Test Intimed Pregnancy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
10.9.21 07:20
@PepiKo píše:
@PAJanicka a budes testovat znovu? Ono jak se testuje každý den, tak ten rozdíl není tolik znát, než když se otestuje aspoň ob den :) tak oak dej vědět, držím palce! Věřím, ze bude krasne sílit :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.9.21 07:22
@PAJanicka píše:
Ahojky, tak já nevím jak u mě…včera odpoledne čárka docela hezky zruzovela a dneska ráno je slabší..první fotka včera. Tak nevím no… :?

Asi by bylo dobré aby jste si zašla k doktorce aby vám vzala dva dny po sobě krev a srovnala jak se vyvyjí hodnoty HCG…. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
10.9.21 08:05
@Uzinkaa píše:
Asi by bylo dobré aby jste si zašla k doktorce aby vám vzala dva dny po sobě krev a srovnala jak se vyvyjí hodnoty HCG…. ;)

Jo to by bylo nejlepší 🙂 dneska už to bohužel nedám ale. Zase si říkám, že když porovnam test z 29 DC a dnešní (ten dole), tak tam rozdíl je 🙂..tak nebudu určitě ještě házet fintu do žita 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
10.9.21 08:32
@PAJanicka píše:
Jo to by bylo nejlepší 🙂 dneska už to bohužel nedám ale. Zase si říkám, že když porovnam test z 29 DC a dnešní (ten dole), tak tam rozdíl je 🙂..tak nebudu určitě ještě házet fintu do žita 🙂

Taky bych řekla, ze sílí :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.9.21 07:03
@PepiKo píše:
Taky bych řekla, ze sílí :palec: :andel:

Jojo sílí ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
11.9.21 08:28
@PAJanicka píše:
Jojo sílí ❤️️

Supeeer :dance: a jak se citis? Ja jsem trochu nervózní, ze necítím žádný příznaky :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.9.21 08:33
@PepiKo píše:
Supeeer :dance: a jak se citis? Ja jsem trochu nervózní, ze necítím žádný příznaky :roll: :nevim:

No celkem mi nic není 8) jen lehce prsa..věřím, že bude vše ok :kytka: ještě testujes? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
11.9.21 08:34

@PAJanicka no myslela jsem, že už nebudu, ale jak mi nic moc není, tak možná ještě jeden balíček testu koupím :mrgreen:
Ty budeš ještě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.9.21 08:38

Asi jo, nedá mi to :mrgreen: a do první prohlídky ještě sto let :zed: pozitivní testy mě uklidňují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.9.21 21:02
:srdce:
@PAJanicka píše:

Doktor posoudí i sliznici krom hcg ne? Osobně bych se tam vecpala i kdyby do první prohlídky bylo daleko, nebo bych si zašla 2× na krev abych zjistila jestli se hcg každý den zdvojnásobuje….pro 100%klid

už jsem poučená, že je lepší netestovat se pořad jak prdlá, protože mi doktorka řekla, ze se z toho taky mužu zblaznit. Je mi 35 a dítě si přeji

Každopádně je to na vás a držím palce, test vypadá nadějné ;) :palec: :kytka: :srdce: (a když koukam zpětné tak jste si delala i clearblue…no proti gustu.. :D pokud bych měla clearblue 1-2 tak bych se už netestovala… 8o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.9.21 22:14

@Uzinkaa sestřička mi řekla, ať se objednám za 14 dní od vynechání MS, tím to haslo 🙂 ale jinak děkuji, já jsem už v klidu…určitě máte pravdu, že je nejlepší testovat obden. Člověk to ví, ale něco mi nedalo..🙂
Už nebudu tak testovat..a radovat se, prostě pozitivní myšlení 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.9.21 22:19

@Uzinkaa a s miminkem přeji hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.9.21 20:43
@PAJanicka píše:
@Uzinkaa sestřička mi řekla, ať se objednám za 14 dní od vynechání MS, tím to haslo 🙂 ale jinak děkuji, já jsem už v klidu…určitě máte pravdu, že je nejlepší testovat obden. Člověk to ví, ale něco mi nedalo..🙂

Buďte v klidu, je to tam ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
12.9.21 20:55
@PAJanicka píše:

Ahojky :mavam: jak je? Testovala si ještě nebo budeš, chystáš se? :)
Já nemám doma žádný test, měla jsem jen jednu tu krabičku tak teď nevím, jestli koupit ještě jednu a otestovat znovu nebo to už nechat :roll: furt nemám žádný příznaky, tak mě to trochu znervózňuje, ale zas to testování mě taky hrozně nerví, tak nevím nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.9.21 21:08
@PepiKo píše:
Ahojky :mavam: jak je? Testovala si ještě nebo budeš, chystáš se? :)
Já nemám doma žádný test, měla jsem jen jednu tu krabičku tak teď nevím, jestli koupit ještě jednu a otestovat znovu nebo to už nechat :roll: furt nemám žádný příznaky, tak mě to trochu znervózňuje, ale zas to testování mě taky hrozně nerví, tak nevím nevím :mrgreen:

Zatim se tomu bráním :lol: Cítím jen ty prsa, ale nic hrozného. Jinak nic 🙂..no hele je to na tobě :mrgreen: jako já myslím, že když ještě testnes, tak bude krásně pozitivní :srdce:..ale jak chceš, pomalu, ale jistě se nám blíží první kontrola u doktora 🙂..ty máš už doma nějakého prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí