Test Intimed Pregnancy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
12.9.21 21:13
@PAJanicka píše:
Zatim se tomu bráním :lol: Cítím jen ty prsa, ale nic hrozného. Jinak nic 🙂..no hele je to na tobě :mrgreen: jako já myslím, že když ještě testnes, tak bude krásně pozitivní :srdce:..ale jak chceš, pomalu, ale jistě se nám blíží první kontrola u doktora 🙂..ty máš už doma nějakého prcka?

:lol: Taky se zatím spis braním, musela bych sjet autem někam, tak je to docela dobrý, to mě od toho odrazuje :mrgreen: no uvidím, myslím, že ještě než budu volat doktorovi, tak jeden asi udělám :oops: :lol:
Ano, máme dvouletou holčičku doma :) a ty? Vůbec si nepamatuju, ze bych to s ni takhle prožívala :mrgreen: dneska chlap zrovna u večeře řešil, kolik přesně by když tak byly děti od sebe, kocarek atd., tak jsem mu říkala, ať to ještě tak neřeší… a on na mě koukal, že proč by nemohl :mrgreen: Tak jsem mu říkala, že když jsem čekala malou, tak do prvního screeningu jsme taky nic moc neřešili a prý jsem to asi všechno zapomněla, ale ze jsme o tom mluvili furt a řešili a plánovali… tak jsem kupodivu z toho druhého nějak víc nervózní asi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.9.21 21:57

@PepiKo Je pravda, že jsem taky nějak víc nervózní. Přitom teď se nám podařilo hnedka první měsíc a syn nám trval téměř rok a půl :think:.
Matyaskovi budou v prosinci tři roky. A já už teď se pomalu raduji z toho, že budeme mít termín někdy v květnu a ne v zimě…na jaře /v létě jsem si to přála :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.9.21 06:49

@PepiKo
Já myslím, že ok :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.9.21 07:57

@PAJanicka jeee, super :dance: tak to vidím, ze sjedu ještě pro test dneska a udělám zítra :mrgreen: :mrgreen:
Jarní miminko jsem si taky vždycky přála :andel: mám jaro hrozně rada a duben/květen mi přijdou jako krasne měsíce. Dcera je na konci srpna a to léto s břichem nebylo kolikrat úplně to pravé ořechové :roll: :lol:
Před dcerou jsem měla hodně nepravidelný cyklus, takže jsem během měsíce musela chodit na krev k doktorovi, aby se udělal hormonální profil, zjistilo se, ze některý cykly jsou anovulacni, ale kupodivu to nakonec netrvalo tak dlouho, spis okolo toho bylo hodně stresu a nejistoty… a teď se podařilo víceméně taky hned první měsíc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.9.21 17:06

@PepiKo Jasný, asi te honili po vyšetření co, to pak je kolikrát akorát zbytečný stres.
Já právě zase měla ten prosinec, takže jsem se do ničeho nevešla a kupovat těhu bundu uz bylo zbytečné, protože zima teprve začínala…no květen je úplně parádní :mrgreen:
Tak se zítra pochlub :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.9.21 08:09

@PAJanicka tak já dneska takhle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.9.21 08:30

@PepiKo paráda :potlesk: krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.9.21 10:08

@PAJanicka víš, jaký jsi tt? Mně to podle ovulace (měla jsem ji až 21DC) vychází dnes na 4+5, tak bych rada volala doktorovi až na začátku příštího týdne, když mě objedná na ten další, tak to budu 6+4tt a víc, to už by mohlo být OK… ne? :) S dcerou jsem měla tsky posunutou ovulaci, podle MS jsem byla v 8tt, ale plod odpovídal 6+1, naštěstí už bylo srdíčko, tak to bylo fajn… ale tentokrat bych stejně radši o par dni ještě později :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.21 11:29

Váš názor?

Ahoj, hele myslíte si, že kdybych byla těhotná, měla bych měla mít už pozitivní test měsíc po styku? Styk bez ochrany jsem měla 13.8 a dnes 14.9 mám test stále negativní, MS přišla o den déle, ale byla o dost slabší než obvykle a trvala jen 4 dny, test negativní předevčírem, včera i dnes, ale mám divný tlak v podbřišku a přijde mi, že mám větší břicho, tak nevím, díky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
123
14.9.21 14:08

@PepiKo no jako moje aplikace, co jsem měla jako menstruační kalendář ukazuje taky 4+5 😁, ale já si myslím, že jsem o pár dní méně, vůbec netuším, kdy byla ovulace 🙂.
Sestřička mi řekla, abych se objednala tak za 10-14 dní, což vychází cca na příští čtvrtek :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.9.21 14:11
@Anonymní píše:
Ahoj, hele myslíte si, že kdybych byla těhotná, měla bych měla mít už pozitivní test měsíc po styku? Styk bez ochrany jsem měla 13.8 a dnes 14.9 mám test stále negativní, MS přišla o den déle, ale byla o dost slabší než obvykle a trvala jen 4 dny, test negativní předevčírem, včera i dnes, ale mám divný tlak v podbřišku a přijde mi, že mám větší břicho, tak nevím, díky :nevim:

Ahojky, měsíci po styku by test byl určitě pozitivní 🙂
Těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.9.21 18:14
@PAJanicka píše:
@PepiKo no jako moje aplikace, co jsem měla jako menstruační kalendář ukazuje taky 4+5 😁, ale já si myslím, že jsem o pár dní méně, vůbec netuším, kdy byla ovulace 🙂.
Sestřička mi řekla, abych se objednala tak za 10-14 dní, což vychází cca na příští čtvrtek :roll: :zed: :mrgreen:

Haha, tak to je vtipný :mrgreen: že jsme na to stejně :D
Příští čtvrtek už joo? Hmmm, to ale už není zas tak daleko! :mrgreen: To uteče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.9.21 18:24

@PepiKo jojo je to sranda.
To už budeme dejme tomu 5+5. A jestli mě objedná třeba ještě další čtvrtek, tak to už je 6+5. To by už něco mělo být vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.9.21 07:38
@PAJanicka píše:
@PepiKo jojo je to sranda.
To už budeme dejme tomu 5+5. A jestli mě objedná třeba ještě další čtvrtek, tak to už je 6+5. To by už něco mělo být vidět :lol:

No včera jsem přesně chlapovi říkala, že ideálně, kdybych šla na kontrolu tak za 14 dni na konci týdne :) :) tak jsem zvědavá, kdy půjdeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.9.21 07:48

@PepiKo musíme to nějak vydržet 8), tak si pak dáme vědět? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie