Test Intimed Pregnancy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
15.9.21 13:10

@PAJanicka určitě :) já myslím a doufám, že nám to s těma prckama hezky uteče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.9.21 12:17
@Anonymní píše:
Ahoj, hele myslíte si, že kdybych byla těhotná, měla bych měla mít už pozitivní test měsíc po styku? Styk bez ochrany jsem měla 13.8 a dnes 14.9 mám test stále negativní, MS přišla o den déle, ale byla o dost slabší než obvykle a trvala jen 4 dny, test negativní předevčírem, včera i dnes, ale mám divný tlak v podbřišku a přijde mi, že mám větší břicho, tak nevím, díky :nevim:

Dojdi si na krev do nemocnice, zjisti ti hcg úplně přesně, u vícecetneho těhotenství můžeš mít negativní test a přesto byt těhotná… prý to ten test nechroupne… jestli jsi teď měla nidacni krvácení tak si dojdi na tu krev jako samoplatce :) pak nápis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.9.21 12:18
@PepiKo píše:
@PAJanicka určitě :) já myslím a doufám, že nám to s těma prckama hezky uteče :D

Holky je super ze se vám zadarilo ale co takhle soukromé zprávy? Než se někdo pročte k tomu co chce tak to asi bude dlouho listovat…. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.21 12:38

@Uzinkaa Zejtra zrovna budu volat na vyšetření na gynekologii a doufám, že mě vezmou, mám furt příznaky a jsem z toho už vyřízená, hodně mě bolí a píchá na pravý straně podbřišku, mám pocit, že se mi hůř dýchá a dokonce včera a dneska jsem si dělala opět test a asi sice až hodinu po limitu tam byl fakt nepatrný duch, tak nevím, jinak testy byly pořád negativní a teď poprvý v životě jsem tam včera a dneska našla hodně nepatrný duchy, jenže hodinu po limitu je to takový o ničem a když jsem to počítala, jsem dnes 6+5 (7 týden).

• Citovat
  • Upravit
123
19.9.21 14:52

@Uzinkaa Pravda, tak pardonek.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
19.9.21 14:54
@Anonymní píše:
@Uzinkaa Zejtra zrovna budu volat na vyšetření na gynekologii a doufám, že mě vezmou, mám furt příznaky a jsem z toho už vyřízená, hodně mě bolí a píchá na pravý straně podbřišku, mám pocit, že se mi hůř dýchá a dokonce včera a dneska jsem si dělala opět test a asi sice až hodinu po limitu tam byl fakt nepatrný duch, tak nevím, jinak testy byly pořád negativní a teď poprvý v životě jsem tam včera a dneska našla hodně nepatrný duchy, jenže hodinu po limitu je to takový o ničem a když jsem to počítala, jsem dnes 6+5 (7 týden).

6+5 by jsi měla mít dálnice..promin, ale tohle nevidím na těhotenství :( snad s doktorem na něco přijdete, hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.21 15:08

@PAJanicka Já fakt nevím právě, nejhorší jsou ty příznaky reálný, který jsem nikdy neměla takhle výrazně, ale třeba to může být i něco jiného, co je ve mě špatně, zároveň jsem četla, že spousta žen měla celé těhotenství negativní test a nebo mají nyní děti a všechny jen z duchů po limitu, nebo když měly prý jen duchy, tak se jednalo o mimoděložní, uvidím příští týden až se zítra dovolám a podle vyšetření se uvidí přesněji, tak nevím, hlavně nebylo to plánované a chtěné, kdyby se to potvrdilo, takže jsem docela zvědavá, jak to dopadne :roll:

• Citovat
  • Upravit
10
24.9.21 12:04

Dobrý den, potřebovala bych poradit jsem zmatená. Dělala jsem si test intimed 3 dny po vynechaní a jetam silnější duch a kdyz jsem dělala 7 den po vynechaní jiný test tak je negativní tak teď nevím. Děkuji za radu. A na tom so jsem si delala 3 dny po tak tam furt drží viz.foto 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.21 13:59
@Kikina1012 píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit jsem zmatená. Dělala jsem si test intimed 3 dny po vynechaní a jetam silnější duch a kdyz jsem dělala 7 den po vynechaní jiný test tak je negativní tak teď nevím. Děkuji za radu. A na tom so jsem si delala 3 dny po tak tam furt drží viz.foto 2.

Ahoj, já bych to udělala tak, že bych zkusila znovu ten test stejný test Intimed z ranní moči, jestli tam bude duch znovu a znovu na stejným testu po těch pár dnech a potom kdyby tam byl, je to jistější, ale i nebyl a máš příznaky, zkusila bych jít ještě na krev jako samoplátce, správně by duch měl sílit, ale každý to má jinak, někdy test ovlivňují i nějaké léky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10
24.9.21 16:46

No ja právě na to intimed ma porad ducha a ted jsem začala mit na toaletáku narůžovělý. A prážky žadný neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
24.9.21 17:02
@Kikina1012 píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit jsem zmatená. Dělala jsem si test intimed 3 dny po vynechaní a jetam silnější duch a kdyz jsem dělala 7 den po vynechaní jiný test tak je negativní tak teď nevím. Děkuji za radu. A na tom so jsem si delala 3 dny po tak tam furt drží viz.foto 2.

No 7 den po vynechání by jsi měla už normálně pozitivní test. Toto fakt nevypadá na těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.21 17:06
@Kikina1012 píše:
No ja právě na to intimed ma porad ducha a ted jsem začala mit na toaletáku narůžovělý. A prážky žadný neberu.

Myslím jakoby koupit nový stejný test, na kterým byl předtím ten duch, tedy ten Intimed test a zkusit ho udělat znovu z ranní moči, mě totiž ukázala ducha taky jen jedna značka testu a druhá značka byla negativní, pokud máš narůžovělý, tak jsi možná měla jen zpoždění MS a rozjede se, ale někdy to může být uhnízdění vajíčka, když trochu krvácíš nebo špiníš, fakt bych já osobně zkusila znovu nový test od Intimed :?

• Citovat
  • Upravit
42
24.9.21 23:36
@Anonymní píše:
@PAJanicka Já fakt nevím právě, nejhorší jsou ty příznaky reálný, který jsem nikdy neměla takhle výrazně, ale třeba to může být i něco jiného, co je ve mě špatně, zároveň jsem četla, že spousta žen měla celé těhotenství negativní test a nebo mají nyní děti a všechny jen z duchů po limitu, nebo když měly prý jen duchy, tak se jednalo o mimoděložní, uvidím příští týden až se zítra dovolám a podle vyšetření se uvidí přesněji, tak nevím, hlavně nebylo to plánované a chtěné, kdyby se to potvrdilo, takže jsem docela zvědavá, jak to dopadne :roll:

Mimodelozni jsem měla a není to sranda, měla jsem slabé čárky na testech a bolelo mě břicho až do křeči (ja mívám ale velmi silnou MS takže se to bralo jako normální) a trochu jsem pak začala krvacet, lehké spineni, bolest prsou, atd.. lepší je vždycky jít k doktorovi aby ti udělali poradny “velký” ultrazvuk a aby ti dva dny po sobě srovnali hodnoty hcg.. mě odebirali krev asi 5 dnů po sobě.. vypadala jsem jak exot s tou rozpichanou rukou, ale to neva, pac ziju, nepraskl mi vejcovod nevylila se mi krev do břicha, která by mě pak udělala uvnitř srusty… ;) A tak mám možnost mít děti znovu.

Taky jsem pak četla ze se dá i mimodelozni zachránit, umí přesunout dite do dělohy, viz odkaz zde: https://hnutiprozivot.cz/…-co-vas-ceka

Do teď mě štve ze mě o tom “nikdo” neinformoval :think: :(

Test u tebe vypadá ale dost výrazně tak nevím. Doktor bude moudrejsi :kytka: dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.10.21 21:25
@Kikina1012 píše:

Tak co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.10.21 21:26
@Anonymní píše:

Tak jak jsi dopadla? :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital