Test Intimed Pregnancy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
11.11.19 19:09

@Santom
Tak v tomto pripade gratuluji! :-) neni moc nad cim vahat :-) objednat se na gyndu a oznamit partnerovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
11.11.19 19:49

@Santom gratuluji :) :) :) teď už jen potvrzení od lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.20 06:10

Prosím vás, vidíte něco taky? Je to ryska? Popravdě nevím kdy testovat, po porodu jsem to ještě nedostala. Ale šílené mě bolí prsa a zvedá se mi kufr z kartáčku, to jsem měla jen 2× a pokaždé v těhotenství :lol: omylem jsem ale koupila tenhle test s citlivostí 25 :roll:
Doufám v rysku :andel:

• Citovat
  • Upravit
3032
19.5.20 07:13

Připadá mi to jako ryska. Každopádně není lepší se chránit, než se potom modlit v negativní test? :zed: jinak zkus za pár dní další, pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.20 07:16

@EvieK Beru Azalii. A nejsem si vědoma, že bych vynechala.

• Citovat
  • Upravit
3032
19.5.20 07:21
@Anonymní píše:
@EvieK Beru Azalii. A nejsem si vědoma, že bych vynechala.

Každopádně zkus další test, budeš mit jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
19.5.20 09:56
@Anonymní píše:
Prosím vás, vidíte něco taky? Je to ryska? Popravdě nevím kdy testovat, po porodu jsem to ještě nedostala. Ale šílené mě bolí prsa a zvedá se mi kufr z kartáčku, to jsem měla jen 2× a pokaždé v těhotenství :lol: omylem jsem ale koupila tenhle test s citlivostí 25 :roll:
Doufám v rysku :andel:

Neco tam je ale tezko posoudit zda ryska nebo 2 carka.. testni za 2 dny znovu a uvidis jestli test sili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
24.5.20 14:57

Ahoj holky, nevite, jestli testy In:time (drive Intimed, maji je i v Tete a dm), delaji falesny duchy? Mam s citlivosti 25 a vidim tam ducha. Koupila jsem si je po delsi dobe, driv byly ok, tak jestli se neco nezmenilo? Testy z Dr. Maxe mi posledni dobou delaly prave falesny duchy, az to hezky nebylo :cert: :lol:
Pridavam fotku, je mirne upravena, protoze bez uprav to na fotce nejde videt, v realu ano. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
24.5.20 15:04

@MaťulkaH mě nikdy falešného ducha neudělal ;) dr max duchy bohužel dělají, hlavně po limitu :/ v tomhle je asi nejlepší mamatest za mě Teda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
24.5.20 15:14

@Michaela02993 Dekuji za odpoved. Prave dr max byl super cca 4roky zpet, to nedelal duchy vubec, naopak mamatesty ano… Ale zkusim koupit 🙂
Prave ted ten intime jsem delala dnes, ale az v poledne, ne z ranni moci a byl tam ten duch viditelnej vic nez ted, kdyz je uplne suchej ten test. U dr maxe prave vim, ze je ten falesnej videt az zaschne.. No uvidime, co z toho bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
24.5.20 15:18

@MaťulkaH tak on duch tím jak test zaschne jde vidět miň ;) já třeba osobně neměla test pozitivní nikdy z raní moči :D a právě i před 6ti lety jsem spolehala na mamatest, ten mě nikdy nezklamal :) tak budu držet palce aby to dopadlo dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
24.5.20 15:23

@Michaela02993 Ja u dcery prave mela test pozitivni cca 10dni po ovulaci a v krvi bylo hcg uz pres 100. Jinak vzdy mi vse ukazalo spolehlive, az na par falesnaku na mamatestu. A ze tech testu bylo, snazili jsme se pres dva roky. A ted uz na dr max duchy jsem si zvykla, ale tento me prekvapil 😂
Moc dekuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
24.5.20 15:29

@MaťulkaH mě Teda tenhle fakt nikdy falešného neudělal, ale je to holt citlivost 25 takže kdo ví :/ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
9.6.20 21:00

@Michaela02993 Tak fakt to byl falesnak… :cert: Koupila jsem si pak jeste mamatesty a ty byly bez ducha, takze uz zustanu radeji jen u nich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
9.6.20 21:41

@MaťulkaH taky na ně nedám dopustit ;) ostatně já je ale radši doma ani nechci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí