Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@PepiKo píše:
@PAJanicka a budes testovat znovu? Ono jak se testuje každý den, tak ten rozdíl není tolik znát, než když se otestuje aspoň ob dentak oak dej vědět, držím palce! Věřím, ze bude krasne sílit
@PAJanicka píše:
Ahojky, tak já nevím jak u mě…včera odpoledne čárka docela hezky zruzovela a dneska ráno je slabší..první fotka včera. Tak nevím no…
Asi by bylo dobré aby jste si zašla k doktorce aby vám vzala dva dny po sobě krev a srovnala jak se vyvyjí hodnoty HCG…. ![]()
@Uzinkaa píše:
Asi by bylo dobré aby jste si zašla k doktorce aby vám vzala dva dny po sobě krev a srovnala jak se vyvyjí hodnoty HCG….
Jo to by bylo nejlepší 🙂 dneska už to bohužel nedám ale. Zase si říkám, že když porovnam test z 29 DC a dnešní (ten dole), tak tam rozdíl je 🙂..tak nebudu určitě ještě házet fintu do žita 🙂
@PAJanicka píše:
Jo to by bylo nejlepší 🙂 dneska už to bohužel nedám ale. Zase si říkám, že když porovnam test z 29 DC a dnešní (ten dole), tak tam rozdíl je 🙂..tak nebudu určitě ještě házet fintu do žita 🙂
Taky bych řekla, ze sílí
![]()
@PAJanicka píše:
Jojo sílí ❤️️
Supeeer
a jak se citis? Ja jsem trochu nervózní, ze necítím žádný příznaky
![]()
@PepiKo píše:
Supeeera jak se citis? Ja jsem trochu nervózní, ze necítím žádný příznaky
![]()
No celkem mi nic není
jen lehce prsa..věřím, že bude vše ok
ještě testujes? 🙂
@PAJanicka no myslela jsem, že už nebudu, ale jak mi nic moc není, tak možná ještě jeden balíček testu koupím ![]()
Ty budeš ještě? ![]()
Asi jo, nedá mi to
a do první prohlídky ještě sto let
pozitivní testy mě uklidňují ![]()
@PAJanicka píše:
Doktor posoudí i sliznici krom hcg ne? Osobně bych se tam vecpala i kdyby do první prohlídky bylo daleko, nebo bych si zašla 2× na krev abych zjistila jestli se hcg každý den zdvojnásobuje….pro 100%klid
už jsem poučená, že je lepší netestovat se pořad jak prdlá, protože mi doktorka řekla, ze se z toho taky mužu zblaznit. Je mi 35 a dítě si přeji
Každopádně je to na vás a držím palce, test vypadá nadějné
(a když koukam zpětné tak jste si delala i clearblue…no proti gustu..
pokud bych měla clearblue 1-2 tak bych se už netestovala…
)
@Uzinkaa sestřička mi řekla, ať se objednám za 14 dní od vynechání MS, tím to haslo 🙂 ale jinak děkuji, já jsem už v klidu…určitě máte pravdu, že je nejlepší testovat obden. Člověk to ví, ale něco mi nedalo..🙂
Už nebudu tak testovat..a radovat se, prostě pozitivní myšlení 🙂
@PAJanicka píše:
@Uzinkaa sestřička mi řekla, ať se objednám za 14 dní od vynechání MS, tím to haslo 🙂 ale jinak děkuji, já jsem už v klidu…určitě máte pravdu, že je nejlepší testovat obden. Člověk to ví, ale něco mi nedalo..🙂
Buďte v klidu, je to tam
![]()
@PAJanicka píše:
Ahojky
jak je? Testovala si ještě nebo budeš, chystáš se? ![]()
Já nemám doma žádný test, měla jsem jen jednu tu krabičku tak teď nevím, jestli koupit ještě jednu a otestovat znovu nebo to už nechat
furt nemám žádný příznaky, tak mě to trochu znervózňuje, ale zas to testování mě taky hrozně nerví, tak nevím nevím ![]()
@PepiKo píše:
Ahojkyjak je? Testovala si ještě nebo budeš, chystáš se?
Já nemám doma žádný test, měla jsem jen jednu tu krabičku tak teď nevím, jestli koupit ještě jednu a otestovat znovu nebo to už nechatfurt nemám žádný příznaky, tak mě to trochu znervózňuje, ale zas to testování mě taky hrozně nerví, tak nevím nevím
Zatim se tomu bráním
Cítím jen ty prsa, ale nic hrozného. Jinak nic 🙂..no hele je to na tobě
jako já myslím, že když ještě testnes, tak bude krásně pozitivní
..ale jak chceš, pomalu, ale jistě se nám blíží první kontrola u doktora 🙂..ty máš už doma nějakého prcka?