Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@PAJanicka píše:
Zatim se tomu bránímCítím jen ty prsa, ale nic hrozného. Jinak nic 🙂..no hele je to na tobě
jako já myslím, že když ještě testnes, tak bude krásně pozitivní
..ale jak chceš, pomalu, ale jistě se nám blíží první kontrola u doktora 🙂..ty máš už doma nějakého prcka?
Taky se zatím spis braním, musela bych sjet autem někam, tak je to docela dobrý, to mě od toho odrazuje
no uvidím, myslím, že ještě než budu volat doktorovi, tak jeden asi udělám
![]()
Ano, máme dvouletou holčičku doma
a ty? Vůbec si nepamatuju, ze bych to s ni takhle prožívala
dneska chlap zrovna u večeře řešil, kolik přesně by když tak byly děti od sebe, kocarek atd., tak jsem mu říkala, ať to ještě tak neřeší… a on na mě koukal, že proč by nemohl
Tak jsem mu říkala, že když jsem čekala malou, tak do prvního screeningu jsme taky nic moc neřešili a prý jsem to asi všechno zapomněla, ale ze jsme o tom mluvili furt a řešili a plánovali… tak jsem kupodivu z toho druhého nějak víc nervózní asi ![]()
@PepiKo Je pravda, že jsem taky nějak víc nervózní. Přitom teď se nám podařilo hnedka první měsíc a syn nám trval téměř rok a půl
.
Matyaskovi budou v prosinci tři roky. A já už teď se pomalu raduji z toho, že budeme mít termín někdy v květnu a ne v zimě…na jaře /v létě jsem si to přála ![]()
@PAJanicka jeee, super
tak to vidím, ze sjedu ještě pro test dneska a udělám zítra
![]()
Jarní miminko jsem si taky vždycky přála
mám jaro hrozně rada a duben/květen mi přijdou jako krasne měsíce. Dcera je na konci srpna a to léto s břichem nebylo kolikrat úplně to pravé ořechové
![]()
Před dcerou jsem měla hodně nepravidelný cyklus, takže jsem během měsíce musela chodit na krev k doktorovi, aby se udělal hormonální profil, zjistilo se, ze některý cykly jsou anovulacni, ale kupodivu to nakonec netrvalo tak dlouho, spis okolo toho bylo hodně stresu a nejistoty… a teď se podařilo víceméně taky hned první měsíc ![]()
@PepiKo Jasný, asi te honili po vyšetření co, to pak je kolikrát akorát zbytečný stres.
Já právě zase měla ten prosinec, takže jsem se do ničeho nevešla a kupovat těhu bundu uz bylo zbytečné, protože zima teprve začínala…no květen je úplně parádní ![]()
Tak se zítra pochlub ![]()
@PAJanicka víš, jaký jsi tt? Mně to podle ovulace (měla jsem ji až 21DC) vychází dnes na 4+5, tak bych rada volala doktorovi až na začátku příštího týdne, když mě objedná na ten další, tak to budu 6+4tt a víc, to už by mohlo být OK… ne?
S dcerou jsem měla tsky posunutou ovulaci, podle MS jsem byla v 8tt, ale plod odpovídal 6+1, naštěstí už bylo srdíčko, tak to bylo fajn… ale tentokrat bych stejně radši o par dni ještě později ![]()
Ahoj, hele myslíte si, že kdybych byla těhotná, měla bych měla mít už pozitivní test měsíc po styku? Styk bez ochrany jsem měla 13.8 a dnes 14.9 mám test stále negativní, MS přišla o den déle, ale byla o dost slabší než obvykle a trvala jen 4 dny, test negativní předevčírem, včera i dnes, ale mám divný tlak v podbřišku a přijde mi, že mám větší břicho, tak nevím, díky ![]()
@PepiKo no jako moje aplikace, co jsem měla jako menstruační kalendář ukazuje taky 4+5 😁, ale já si myslím, že jsem o pár dní méně, vůbec netuším, kdy byla ovulace 🙂.
Sestřička mi řekla, abych se objednala tak za 10-14 dní, což vychází cca na příští čtvrtek
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, hele myslíte si, že kdybych byla těhotná, měla bych měla mít už pozitivní test měsíc po styku? Styk bez ochrany jsem měla 13.8 a dnes 14.9 mám test stále negativní, MS přišla o den déle, ale byla o dost slabší než obvykle a trvala jen 4 dny, test negativní předevčírem, včera i dnes, ale mám divný tlak v podbřišku a přijde mi, že mám větší břicho, tak nevím, díky
Ahojky, měsíci po styku by test byl určitě pozitivní 🙂
Těhotná nejsi.
@PAJanicka píše:
@PepiKo no jako moje aplikace, co jsem měla jako menstruační kalendář ukazuje taky 4+5 😁, ale já si myslím, že jsem o pár dní méně, vůbec netuším, kdy byla ovulace 🙂.
Sestřička mi řekla, abych se objednala tak za 10-14 dní, což vychází cca na příští čtvrtek![]()
![]()
Haha, tak to je vtipný
že jsme na to stejně ![]()
Příští čtvrtek už joo? Hmmm, to ale už není zas tak daleko!
To uteče!
@PepiKo jojo je to sranda.
To už budeme dejme tomu 5+5. A jestli mě objedná třeba ještě další čtvrtek, tak to už je 6+5. To by už něco mělo být vidět ![]()
@PAJanicka píše:
@PepiKo jojo je to sranda.
To už budeme dejme tomu 5+5. A jestli mě objedná třeba ještě další čtvrtek, tak to už je 6+5. To by už něco mělo být vidět
No včera jsem přesně chlapovi říkala, že ideálně, kdybych šla na kontrolu tak za 14 dni na konci týdne
tak jsem zvědavá, kdy půjdeme ![]()