což taky psychice nepřidá. Nicméně ET jednoho embrya se nepovedl, teď mi dali dvě zmražené a čekám na ten čtvrtek, už zmraženo nemám nic. Nemám vůbec bolest břicha jako před MS, což jsem měla u všech přirozených těhotenství. Takže se navíc bojím, aby to nebylo mimoděložní nebo čárka neslábla a nebyl to potrat. Nicméně teď jsem si udělala ten dnes koupený test. Tak budu doufat, že se ten včera jen málo vybarvil. Ještě jednou holky díky za podporu, kdo nezažil nezdary, nepochopí. ![]()
@Velešínka3 čárka je to krásná
držím palce!! Chápu tvůj obrovský strach. Jsem po SP ![]()
@Velešínka3 Asi tak, je to potom vše o hodně těžší a více stresující…Každopádně testík vypadá ukázkově, tak moc držím palečky, ať je tentokrát vše v nejlepším pořádku a dočkáš se zdravého miminka ![]()
@Velešínka3 No to je krásné
Hodně štěstí a přeji, ať je vše v pořádku ![]()
@np10021 Já třeba nikdy neměla ráno tak hezké čárky jako odpoledne, nebo jestě lépe-večer.
![]()
@Týnka Kikina píše:
@Velešínka3 No to je krásnéHodně štěstí a přeji, ať je vše v pořádku
Děkuju. A tenhle test mi pořád hází všeljaké čárky, i když mám tak vysoké HCG. Příše zkusím asi jiný. Jinak se modlím, embrya byla vyšetřena pgt, tak snad ![]()
@Velešínka3 Je zvláštní no, ale jako jediný z mála mi nikdy neudělal falešnou čárku
A nemuselo se na něm nic moc lovit, jak se široký ![]()
Je to skvělá zpráva opravdu
Tak se pak pochlub fotečkou a napiš, jak to s vámi vypadá ![]()
Děvčata, prosím, co myslíte?
V den očekávané MS takto… Falešná čárka? S digitálním či dražším testem chci počkat, pokud se MS nedostaví.
@Týnka Kikina Děkuji moc! Zkoušela jsem ráno i večer a stejný výsledek. Přijde mi to zatím slaboučké, ale tak snad to vyjde
![]()
@JeanneRoot Je krásná
Měla jsem na tomtéž testu sotva viditelného dušíka a vyšlo to
Ty máš proti mě čárku nádhernou…
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem 10dpo, co myslíte?
Také moc krásná čárka, ať sílí ![]()