Test kečupů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Barush: Zkusím
Je fakt, že OTMA je dobrá značka. Protlaky jiný ani nekupuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lynette píše:
Barush: ZkusímJe fakt, že OTMA je dobrá značka. Protlaky jiný ani nekupuju.
ještě jsem našla tohle :
Bio kečup jemný český 310g
Pro výrobu 310g kečupu bylo použito 705g rajčat (uvádí na obalu výrobce)
Dobrá cena za biokvalitu ![]()
Složení: rajčatový protlak, voda, cukr, cibule, cukr, mořská sůl, vinný ocet, koření, kyselina citrónová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My doma kupujeme taky Otma Bio, chuťově mi nejvíce připomíná domácí kečup, co dělávala babička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bonanza píše:
A kde prosím prodávají tu značku KAND?
Snad úplně všude. Třeba já chodím do Billy a tam jí mají..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J-a-n-k-a píše:
A to se Heinz chlubí, že používá kvalitní suroviny a že vyrábí jen z rajčat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tejchi píše:
ugluk díky moc za tip, mám kompletní test![]()
![]()
Já kečupu moc neholduju, spíš manžel je párkový a jí ho pořát, tak mě zajímalo co to vlastně jí. I když raději nepátrám co je v těch párcích![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ještě otázku. Ten dtest v každém testu řadí výrobky od nejlepšího ponejhorší že? Takže i když za to nezaplatím a místo hodnocení se mi ukazují zámečky tak je mi jasný který z těch výrobků je nejlepší - je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lynette píše:
Mám ještě otázku. Ten dtest v každém testu řadí výrobky od nejlepšího ponejhorší že? Takže i když za to nezaplatím a místo hodnocení se mi ukazují zámečky tak je mi jasný který z těch výrobků je nejlepší - je to tak?
No, v tom časopise to tak je. Otázkou ale zůstává, zda - li to tak řadí i na internetu. Pokud ano, tak je to od nich trošku hloupé a pak si to lidi za takový peníz ani nekoupí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já myslím, že to tam tak srovnané nemají, teď jsem koukala na másla a na prvním místě je snad to nejhorší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a i u těch kečupů to tak mají, nemají to srovnané podle toho jak v testu dopadly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už jsem na to taky koukala a nejspíš to řadí dle abecedy. Alespoň u čokolády to tak řadili..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme doma pár těch časopisů, takže mám testy másla, kečupů, prášků, kávy, autosedačky…potom spotřebiče některé, kdyby někdo chtěl napište a já pohledám jestli zrovna ty testy máme a napíšu, co je nejlepší.. ještě jsem našla balené vody atd…:-)
Příspěvek upraven 09.02.12 v 13:03
- Citovat
- Upravit
Januliiik píše:V Lidlu mají párky, které mají 96% masa a jsou MŇAM!!!!
my kupujem takové párky, které mají min 80% masa
Tejchi píše:
ugluk díky moc za tip, mám kompletní test![]()
![]()
Já kečupu moc neholduju, spíš manžel je párkový a jí ho pořát, tak mě zajímalo co to vlastně jí. I když raději nepátrám co je v těch párcích![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit