Jaké zakysané nápoje pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
7.2.12 10:37

Jaké zakysané nápoje

Ahoj holky chtěla sem se zeptat jaké zakysané nápoje kupujete dětem? Malý je 18 m tak nevim co bych jí měla koupit díky za rady :)

""http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0sbA0s1SyBlwwFccC4g,,19.png:http://tickers.cafemom.com/…cC4g,,19.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Rose-k
7.2.12 10:47

Moje malá si kolem toho druhýho roku oblíbila, ty ovocný zákysy od Madety jsou fakt výborný, mohla by je každý den :palec:

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
7.2.12 11:05

jakekoliv - Oldovi kupuju zatim jen bile neochucene kefiry, kefirova mleka nebo acidofilni mleka, pije to kazdy den k snidani
Rozarce to stejne, ale obcas uz ochucene

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
7.2.12 11:11
TehotnaTerezka píše:
jakekoliv - Oldovi kupuju zatim jen bile neochucene kefiry, kefirova mleka nebo acidofilni mleka, pije to kazdy den k snidani

To pije kefíry už v deseti měsících 8o To jsem myslela až tak po roce :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
7.2.12 11:13
Rose-k píše:
TehotnaTerezka píše:
To pije kefíry už v deseti měsících 8o To jsem myslela až tak po roce :think: :nevim:

no jasne, Rozarka s tim zacala taky tak, vzdyt je to zakysany mlecny vyrobek, jako jogurt

• Citovat
  • Upravit
1760
7.2.12 11:22

Taky kupuju různé kefíry nebo kysaná mléka, malý to má rád a kolikrát to má místo svačinky. Dávám teda i s příchutí, beru dobrou mámu nebo ty dobroty od Olmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí