Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Santom
Tak v tomto pripade gratuluji!
neni moc nad cim vahat
objednat se na gyndu a oznamit partnerovi ![]()
Prosím vás, vidíte něco taky? Je to ryska? Popravdě nevím kdy testovat, po porodu jsem to ještě nedostala. Ale šílené mě bolí prsa a zvedá se mi kufr z kartáčku, to jsem měla jen 2× a pokaždé v těhotenství
omylem jsem ale koupila tenhle test s citlivostí 25 ![]()
Doufám v rysku ![]()
Připadá mi to jako ryska. Každopádně není lepší se chránit, než se potom modlit v negativní test?
jinak zkus za pár dní další, pro jistotu..
@Anonymní píše:
@EvieK Beru Azalii. A nejsem si vědoma, že bych vynechala.
Každopádně zkus další test, budeš mit jistotu.
@Anonymní píše:
Prosím vás, vidíte něco taky? Je to ryska? Popravdě nevím kdy testovat, po porodu jsem to ještě nedostala. Ale šílené mě bolí prsa a zvedá se mi kufr z kartáčku, to jsem měla jen 2× a pokaždé v těhotenstvíomylem jsem ale koupila tenhle test s citlivostí 25
Doufám v rysku
Neco tam je ale tezko posoudit zda ryska nebo 2 carka.. testni za 2 dny znovu a uvidis jestli test sili.
Ahoj holky, nevite, jestli testy In:time (drive Intimed, maji je i v Tete a dm), delaji falesny duchy? Mam s citlivosti 25 a vidim tam ducha. Koupila jsem si je po delsi dobe, driv byly ok, tak jestli se neco nezmenilo? Testy z Dr. Maxe mi posledni dobou delaly prave falesny duchy, az to hezky nebylo
![]()
Pridavam fotku, je mirne upravena, protoze bez uprav to na fotce nejde videt, v realu ano. Dekuji ![]()
@MaťulkaH mě nikdy falešného ducha neudělal
dr max duchy bohužel dělají, hlavně po limitu :/ v tomhle je asi nejlepší mamatest za mě Teda ![]()
@Michaela02993 Dekuji za odpoved. Prave dr max byl super cca 4roky zpet, to nedelal duchy vubec, naopak mamatesty ano… Ale zkusim koupit 🙂
Prave ted ten intime jsem delala dnes, ale az v poledne, ne z ranni moci a byl tam ten duch viditelnej vic nez ted, kdyz je uplne suchej ten test. U dr maxe prave vim, ze je ten falesnej videt az zaschne.. No uvidime, co z toho bude ![]()
@MaťulkaH tak on duch tím jak test zaschne jde vidět miň
já třeba osobně neměla test pozitivní nikdy z raní moči
a právě i před 6ti lety jsem spolehala na mamatest, ten mě nikdy nezklamal
tak budu držet palce aby to dopadlo dobře ![]()
@Michaela02993 Ja u dcery prave mela test pozitivni cca 10dni po ovulaci a v krvi bylo hcg uz pres 100. Jinak vzdy mi vse ukazalo spolehlive, az na par falesnaku na mamatestu. A ze tech testu bylo, snazili jsme se pres dva roky. A ted uz na dr max duchy jsem si zvykla, ale tento me prekvapil 😂
Moc dekuji 🙂
@MaťulkaH mě Teda tenhle fakt nikdy falešného neudělal, ale je to holt citlivost 25 takže kdo ví :/ ![]()
@Michaela02993 Tak fakt to byl falesnak…
Koupila jsem si pak jeste mamatesty a ty byly bez ducha, takze uz zustanu radeji jen u nich ![]()
@MaťulkaH taky na ně nedám dopustit
ostatně já je ale radši doma ani nechci ![]()